Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam,
Poszukuję polityka, który chciałby wesprzeć działania charytatywne, których chcę się pojąć. Kogo możecie polecić? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Poszukuję polityka, który chciałby wesprzeć działania charytatywne Jakbyś wcześniej znalazł bursztynową komnatę albo rękopis Pisma Świętego to daj koniecznie znać ![]() Obawiam się, że jeżeli nie zamierzasz charytatywnie wybudować pomnika JPII lub Lenina, albo zbierać pieniążki na zakup markowych zegarków dla panów z Wiejskiej, to będzie ciężko. Zbliżają się jednak wybory, więc niewykluczone, że to dobry moment, życzę powodzenia. |
|
|
![]() |
|
Możemy dyskutować długo na ten temat, ale nie chodzi mi o to w tym wątku.
Ponawiam więc pytanie: CYTAT Czy spotkaliście się z politykiem, który jest godny polecenia? Jeśli znacie takiego podajcie namiary. |
|
Dołączył: 5 Sty 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Czy spotkaliście się z politykiem, który jest godny polecenia? tacy politycy nie istnieją ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam, Poszukuję polityka, który chciałby wesprzeć działania charytatywne, których chcę się pojąć. Kogo możecie polecić? Podbij do Tomasza Poręby, on dba o dobry PR, jakies dzieci gdzies wysylal, gdzies tam dziala nieodplatnie. Szkoda ze wczesniej nie zaczales szukac, ze 2-3 miechy przed wyborami :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
*ifeelgood - dziękuję za wskazanie konkretnej osoby. O to mi właśnie chodzi. Może znajdzie się ktoś jeszcze, komu pomógł jakiś polityk.
|
|
|
![]() |
|
ci którym pomógł polityk się nie ujawnią, bo to ci, którzy musieli odpalić co najmniej 10% za pomoc.
|
|