|
|
|
|
|
kolega dorabia sobie robiąc auta we własnym garażu, średnia dniówka 200 zł
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Witam jak są tu mechanicy to ja przy okazji zapytam ile można zapłacić za wymianę klocków ,tarcz,przegubów i osłon przegóbow w Stalowej Woli ????? [/cytat Nikt się nie orintuje??? Ale nie napisałaś jaki to pojazd. Ile ma tych półosi? ?P.S. Wymiana osłon przegubów, przegubów nie koniecznie musi być dobry pomysłem. Lepiej poszukać używanej kompletnej półosi, z oryginalnymi osłonami. |
|
|
|
|
|
|
ile może kosztować wymiana lewego wahacza w VW Polo 1998r? Czy byłby w stanie ktoś napisać?
|
|
|
|
|
|
|
jak jest do czego przykręcić to minimum 100 zł
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT ile może kosztować wymiana lewego wahacza w VW Polo 1998r? Czy byłby w stanie ktoś napisać? Wiadomość na p.w
|
|
|
|
|
|
|
???
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam chcialem sie dowiedziec mniej wiecej jezeli ktos sie orientuje jakie sa zarobki mechanika lub elektromechanika w stalowej woli i okolicach z gory bardzo dziekuje Za dużo ![]() Niedawno byłem u takiego przez przypadek. Rzeźnik z niego niezły. Niech zapomnii ,że mnie zobaczy jeszcze. Ale królem jest pan Widera. Temu nikt nie dorówna . |
|
|
|
|
|
|
Zakładajcie dobrych mechaników i uczciwych jak na lekarstwo. Szukam dobrego blacharza i lakiernika ktoś kogoś poleci?
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o.lakiernika i blacharza polecam Blicharczyka "Bomax" w Jamnicy. Jednak terminy na naprawdę długie niczym te z NFZu;)
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli chodzi o.lakiernika i blacharza polecam Blicharczyka "Bomax" w Jamnicy. Jednak terminy na naprawdę długie niczym te z NFZu;) Też polecam,naprawiał mi auto i jestem bardzo zadowolony.
|
|