|
![]() |
|
witam, czy może ktoś polecić sprawdzony i niedrogi nocleg w Zakopanem?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 30 Wrz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Najlepiej szukać i rezerwować przez booking, zawsze jest aktualna ilość wolnych miejsc a zarazem masz wgląd tego za co płacisz
![]() ![]() Stalowianka |
|
Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mogę polecić:
http://www.polakowka.poronin.info/ cenny ok, a do tego możliwość wykupienia śniadań w cenie 12zł/os |
|
|
![]() |
|
Szukaj czegoś w samym Zakopanym jeżeli chcesz połazić po górkach.
Jeżeli wypad z rodziną i bardziej wypoczynek to okolice Zakpanego. |
|
|
![]() |
|
Byliśmy na weekendzie w lipcu, świetny dom z klimatem, dom z 1888 roku wygląda z zewnątrz jak w linku który dołącze za chwile, pokoje z łazienkami, czyste i wygodne do dyspozycji kuchnia wyposażona we wszystko co potrzeba, do Krupówek 5 minut wolnym spacerkiem, parking za free i miejsce na grila, jedyny minus o ile to jest minus to Gospodarze nie oferują posiłków, ale zjeść można wszędzie. My płaciliśmy 35zł od osoby za dzień pobytu, szczerze polecam, jeśli kiedyś jeszcze pojedziemy to tylko tam
![]() http://www.zol.p(...)1&id=921 |
|
|
![]() |
|
http://www.muran.agstudio.pl/
Muranka Lub Na Groupon.pl Popatrz Oferty Zakopanego |
|
|
![]() |
|
Ja mogę polecić http://ukubu(...)a/opis#a
|
|
|
![]() |
|
Poszukuję informacji na temat połączenia PKP Stalowa Wola- Zakopane. Czy ktoś z forumowiczów podróżował pociągiem do Zakopanego z Naszego pięknego miasta? Bardzo proszę o inf, gdzie mogę kupic bilet- tylko proszę nie podsyłajcie mi stronki e-podróżnik, bo to jakaś pomyłka.
Z góry dziękuję ![]() |
|
|
![]() |
|
Co prawda nie samo Zakopane - ale polecam. Bardzo blisko Doliny Kościeliskiej. Polecam tamtejsze jaskinie
![]() Wynajem Pokoi gaździna Krystyna Glista tel. 18 207 00 76 34-512 Witów 312 25/os. z własnym śpiworkiem ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja polecam domki tu http://nocle(...)zyk.html
|
|
|
![]() |
|
Sory to Solinę Ci dodałam
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Poszukuję informacji na temat połączenia PKP Stalowa Wola- Zakopane. Czy ktoś z forumowiczów podróżował pociągiem do Zakopanego z Naszego pięknego miasta? Bardzo proszę o inf, gdzie mogę kupic bilet- tylko proszę nie podsyłajcie mi stronki e-podróżnik, bo to jakaś pomyłka. Z góry dziękuję ![]() Ja zawsze jadę PKS-em, jest bezpośrednie połączenie 10.45 kurs pośpieszny, nie kursuje w Wielką Sobotę oraz w dniu 24.XII, nie kursuje w pierwszy dzień Świąt Wielkanocnych oraz w dniu 25.XII. Jeśli godzina lub trasa nie odpowiada, wystarczy dostać się do Krakowa, a stamtąd do Zakopanego są kursy co kilkanaście/kilkadziesiąt minut. Tłoku specjalnego nie ma, walizki do bagażnika i w trasie przerwy na dworcach na toaletę bądź kawę. Całkiem wygodna podróż. |
|
|
![]() |
|
Kiedyś był autobus z Lublina do Zakopanego expresss...
