|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nic złego.Bardziej dziwnego (śmiesznego).Bo te sztafety robili seniorzy,którzy na co dzień w kolejkach nie ustoją 5 minut i okupują przychodnie lekarskie. A czy widzialas tego konretnego emeryta, który biegł kiedykolwiek w autobusie, sklepie kolejce? Jak nie to weź się za przeproszeniem zamknij. To była kwestia czasu kiedy sie ktos madry znajdzie i zacznie jezdzic ze ludzi sie naszlo. Sama bym poszla jakbym mogla i sie nie dziwie ze przy sobocie ludzie wyleźli zeby zobaczyc cos innego. Moglas zostac w domu i podszkolic ortografie bo z Twojej wypowiedzi wynika, że tez bieglas za turbiną. W zaznaczonym tekście, jest około 20 błędów ortograficznych, pozdrawiam i gratuluję dobrego humoru ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Jeśli masz na mysli literówki typu ó,ą,ź to sobie daruj takie "WYDAŻENIE", o którym pisze kolezanka Pearl.
|
|
|
![]() |
|
Hahahaha
![]() Faktycznie... "miszczostwo" świata ![]() Haha Pani Miodek sie trafiła ![]() Btw...faktycznie zwracam Ci honor alphabet...nie widziałam nigdy żadnego emeryta biegającego w autobusie,ani w sklepie w kolejce. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzięki, to jadę sobie pooglądać trochę ![]() arek1s nie musisz sobie wobrażać, popatrz na foto http://rzesz(...)html?i=0 Zanim to napisałaś widziałem na żywo, ale za foto dzięki... Ty też nie umiesz liczyć? Każda z tych platform ma po 14 osi. Jeżeli ktoś posze o dziewięćdziesięciu, to kompletnie nie ma wyobraźni. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zanim to napisałaś widziałem na żywo, ale za foto dzięki... Ty też nie umiesz liczyć? Każda z tych platform ma po 14 osi. Jeżeli ktoś posze o dziewięćdziesięciu, to kompletnie nie ma wyobraźni. To chyba źle widziałeś, bo mają trochę więcej niż 14 (chociaż 90 to chyba i tak za dużo, ale może faktycznie taka konstrukcja, że mają i te 90). Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
temat zaczął się łądnie, kulturalnie a kończy się na przekrzykiwaniu się i opluwaniu- jesteście debilami
![]() A administracja oczywiscie śpi- jak zwykle udaje, żę nie widzi postów nie na temat hehe |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Zanim to napisałaś widziałem na żywo, ale za foto dzięki... Ty też nie umiesz liczyć? Każda z tych platform ma po 14 osi. Jeżeli ktoś posze o dziewięćdziesięciu, to kompletnie nie ma wyobraźni. To chyba źle widziałeś, bo mają trochę więcej niż 14 (chociaż 90 to chyba i tak za dużo, ale może faktycznie taka konstrukcja, że mają i te 90). dokładnie po 14 ![]() a każda ma 8 kół pomijam to, że każda z tych platform złożona jest tak naprawdę z dwóch, bo to by już było za dużo... |
|
|
![]() |
|
CYTAT dokładnie po 14 ![]() a każda ma 8 kół pomijam to, że każda z tych platform złożona jest tak naprawdę z dwóch, bo to by już było za dużo... http://www.ale-h(...)pub_.pdf platforma miała 4 komplety (x14), jak na 3 rysunku. Policz sobie ile to osi ![]() Ogólnie jak się komuś podobało to polecam program "Transporty (lub przeprowadzki) gigantów", na Discovery chyba już nie ma, ale w necie pewnie można znaleźć. Dużo niepotrzebnego bełkotu, ale same transporty robią wrażenie https://www.youtu(...)CttVWpl0 Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT dokładnie po 14 ![]() a każda ma 8 kół pomijam to, że każda z tych platform złożona jest tak naprawdę z dwóch, bo to by już było za dużo... http://www.ale-h(...)pub_.pdf platforma miała 4 komplety (x14), jak na 3 rysunku. Policz sobie ile to osi ![]() Tak, oglądałem dokładnie. Czyli co, jednak już po 14? Przed chwilą pisałem o tym, że nie są to pojedyncze platformy. A Ty liczyłaś? Wyszło 90? ![]() No właśnie... dobranoc ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak, oglądałem dokładnie. Czyli co, jednak już po 14? Przed chwilą pisałem o tym, że nie są to pojedyncze platformy. A Ty liczyłaś? Wyszło 90? ![]() No właśnie... dobranoc ![]() Przecież wyżej napisałam, że mi nie wychodzi 90... aa zresztą, nie chce mi się już, szkoda mi czasu, dobranoc. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
Jak zwykle znaleźli się mądrale którym nagle szkoda jakże cennego czasu i nóg innych ludzi. A sami tracą swój czas na bezsensowne przepychanki słowne, w dodatku pisząc nie do końca poprawnie, o braku polskich liter już nawet nie wspominam...
