|
![]() |
|
CYTAT pojeby smiecie idioci zlodzieje sbcy narkomani; czlowieku ja cie nie obrazam pytalem sie o film a ty mi tu odrazu z obelgami wez spierdalaj ![]() ![]() ![]() nie drzyj za mocno bo za emitowanie halasu i drgan tez mozna dostac kare takze z kazdej strony masz prze sra ne ![]() ![]() ![]() Mogę cię obrażać, ile mi się zechce. A wiesz za co? Za to powietrze. Jak nie rozumiesz, trudno. Już był taki, co chciał poszerzać przestrzeń życiową pewnej nacji. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Jednym słowem prowokator pajac...
![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT pojeby smiecie idioci zlodzieje sbcy narkomani; czlowieku ja cie nie obrazam pytalem sie o film a ty mi tu odrazu z obelgami wez spierdalaj ![]() ![]() ![]() nie drzyj za mocno bo za emitowanie halasu i drgan tez mozna dostac kare takze z kazdej strony masz prze sra ne ![]() ![]() ![]() Mogę cię obrażać, ile mi się zechce. A wiesz za co? Za to powietrze. Jak nie rozumiesz, trudno. Już był taki, co chciał poszerzać przestrzeń życiową pewnej nacji. To nie był czasem Adolf.H. ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~tvn-owiec | |
![]() |
|
co z powietrzem chyba nie kontaktuje albo nadajemy na roznych falach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Za głupi jestes zeby cie oswiećic.
![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~tvn-owiec | |
![]() |
|
jajorodny adoratorze nie musisz nikogo oswiecac ze jestem prowokatorem a tak wogole to ile nad tym myslales. ja jestem prowokatorem, jaaaaaa, naturlich jaaa prowokator, nie to co wy
![]() ![]() ![]() ![]() calusy dla zgrywusow ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~tvn-owiec | |
![]() |
|
ciemnych powinno sie oswiecac aby zylo sie wszystkim lepiej i dostatniej czyli chcesz czego przeciwnego niz prawdziwy nie dobrze nie dobrze, takie akcje widzielismy juz wielokrotnie w tvnie jezeli chodzilo o pis
![]() ![]() ![]() oswiec mnieeeeee, oooo oswiec mnieeeeee ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ludzie, czemu się bluzgacie.. Troche luzu w życiu, bo nic nie możemy zmienić. ![]() Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|