|
![]() |
|
Czy jest w naszych okolicach szklarz, który specjalizuje się w klejeniu większych akwa z kominami?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Jaki litraz?
|
|
|
![]() |
|
ok 600 + sump
|
|
|
![]() |
|
600l na sumpie? Kolego to troche przerost formy nad trescia
![]() ![]() Wracajac do meritum sprawy to z okolicznych akwarobow pozostaje tylko rzeszowski akwares- za doplata dowiezie do stalowej. Mi w tamtym tyg dowiozl 1000l na mniejsze ryby. Jezeli nie akwarest to pozostaje Przemek Wieczorek ze Szczecina, klei i wysyla w cala Polsce kurierem pod dom. Bralem juz od niego z 10 zbiornikow od 1000 do ponad 2000l i wszystko przychodzi pieknie zapakowane pod same drzwi ![]() |
|
|
![]() |
|
Dzieki kolego za namiary. Eheima mam i sobie chwalę ale jako filtracja przy dyskach to 2080 wydaje sie trochę za mało (13,5 litra wkładów). Do sumpa można wrzucic nieporównywalnie więcej no i wszystkie graty poza widokiem.
|
|
|
![]() |
|
Teoretycznie tak. Sam mam dwa sumpy ponad 700l, osobiscie przy tym litrazu poszedl bym w kubly. Jedyne co ci moge jeszcze doradzic to pompa- aqua nova 3500l. Nie wpychaj sie w jakoes new jety i inne wynalazki. AN sa tanie, energooszczedne i przede wszystkim CICHE.
|
|