|
![]() |
|
Ktoś wię kto ma do sprzedania pralke bo zmienia na większą, nowszą itp? Będe wdzięczny za info
![]() Za dobrą moge dobrze zapłacić, ale na nową mnie nie stać dzisiaj... Potrzebuje pralki jak niżej: - ładowana od góry lub od przodu - rozbieralna tj. umożliwiająca wymianę części takich jak łożysko - z obrotami przynajmniej 800-1000 obr/min - niezbyt szeroka i ciężka - w miarę blisko Stalowej Woli - niestarą, tj nie więcej niż 10 lat - przywoitej firmy (raczej nie Samsung, itp.) - ewentualnie i najchętniej z przewozem do centrum Stalowej Woli priv proszę na email - man_stw(malpa)o2.pl Ogłoszenie/pytanie ważne do odwołania. Pozdrawiam |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nie ma na sprzedaż pralki, ale parę wskazówek Ci dam.
Jak celujesz w teoretycznie lepsze firmy to od razu powiem Ci, że jak trafisz na Boscha seria WAA to one mają łożyska niewymienialne (zintegrowane ze zbiornikiem), WAB chyba też - z tym, że ta seria to made in China. WAE chyba w większośći mają wymienne. Siemensy jako siostrzana marka ma i siostrzane modele, więc wygląda to podobnie tylko oznaczenia inne. Większość, a właściwie prawie wszystkie wymienialne łożyska mają... Amici ![]() |
|
|
![]() |
|
Czuję kolego irkuck, że masz jakiś uraz do łożysk w pralkach
![]() Jak piszą na pewnym dużym forum o AGD, mimo teoretycznej niemożliwości wymiany łożysk w serii WAA Bosch, można je wymienić i nie rodzi to większych problemów. |
|
|
![]() |
|
Nie mam, ale autor sugerował, żeby ten element był wymienny.
|
|
|
![]() |
|
Rzeczywiście. Niedoczytałem
![]() Z takimi wymaganiami ... to tylko w erze ![]() |
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ile chcesz wydać?mam ale beko używana 3 lata tylko malo się mieści chyba 4,5kg
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja mam pralke do sprzedania.
tel. 698-679-686 |
|
|
![]() |
|
Dziekuje za wpisy.
Napisałem ze potrzebuje pralke o konkretnych obrotach (min 800) a i tak ktoś proponuje pralke o obrotach odwirowywania 400 lub 600 ![]() Kolego marines... nie żartuj sobie tylko powiedz jaki to model Beko, a potem się zobaczy... To nie licytacja kotów/pralek w worku. Pozdrawiam |
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
moja ma obroty max 1000 model będę znal jutro
|
|