|
![]() |
|
Słyszałam,że będzie tam kebab. A to kicha.
![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
jak nie szmateksy to kebaby a przydalaby się jakas fajna knajpka w tym miejscu żeby można było posiedzieć posluchac muzyki dobrze zjeść ale widocznie nie wielu tak mysli
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT jakas fajna knajpka w tym miejscu żeby można było posiedzieć posluchac muzyki dobrze zjeść Ale jeżeli szyby będą tak poodsłaniane jak to było w telepizzy to ja podziękuję. Źle się mi siedziało jak ludzie zaglądali mi w talerz. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
![]() |
|
A ja słyszałem, że tam ma być kafejka internetowa
|
|
|
![]() |
|
ciekawe, kiedy skończy się remont
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
Na miejscu telepizzy będzie telepizza
|
|
|
![]() |
|
A co będzie na miejscu Avanti ? Dalej to samo czy coś nowego, bo też jest tam remont? Może ktoś wie...
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
kafejka internetowa? a kto teraz korzysta z kafejek internetowych jak ma neta w domu?
|
|
Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT A co będzie na miejscu Avanti ? Dalej to samo czy coś nowego, bo też jest tam remont? Może ktoś wie... Słyszałam w leliwie reklamę, zapraszającą na 1 lutego na otwarcie Avanti po remoncie. CYTAT Na miejscu telepizzy będzie telepizza Myślałam, że to żart, ale na "zaprzyjaźnionym" portalu jest artykuł potwierdzający tę informację. ![]() Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
![]() |
|
ziuta też czytałam te artykuł i też myślałam przez chwilę, że to żart
![]() Ciekawe jak Avanti będzie wyglądała po remoncie. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
cyt. ze s..NET
"Znana sieć pizzerii ponownie pojawi się w Stalowej Woli. Mimo, że funkcjonująca przez kilkanaście miesięcy "Telepizza" znajdująca się przy Alejach Jana Pawła II zamknęła swoje podwoje, jak informuje Iwona Olbryś, dyrektor generalna Telepizza Poland w strategii na rok 2014 sieć zamierza w naszym mieście ponownie zainwestować. " ![]() NON SERVIAM |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Słyszałam w leliwie reklamę, zapraszającą na 1 lutego na otwarcie Avanti po remoncie. ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Przecież tego się jeść nie dało. Te ich "pizze" z półfabrykatów. Po co inwestować w coś takiego? Dziwne to wszystko.
|
|
|
![]() |
|
W takim razie się zdziwicie z tymi kafejkami i pizzami, tak jak pisałem będzie tam galeria alkoholi ;) ale to się okaże za jakiś czas
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Przecież tego się jeść nie dało. Te ich "pizze" z półfabrykatów. Po co inwestować w coś takiego? Dziwne to wszystko. Nie dało się jeść, bo poprzedni prowadzący lokal zamiast narzuconych przez telepizzę składników sam kobminował i na własną rękę kupował najtańsze na rynku zamienniki. Jeśli jakość będzie utrzymana taką jaką telepizza narzuca to pizza powinna być smaczna. Mam nadzieję ![]() |
|
|
![]() |
|
nie pieprz janek glupot bo bokiem Ci to wyjdzie.chcesz sie zalozyc?niejednemu bylemu pracownikowi wyszlo.nie tylko bokiem.z kieszeni tez.takze waz slowa.z calej ekipy pracownikow tele moze jeden byl w porzadku.reszta moze opowiedziec jak sie "fajnie kradlo z kierownikiem".
|
|
|
![]() |
|
CYTAT nie pieprz janek glupot bo bokiem Ci to wyjdzie.chcesz sie zalozyc?niejednemu bylemu pracownikowi wyszlo.nie tylko bokiem.z kieszeni tez.takze waz slowa.z calej ekipy pracownikow tele moze jeden byl w porzadku.reszta moze opowiedziec jak sie "fajnie kradlo z kierownikiem". Ja piszę o pizzy i trzymaniu standardów w jej wytwarzaniu, a ty o osobach, które prowadziły lokal. Gdyby standardy były utrzymane to od 2 lat lokal nie byłby zamknięty, całkiem niedługo po jego otwarciu. |
|
|
![]() |
|
A pamiętacie jak na samym początku pizzeria Ósemka miała dobrą pizzę a ogródek zawsze był pełny. Potem zamiast oryginalnej pepsi czy coli zaczęli lać tą z Biedronki i ludzie się poznali. Teraz Ósemka to speluna, obdrapane ściany, które aż proszą się o remont a pizza pozostawia wiele do życzenia.
Fakt jeśli w lokalu jest dobre, porządne jedzenie, nie oszukane, miła obsługa i ceny na nasze stalowowolskie portfele to lokal się utrzyma. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
CYTAT W takim razie się zdziwicie z tymi kafejkami i pizzami, tak jak pisałem będzie tam galeria alkoholi ;) ale to się okaże za jakiś czas ![]() Nie zdziwimy się ![]() Neon przy ladzie jednoznacznie wskazuje, że będzie tam "Mama Burger" ![]() Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
![]() |
|
Dokładnie tak
![]() |
|
|
![]() |
|
będzie szama ala american style
|
|
|
![]() |
|
Mama Burger otwiera ten z hali co ma komis z telefonami
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT będzie szama ala american style ![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Mama burger otwiera podobno koles co ma mama mia
|
|
Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Przechodziłem dziś obok i widziałem, że już otwarte, ale śmisznie troszku, bo brak info co to za knajpa
![]() ![]() |
|