|
![]() |
|
Od 6 miesięcy prowadzę swoją stronę - , na której zamieszczane są ogłoszenia na ciężki sprzęt. Staram się sam ogarniać sam marketing i sprawy związane z hostingiem itp.
Czasami mam wrażenie że porwałem się z motyką na słońce, wiem że czymś takim zajmuje się np Allegro, czy można w jakiś sposób konkurować z takim molochem? Czy strona Wydaje się Wam profejsonalna? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Ale jaka strona, nie podałeś nawet adresu.
|
|
|
![]() |
|
jak będziesz miał choćby 10% budżetu na marketing jaki ma allegro to możesz próbować konkurować.
|
|
|
![]() |
|
postaraj się wbić na jakieś masowe imprezy, jako sponsor ( koszulki z logo długopisy i inne pierdoły ) ludzie zauważą, reklama w tv jednak kosztuje a allegro na to stać!!!
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie masz szans. Kiedys szukałem sam po ebay.pl, gratce czy innm czymś ale teraz tylko w allegro szukam
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Od 6 miesięcy prowadzę swoją stronę - , na której zamieszczane są ogłoszenia na ciężki sprzęt. Czy strona Wydaje się Wam profejsonalna? Podaj adres strony. Moze uzytkownicy podpowiedza jak i co udoskonali. Ja jestem na pewnej stronie co byla zakladana w maju 2006r. W 2008r miala 6tys uzytkownikow zarejestrowanych , Dzis mamy 2014r i na tej stronie jest ponad 90tys uzytkownikow zarejestrowanych. Wlasciciel kase bije jak cholera. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
mi się wydaje ze allegro już się wypala szybciej sprzedaje teraz rzeczy na tablicy
![]() |
|
|
![]() |
|
allegro jest powiazane z tablica, z tym ze tablica to strona bardziej lokalna a allegro na caly kraj i nie tylko
|
|
|
![]() |
|
Mi sie wydaje ze tablica jest bardziej regionalna. Wiecej ogloszen z regionu jest niz na allegro.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Link został usunięty
|
|
|
![]() |
|
A mi się wydaje że strona ma duży sens