Dołączył: 22 Sty 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT A wyjeżdżają ludzie młodzi i nie ma się co dziwić bo każdy chce żyć na jakimś poziomie a na pewno nie na takim jak w Polsce (tak niskim) Przyjdzie czas że w tym kraju będą sami starzy ludzie bo wszystko ku temu właśnie zmierza. Tylko pytanie kto bedzie robil na emerytury dla tych ludzi jak mlodych niebedzie a w panstwowej kasie pustki ![]() ![]() Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
![]() |
|
Pytan jest więcej
1. Kto dozyje emerytury i ew, ile lat ja będzie brał? 2. Kto będzie mieszkał w tych wszystkich mieszkaniach, które ludzie dostaną w spadku jak liczba Polaków drastycznie maleje? 3. Czy pracodawcy będą musieli się bić o pracowników skoro nadchodzi ten niż demograficzny? Może wiec przyszłe pokolenie będzie miało tanie mieszkania i pracy pod dostatkiem ![]() |
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Pytania oraz uwagi focusa i Marka warto skierować do rządu chociaż nie uważam że ich to w ogóle interesuje
:) |
|
|
![]() |
|
Zakladajac ze bedzie sie tym szczesciarzem co dozyje emerytury i tak wielkiej pociechy z niej nie bedzie.Polowa pojdzie na leki a reszta na oplaty..przy odrobinie szczescia na jakies skromne jedzenie zostanie.Czasem moze i dzieci pomoga.Sorry za taki malo optymistyczy punkt widzenia ale ja tak to widze
![]() ![]() Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
![]() |
|
focus-albo rodzina albo pieniadze.Nic na odleglosc nie utrzymasz
![]() |
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jest aż tak źle?czy to tylko na wyspach tak
|
|
|
![]() |
|
Mieszkałem na wyspach z ludźmi .facet przed 40 żonaty dwójką dzieci w pl a za ścianą kochanka przed 30 .żona jeśli miała odwiedzić męża to on jej kupowałbilety tylko na te dni kkiedy kochanka jeździła do pl.
a najlepsze w tym wszystkim jest to ze jego cała rodzina która mieszka blisko tez nawwyspach wie wszystko i każdy udaje że nie wie o co chodzi. facet wszystkim zakazał cokolwiek mówić i wszystko wygląda jak piękna rodzina bo odwiedza rodzinę w place dość często żeby czasem się nnie domyślił a można by rzec ze takie historie tylko w brazylijskich telenowela ch a jednak dzieją się za ścianą |
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
shiet ku....wo!!
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mieszkałem na wyspach z ludźmi .facet przed 40 żonaty dwójką dzieci w pl a za ścianą kochanka przed 30 .żona jeśli miała odwiedzić męża to on jej kupowałbilety tylko na te dni kkiedy kochanka jeździła do pl. a najlepsze w tym wszystkim jest to ze jego cała rodzina która mieszka blisko tez nawwyspach wie wszystko i każdy udaje że nie wie o co chodzi. facet wszystkim zakazał cokolwiek mówić i wszystko wygląda jak piękna rodzina bo odwiedza rodzinę w place dość często żeby czasem się nnie domyślił a można by rzec ze takie historie tylko w brazylijskich telenowela ch a jednak dzieją się za ścianą Powiem ci ze to raczej nic nowego co piszesz...na porzadku dziennym takie historie sa ![]() ![]() Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
![]() |
|
CYTAT focus-albo rodzina albo pieniadze.Nic na odleglosc nie utrzymasz ![]() Nie musisz mi tego gadac bo wiem ze najwazniejsza jest rodzina...ale zeby te rodzine wykarmic potrzebne sa i pieniadze niestety ![]() Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|