Dołączył: 22 Sty 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Hej!chcialbym zrobic frajde dzieciakom i zabrac je do baltowskiego juraparku.Z tego co widze w necie zima tam gdzie w sezonie letnim jest wioska czarownic zmieniaja wystroj na sw mikolaja,elfy itp...Byl moze tam ktos i czy warto jechac?pozdrawiam
![]() Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
![]() |
|
Ja byłam w tym roku w wiosce czarownic i tak ta atrakcja, jak i z opisu znajomych, którzy tam mieszkają wioska Mikołaja wychodzi, że jest dla dzieci w wieku max 10 lat, starsze już się tam po 10 minutach zaczynają nudzić... Więc jeżeli masz dziecko młodsze, to spokojnie można jechać
![]() |
|
|
![]() |
|
Na stronie nie ma żadnych zdjęc odnośnie tej wioski Mikołaja a może mi ktoś powiedzięc jakie są tam atrakcje do oglądania ? mam dziecko w wieku 5 lat chętnie bym je tam zabrała ale żeby było co zwiedzać. Jest napisane na stronie chatka z piernika czy dom na kurzej łapce ale co konkretnie tam jest? do domku można wejść pozwiedzać czy jak? z góry dzieki za odpowiedz. PS. dinozaury już zwiedzaliśmy to i zimą byśmy odwiedzili bałtów
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Na stronie nie ma żadnych zdjęc odnośnie tej wioski Mikołaja a może mi ktoś powiedzięc jakie są tam atrakcje do oglądania ? mam dziecko w wieku 5 lat chętnie bym je tam zabrała ale żeby było co zwiedzać. Jest napisane na stronie chatka z piernika czy dom na kurzej łapce ale co konkretnie tam jest? do domku można wejść pozwiedzać czy jak? z góry dzieki za odpowiedz. PS. dinozaury już zwiedzaliśmy to i zimą byśmy odwiedzili bałtów ![]() Wybieram sie tam w niedziele..opisze jak bylo po powrocie Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
![]() |
|
Ja mam zdjęcia, ale nie wiem czy można wrzucać...
Chatka na kurzej łapce to taka malutka chatka i tam siedziała w Halloween czarownica w zabawie cukierek albo psikus, mieszczą się w niej max 3 osoby. Widok z zewnątrz robi wrażenie, w środku już niezbyt... A chatka z piernika to restauracja, jest w środku kominek i pewnie tam będzie siedział Mikołaj, bo tam ciepło ![]() |
|
|
![]() |
|
Focus, jak było? Warto się wybrać z dziećmi?
|
|
|
![]() |
|
Byliśmy tam ostatnio z dziecmi... Wstęp do wioski św.Mikołaja 7zł/os. Dzieci miały frajde bo pobiegały sobie po tych domkach co są ustawione na górce-sa tam takie pomieszczenia elfów,których nie widziałam... Zaraz przy wejsciu Pani przebrana za bałwana wysciguje sie z dziecmi w takim mini slalomie-oczywiscie dzieci wygrywają
![]() Ogólnie rzecz mówiąc, jezeli ktoś chce zrobic przyjemnosć dziecku to polecam bo są również inne atrakcje. A przede wszystkim nie ma tłumów!!!! W skali od 1 do 10 daje 6,5pkt. Dzieci pewnie dałyby 10pkt! |
|
|
![]() |
|
Dziciaki mialy frajde nielada...zabawa w kregle z balwanem,labirynt u krolowej sniegu no i mikolaj.Najlepiej samemu zrobic dzieciom prezenty i podac je mikolajowi bo wychodzi tylko 5 zl od dziecka a gotowe zestawy zbyt drogie sa w stosunku do tego co zawieraja.Do pelni klimatu mysle ze brakuje tam jedynie sniegu..[img
![]() ][/img] Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
![]() |
|
Super zdjęcie
![]() |
|