|
![]() |
|
tw03 Zespół Graffiti już zajęty ma termin
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
zespół graffiti fajny zespół osobiście byłem na ich weselu, jeszcze jest z Janowa zespół Bohema też fajnie grają bo też bawiłem na ich weselach, spróbój u nich też polecam,
![]() |
|
|
![]() |
|
jorks takze maja zajety. odzwonilem juz bardzo duzo zespolow i praktycznie zostaly tylko amigo z nowej sarzyny i cortman z Niska
|
|
|
![]() |
|
Amigo bardzo dobry zespół i szczerze polecam, a z ciekawości jaki to termin że wszystkie zespoły mają już zajęte?
|
|
|
![]() |
|
a MOWIZ? na swojej stronce mają kalendarium ;)
|
|
|
![]() |
|
U mnie na weselu będzie grał zespół Extremal z Annopola, został nam polecony, oprócz tego byliśmy na weselu posluchać jak grają i nam się podobalo, oprócz tego parkiet był cały czas zajęty więc to też o czymś świadczy. Mam nadzieje ze za rok nic sie nie zmieni. Na razie polecam.
|
|
Dołączył: 15 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mogę się dowiedzieć czego więcej o zespole Graffiti ? ;) jak grają itp ;)
|
|
|
![]() |
|
Echo
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Na stronie telewizji miejskiej Stalowa Wola jakiś czas temu był cykl programów (moim zdaniem nieudanych z przyczyny marnych aktorów
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mogę się dowiedzieć czego więcej o zespole Graffiti ? ;) jak grają itp ;) zespół Graffiti grał u mnie na weselu i powiem szczerze gościom bardzo się podobało, parkiet cały czas był pełen. Nawet kilka osób od razu zamówiło go na swoje wesele ![]() Co do repertuaru to (jak powiedzieli) dostosowują go do gustu gości tzn. grają to przy czym najwięcej osób się bawi. Poza tym (już późnym wieczorem) chodzą po sali, przygrywają i prowadzą przyśpiewki ![]() |
|
Dołączył: 15 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Myślę na Graffiti i jeszcze Eurobeat ze Stalowej Woli.
Może ktoś mi coś więcej powie na temat tego drugiego? I jak cenowo te zespoły sobie liczą ?? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Myślę na Graffiti i jeszcze Eurobeat ze Stalowej Woli. Może ktoś mi coś więcej powie na temat tego drugiego? I jak cenowo te zespoły sobie liczą ?? Graffiti ok 3000-3200 (zależy jak daleko mają dojechać)- za jeden dzień ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Myślę na Graffiti i jeszcze Eurobeat ze Stalowej Woli. Może ktoś mi coś więcej powie na temat tego drugiego? I jak cenowo te zespoły sobie liczą ?? Graffiti ok 3000-3200 (zależy jak daleko mają dojechać)- za jeden dzień ![]() No to standardowa cena jak za 3 osobowy skład. |
|
|
![]() |
|
za 3 osoby 3200, pogielo ich. Ja placilem za 5 osob (wsyztsko na zywo bez podkladow) 3200 rok temu zespol Artis cover band zajebiscie rozkrecili impre.
|
|