Dołączył: 18 Lut 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
witam czy to prawda ze inwestor który miał budowac hotel na staszica się wycofal???
![]() danek |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
danek |
|
|
![]() |
|
Nie wiem, ale chyba fabryka mebli Szwedzkkiej Firmy nie powstanie to i może Szwedzki hotelarz się wycofał
![]() |
|
Dołączył: 24 Paź 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
a o jakiej fabryce szwedzkiej firmy mowa? ponieważ pierwsze słyszę o tym, Swedwood powstał tak jak było w planach ale o żadnej firmie mebli nie słyszałem, czy coś możesz bardzie naświetlić?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT witam czy to prawda ze inwestor który miał budowac hotel na staszica się wycofal??? ![]() a skąd w ogóle masz takie info? Dopiero co uzyskał dzierżawę, a już by uciekał???? |
|
|
![]() |
|
slezak był na spotkaniu z mieszkańcami i od nigo to info
![]() danek |
|
|
![]() |
|
A nie chodziło przypadkiem o poprzedniego inwestora, który faktycznie się wycoal. Bo przed wyborami by się czyms takim jie chwalił
|
|
|
![]() |
|
"Bardzo dziwne",że inwestor się wycofał.Tylko czekać,aż "wyrośnie" kolejny market.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT "Bardzo dziwne",że inwestor się wycofał.Tylko czekać,aż "wyrośnie" kolejny market. A skąd wiesz, że się wycofał (bo ktoś puścił taką plotę)?? A market to jak najbardziej będzie w najbliższym sąsiedztwie hotelu. Polecam bardziej wnikliwe czytac informacje dot. tej inwestycji. |
|
|
![]() |
|
CYTAT A skąd wiesz, że się wycofał (bo ktoś puścił taką plotę?? A no. Niech Ci będzie,że to plota (a wiem to od osób-mieszkańców osiedla ul.Staszica),którzy byli na tym zebraniu. |
|
|
![]() |
|
Chcesz mi powiedzieć, że Szlęzak chwali się tuż przed wyborami, że z miasta ucieka jedna inwestycja??
Przyznasz, że średnio logiczne. |
|
|
![]() |
|
Hahaha no przecież z palca sobie tego ludzie będący na tym zebraniu nie wyssali,nie?
![]() Idź i popytaj,skoro tak bardzo mi nie dowierzasz. |
|
|
![]() |
|
A czego niby nie mogli tego zmyśleć, albo coś źle zrozumieć? Po prostu nie ma to wszystko sensu i tyle.
|
|
|
![]() |
|
...abo jesteś ze świty pana prezydenta i jesteś zapoznany z tematem (od tej drugiej strony) albo po prostu szukasz nie powiem co do czego
![]() ...chociaż bardziej obstawałabym przy tej drugiej opcji ![]() Tak szczerze,to mnie nie interere czy jest to dla Ciebie logiczne,czy nie.Po prostu napisałam zasłyszane informacje - do tematu i nie chce mi się nawet przekonywać Cię kto tu ma rację bo ani mnie to grzeje,ani ziębi. Bez urazy. |
|
|
![]() |
|
No akurat nie jestem ze świty, cokolwiek przez tą świtę rozumiesz (pracownicy UM, znajomi)
![]() ![]() Ja rozumiem, że jako kobieta uwielbiasz plotkować (przekazywanie niesprawdzonych informacji), ale niech będą jakieś granice. Bez urazy ;) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja rozumiem, że jako kobieta uwielbiasz plotkować (przekazywanie niesprawdzonych informacji) Hahahahaha ![]() I tu zakończę dyskusję z Tobą. ![]() Pozdrawiam i życzę miłego dnia ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT slezak był na spotkaniu z mieszkańcami i od nigo to info ![]() ...danek,ale Ci dobrze,że jesteś facetem ![]() |
|
|
![]() |
|
no wiesz sa dobre i zle tego strony
![]() danek |
|
|
![]() |
|
Inwestor z budowy hotelu na pewno się nie wycofał. Ciągle jest zainteresowany jego budową
|
|
|
![]() |
|
A to info z wiarygodnego źródła? bo w tym tyg miała być podpisana umowa, ale w mediach cisza
|
|