Byłem, zobaczyłem, "przebiegłem" za turbiną od tzw. ronda do bazyliki, zrobiłem paręnaście zdjęć komórką i wcale nie czuję się gorszy od tych którzy się z tego wydażenia i ciągnących pielgrzymek naśmiewają. Zajmijcie się sobą i wara od innych ludzi bo zachowujecie się jak przysłowiowe "mohery" wiszące całymi dniami w oknach (na poduszce żeby sobie odcisków nie narobić). Dziękuję za uwagę. |
|
|
![]() |
|
Kto wczoraj był i widział jak się odbywał transport takiego gabarytu to chyba już zrozumiał po co pozamykali ulice na 4 dni przed tą akcją. Nie ma szans aby ogarnąć to wszystko kilka godzin przed przewozem. Ludzie w stw zachowywali się trochę jak takie gamonie wchodząc na ulicę przed samą platformę. Nie wspominając już o komentarzach "myślałam że się tunel zapadnie, jaka szkoda"
![]() Jak ktoś lubi takie rzeczy to polecam stronke www.ol-trans.pl Przywozili gabaryty w nocy do elektrowni, dużo ciekawych rzeczy wozili. Swoją drogą po nocach też ciekawe gabaryty śmigały do elektrowni, tylko że lżejsze. http://www.ol-tr(...)m610.jpg |
|
|
![]() |
|
CYTAT Hahahaha ![]() Faktycznie... "miszczostwo" świata ![]() Haha Pani Miodek sie trafiła ![]() Btw...faktycznie zwracam Ci honor alphabet...nie widziałam nigdy żadnego emeryta biegającego w autobusie,ani w sklepie w kolejce. ![]() Jakbys umiala czytac ze zrozumieniem nie byloby off topu. Ja pytam czy widzialas TEGO SAMEGO emeryta w kolejce w aptece czy u lekarza, który wczoraj BIEGŁ za turbiną. |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
przewóz turbiny robił wrażenie i nie dziwne że tyle osób chciało zobaczyć. Niektórzy rozczarowani? może warto było pierw się dowiedzieć z czym ta turbina związana itp. Ogólnie szacun dla ludzi obsługujących cały transport.A co do nocnych przewozów fakt często nocą w trasie można napotkać pilota z nietypowym gabarytem
|
|
|
![]() |
|
Szczerze ten cały transport nie zrobił na mnie wrażenia. Moi teściowie mieszkają w wierzowcach koło szpitala. Transport turbiny prawie niczym się nie różnił od transportu elementów które były przechowywane przy ogólniaku a później na takiej samej platformie transportowane do elektrowni nie były tak wysokie ale dłuższe. Śmiać mi się chciało patrząc na ludzi którzy podążali w tej pielgrzymce.po co targać dzieci . Rozumiem postać popatrzeć chwile zrobić zdjęcie. Wyglądało to komicznie jakby papież musi przejeżdżać.
|
|
|
![]() |
|
http://www.naszdziennik.pl/polska-kraj/92951,uwaga-kierowcy.html
https://www.youtube.com/watch?v=r6N2j8OT_IY https://www.facebook.com/tbgdawny/photos/a.106911166128920.14154.106902006129836/348303291989705/?type=1&theater i wiele innych info można poszukać w necie. Taki transport nie jest codziennością więc czemu zabronić ludziom ciekawości. |
|