|
![]() |
|
Jakie są wasze opinie o paniach w ccc przy reklamacji /////
Moje zdanie (kryminał) |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Znaczy co?
Zabiły kogoś, okradły, że nagle używasz słowa "kryminał? Nadmienię, że nie miałem żadnej styczności z tymi paniami oprócz zakupu jednych butów, więc nie staję po żadnej stronie. |
|
|
![]() |
|
i owszem. reklamacja załatwiona szybko i bez problemów. Inna sprawa , że buty szajs to i po kilku miesiącach problem powrócił. Dla mnie osobiście wzorem KRETYNIZMU przy rozpatrywaniu reklamacji obuwia jest odpowiedź z sekretu - reklamacja dotyczyła przetartej tkaniny w Adidas-ie : buty nie były we właściwy sposób konserwowane- pastowane. Panie Pyzara: w życiu nie kupię u pana butów. gdziekolwiek ale nie w sekrecie....
|
|
|
![]() |
|
Kupiłem buty dosłownie ubrałem je i po przejściu może z 1 km do sklepu w drodze zauważyłem już pojawiające się przetarcie no ale nic ide dalej potem zrobiła się dziura i z powrotem gdy je ściągałem zauważyłem że zrobiła się szpara 4 cm (tam gdzie but się zgina jak się chodzi) Co się okazało but pod przetartą warstwą zamszu był przecięty! po prostu ktoś przy szyciu buta rozjebał go i zaszył jak gdyby nigdy nic zamszem i podczas chodzenia na tej dziurze zamsz się przetarł. Idę do sklepu mówię o co chodzi i o prawdopodobną przyczynę uszkodzenia buta, a ona do mnie że trzeba wyczyscic dokładnie buty przed podaniem ich do reklamacji (po 1 dniu używania podeszwa była brudna no bo kto by pomyślał że but służy do chodzenia) i nie miałem paragonu ale wiedzialem dokladnie o której byłem nawet godzine mogłem podać a ona i tak nie uznała ;/
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Tekst o odpowiedniej konserwacji obuwia mają panie ze sklep zakodowany, chyba na wieki wieków.Usłyszelismy tez tekst,że w butach zamszowych nie chodzi sie po deszczu a jak deszcz zaczał padań nagle, to trzeba przeczekac w suchym miejscu np,na przystanku lub innym daszkiem. No to jak deszcz dopadnie i nie ma zadnego przystanku zeby sie schowac, to buty trzeba zdjac i w skarpaetach isc albo boso ![]() Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT nie miałem paragonu ale wiedzialem dokladnie o której byłem nawet godzine mogłem podać a ona i tak nie uznała ;/ No i w takim przypadku bardzo dobrze postąpiła. Gwarancje daje producent i rozpatruje je na podstawie paragonu, na którym jest między innymi data zakupu no i sam paragon jest dokumentem potwierdzającego zakup z firmowego sklepu. |
|
|
![]() |
|
irkuck - Udziela sie jak by był z ccc albo jego baba tam pracowała !! Jak tak zapraszam do ccc jestem jutro z butami do ponownej reklamacji i ci wyjaśnie jaki jesteś płytki 14.00 .
JAK TE Z CCC BABY..... :-)tyle w temacie. |
|
|
![]() |
|
O 14 to ja pracuję to po pierwsze, bo to zwykle robią ludzie w tych godzinach, więc czasu na głupoty nie mam, a co do CCC to nie pracuje tam nikt z moich znajomych, ogólnie za ich sklepami nie przepadam i kupiłem w ciągu swojego życia chyba 1 parę butów z tej sieciówki, bodajże coś Lasockiego.
Udzielam się, bo brakuje tu głosu rozsądku. To, że się buty psują i że reklamacje się należą to rzecz jasna, ale jak mi ktoś tu pisze, że bez paragonu chce reklamować to mi się chce śmiać ![]() Co do płytkości to sobie biedny człowieku nie pozwalaj ok, bo nie jestem Twoim kolegą i nim nie będę. Być może masz realny powód reklamacji, ale jak widzisz nie tego się czepiłem tylko słów, których znaczenia nie znasz, a silisz się na ich używanie. |
|
|
![]() |
|
CCC tragedia -rok temu kupiłam dwie pary butów -dla siebie ze skórki zimowe i dla synka, prawie w jednym czasie zaczęły się rozwalać .Po miesiącu czasu niby skóra zaczęła złazić- w reklamacji miałam napisane że buty przemoczone-moja wina-tylko mnie zastanawia do czego służą buty zimowe- chodzić w nich na wiosnę
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja oddawałam buty do rekalamacji po dosłownie dwóch założeniach, nie miałam paragonu więc złożyłam oświadczenie i nie było najmniejszego problemu, po dwóch tygodniach buty zostały naprawione. Nie prawda jest, że paragon jest podstawa reklamacji, on tylko ułatwia jej złożenie. Panie jak to Panie, zapewne jak u każdego zalezy od humoru
![]() |
|
|
![]() |
|
O jakim oświadczeniu mówisz?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja oddawałam buty do rekalamacji po dosłownie dwóch założeniach, nie miałam paragonu więc złożyłam oświadczenie i nie było najmniejszego problemu, po dwóch tygodniach buty zostały naprawione. Nie prawda jest, że paragon jest podstawa reklamacji, on tylko ułatwia jej złożenie. Panie jak to Panie, zapewne jak u każdego zalezy od humoru ![]() Pierwsze słyszę - jakie oświadczenie ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pierwsze słyszę - jakie oświadczenie ![]() ![]() Tylko nie zgub rumuńskiego paragonu, bo z reklamacji nici ![]() ![]() ps. to nie są Bułgarzy? Rumuni chyba żebrzą pod Tesco, ale każdy kupuje od kogo lubi ![]() |
|
|
![]() |
|
Ludzie na wszystkich żebraków czy jakichś kombinatorów nie z Polski mówią Rumuni, tak już jest i nie przetłumaczysz.
Polecam tylko takim ludziom pojechać do tej Rumunii to jakiegoś pierwszego większego miasta i nie znajdziecie tam ani jednego takiego typa, a kultura i sam kraj zaskoczy zdecydowanie na plus. |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ludzie na wszystkich żebraków czy jakichś kombinatorów nie z Polski mówią Rumuni, tak już jest i nie przetłumaczysz. Polecam tylko takim ludziom pojechać do tej Rumunii to jakiegoś pierwszego większego miasta i nie znajdziecie tam ani jednego takiego typa, a kultura i sam kraj zaskoczy zdecydowanie na plus. To prawda, niejednemu by szczęka opadła jakby pojechał do Rumuni. Czyste, zadbane miasta i miasteczka. Większość Polaków nie ma pojęcia o Rumunach. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Moze miasta i tak,moze i ich stacje benzynowe lepsze ale tak wioski jak u nas po drugiej wojnie swiatowej,z pustostanami ruder wygladaly choc ludnosc owszem serdeczna.
|
|