|
|
|
![]() |
|
http://www.willaostoja.pl/
Polecam willa ostoja u pyrca. Fajne pokoiki i smaczne jedzonko. Można też spotkać Włodarczyka i Sosnowskiego ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Poszukuję informacji na temat połączenia PKP Stalowa Wola- Zakopane. Czy ktoś z forumowiczów podróżował pociągiem do Zakopanego z Naszego pięknego miasta? Bardzo proszę o inf, gdzie mogę kupic bilet- tylko proszę nie podsyłajcie mi stronki e-podróżnik, bo to jakaś pomyłka. Z góry dziękuję ![]() x ja jeżdżę w tamte stony z BP TOUR z Lublina,trzeba zarezerować sobie bilet telefonicznie i podjechać do Niska na dworzec 7.07 i 18.12 są dwa kursy do Zakopca http://www.bptou(...)137.html podróży pociągiem nie polecam,bardzo dawno temu tak podróżowałam i trwało to wieki ..a polecanie sobie noclegów,to super sprawa,te wynalezione na necie,nie zawsze są trafione, pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Poszukuję informacji na temat połączenia PKP Stalowa Wola- Zakopane. Czy ktoś z forumowiczów podróżował pociągiem do Zakopanego z Naszego pięknego miasta? Bardzo proszę o inf, gdzie mogę kupic bilet- tylko proszę nie podsyłajcie mi stronki e-podróżnik, bo to jakaś pomyłka. Z góry dziękuję ![]() Kiedy chcesz jechac ? My sie wybieramy autokarem 16-19 styczen sa wolne miejsca. Jest ich ~10 |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Poszukuję informacji na temat połączenia PKP Stalowa Wola- Zakopane. Czy ktoś z forumowiczów podróżował pociągiem do Zakopanego z Naszego pięknego miasta? Bardzo proszę o inf, gdzie mogę kupic bilet- tylko proszę nie podsyłajcie mi stronki e-podróżnik, bo to jakaś pomyłka. Z góry dziękuję ![]() Kiedy chcesz jechac ? My sie wybieramy autokarem 16-19 styczen sa wolne miejsca. Jest ich ~10 Wybieram sie 9 lutego. |
|
|
![]() |
|
Dziekuje za odpowiedzi na moje zapytanie. Sprawdzalam polaczenie pkp i to jakas porazka, 12h? Nie wiem jak to mozliwe- tyle czasu sie serio jedzie PKP?
|
|
|
![]() |
|
serio, my jechalismy jakies dobre 9 lat temu. To była fajna podroz ponad 10h . Jak sie miało po 20 lat to było fajnie, teraz z dzieckiem i calym sprzetem wole samochod ale to wiadomo
![]() Byly dwie przesiadki napewno ale juz nie pamietam gdzie chyba Przeworsk i Kraków. Wagony odczepiane wiec trzeba pamietac zeby sie nie pogubic u nas dwie osoby ! pojechaly w druga strone masakra |
|
|
![]() |
|
Jakby ktos poszukiwał transportu do Zakopanego to jest jeszcze kilka miejsc w naszym autokarze. Docelowo wybieramy sie na skoki narciarskie. Wyjazd ze Staloofki 16.01 powrót w poniedzialek 19.01. Ktos chetny pisac na priv miejsc wolnych znajdzie sie ~10
|
|
|
![]() |
|
A jak by ktoś się wybierał połazić po jaskiniach tatrzańskich - nie tylko tych zwanych turystycznymi - to również zapraszam. Jedziemy początkiem lutego :p
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Jakby ktos poszukiwał transportu do Zakopanego to jest jeszcze kilka miejsc w naszym autokarze. Docelowo wybieramy sie na skoki narciarskie. Wyjazd ze Staloofki 16.01 powrót w poniedzialek 19.01. Ktos chetny pisac na priv miejsc wolnych znajdzie sie ~10 ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Anulka jakbyś w temacie nie byla
![]() |
|
|
![]() |
|
polecam pensjonat Kominek i pensjonat Gerlach,oba w pobliżu Krupówek.
![]() |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Liverpool Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Moze ktos w tym roku byl i moze polecic jakis nocleg w poblizu krupówek, gubałówki w cenie do 50 zl za osobe. Zamierzam wybrac sie z kobieta i malolatem na wypoczynek weekendowy. Wiem, ze mozna znalezc w niskiej cenie dobry nocleg bez zadnych sniadan czy obiadow... Moze ktos byl i podpowie
![]() Dzieki Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|