|
![]() |
|
Witam chciałabym się dowiedzieć czego jest mało jakich instytucji firm działalności sklepów w stalowej woli a na jakie jest zapotrzebowanie i jest to oplacalne ? Polecicie coś podpowicie z góry dziekuje
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Użyj wyszukiwarki masz mnóstwo takich tematów. Niestety mając kasę ciezko cokolwiek wymyślić w mieście pizzeri, kebabów, banków i aptek.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
coś innego od fast foodów? warzywniak czy cos ?
|
|
|
![]() |
|
przede wszystkim CENTRUM
|
|
|
![]() |
|
pytam o propozycje na necie w malej miescinie to nie pisze zabaradzo lepiej jak ludzie maja obezannie tutejsi i wiedza czego brak co oczekuja
|
|
|
![]() |
|
Centrum tzn ?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT pytam o propozycje na necie w malej miescinie to nie pisze zabaradzo lepiej jak ludzie maja obezannie tutejsi i wiedza czego brak co oczekuja Tak, warzywniak będzie w tym przypadku idealny ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja to zrobiłbym tak: frac na niezłomnych zburzyć, na miejsce wyburzonego fraca postawilbym mega galerie na powierzchni całego prakingu wraz z parkingiem podziemnym a żeby galeria stal nie stala sobie samotnie połączyłbym ją z moim pomysłem
![]() |
|
|
![]() |
|
na galerie nie mam funduszy ;D a warzywniak ? jest sens ?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT na galerie nie mam funduszy ;D a warzywniak ? jest sens ? Według mnie nie ma. |
|
|
![]() |
|
to nie rozumie po co napisałes ze jest;P chyba ze szyderczo
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT to nie rozumie po co napisałes ze jest;P chyba ze szyderczo ![]() No raczej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
rozumie i Twoja odp. wezme takze pod uwage ;) dzieeki
|
|
|
![]() |
|
ja proponuje hurtownie farmaceutyczna
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Subway szuka w Stalowej "franszczyznobiorcę"
![]() |
|
|
![]() |
|
Kręgielnia taka z prawdziwego zdarzenia by się przydała
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT na galerie nie mam funduszy ;D a warzywniak ? jest sens ? Dzisiaj wszystkiego jest pod dostatkiem. Dobry towar + dobra cena dały by jakieś szanse ale bardzo ważna jest lokalizacja. Musisz wypatrzeć lukę i ja wypełnić ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja bym postawil na coś co idzie z biegiem czasu.
Game Bar lub coś w tym stylu mogło by sie sprawdzić. Dodam, że u nas w miescie o ile mi wiadomo nie ma nawet kafejki internetowej. Powiecie każdy ma komputer/laptopa. Ale wystarczy poczytac po necie o gamebarach, esporcie itp. W STW a nawet okolicach nie ma podobnej inicjatywy. http://gamesbar.pl/ https://www.facebook.com/Cybermachina http://lobez(...)formacje i wiele wiele wiecej... |
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Podpisuje sie pod wypowiedzia "ooemo" chcialo by sie pojsc gdzies do knajpy pograc w Fife na PS3 lub PS4 tudziez xbox lub w pilkarzyki stolowe tylko nie to co jest w tej chwili w barach bo to o pomste do nieba wola cos profesjonalnego
|
|
|
![]() |
|
ooemo ma racje,sam sie zastanawiam czy niewartobyloby otworzyc cos takiego jak gamebar,4 telewizory gry,bar z piwkiem,mozna pograc z kumplami przy piwku itp.
|
|
|
![]() |
|
a sklep internetowy z czym np ?
|
|
|
![]() |
|
@picasso
pytałaś o firmę z lokalizacją w Stalowej bo jak twierdziłaś ludzie co tu mieszkają wiedzą czego potrzebują a sklep internetowy to sprzedaż towaru na cały kraj jak mniemam no chyba że chcesz prowadzić sklep internetowy z obsługą tylko Stalowej ;) jeśli chodzi o sklep internetowy -to zalecam własny import jakiegoś produktu,ponieważ rynek jest mocno zapchany i ciężko Ci będzie wynegocjować dobre ceny od dostawcy-co za tym idzie -ciężko Ci będzie zaproponować dobrą cenę dla klienta końcowego co w efekcie będzie się przekładało na małą sprzedaż to takie moje skromne zdanie Pozdrawiam i życzę powodzenia w rozkręceniu własnego biznesu ![]() p.s.-mam znajomych co zakładali sklepy internetowe i szybciej je likwidowali niż zakładali |
|
|
![]() |
|
dzieki ;)
|
|