|
![]() |
|
Moderowano przez: kamil 2.10. Publikowanie postów/ ogłoszeń/ wątków pisanych wielkimi literami. Poprawiony temat. Uwaga !, z bloku na ul.Poniatowskiego 57 b,skradziono dwa rowery. Osoby które mogły coś widzieć proszone są o kontakt: 731-001-159 |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
gdzie stały te rowerki?masz jakieś foto?
![]() |
|
|
![]() |
|
to tak jak mi i 2 innym osobom ukradli rowery spod stadionu w tamtym roku i policja oczywiście nie znalazła...
|
|
|
![]() |
|
Jeden to czerwona MERIDA CROSSWAY V40, drugi czarny BATAVUS.
Były to rowery męskie. Rowery skradziono z piwnicy. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Swego czasu mojej szwagierke skradziono FORESTERA szarego kapke pordzewiałego z wiezowca w poblizu edukacji. Mi za to rower SPRICK górski kolor CHROM z niebieskimi dodatkami
![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 3 Lis 2014r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam
![]() Ten drugi rower to nie batavus a BIKE MANUFAKTUR BLACK CROSS. Kilka informacji: Rower jest męski, trekkingowy, duży pod mężczyznę 186cm. Jest w kolorze czarnym, matowym (jedyny taki w stalowej woli, reszta czarnych rowerów ma kolor błyszczący) z dyskretnymi białymi napisami BIKE MANUFAKTUR, BLACK CROSS, Handbuilt in Germany. Przedni amortyzator jest biały (SUNTOUR) z czarnym napisem BIKE MANUFAKTUR. Rower posiada dynamo w przedniej piaście (prądnicę) zasilający przednie światło led i tylne. Posiada hamulce hydrauliczne tarczowe Draco2 - przód, tył (zaciski i manetki białe), koła 28" z oponami schwalbe, błotniki czarne (na tylnym napis VIPER). Z przodu przeżutka DEORE z tyłu SLX (3 x 9). WAŻNE! - W obecnej chwili rower może nie posiadać żadnych napisów ponieważ były to naklejki, które można zapewne w jakiś sposób usunąć. Identycznie rower wyglądał w rzeczywistośći http://forum(...)id=57097 Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
Tak dokładnie wygląda drugi rower http://www.rower(...)zje.info
Za pomoc w odnalezieniu rowerów nagroda!!! Jednocześnie gwarantuję anonimowość. |
|
|
![]() |
|
Ostatnio pan w rowerowym opowiadal ze przyjezdza bus np. z Gdanska kradna hurtem rowery np spod stadionu i wracaja do siebie...wiec mozna sobie szukac w Stalowej...
Ostatnio bylo cos w tv ze odnaleziona duzo ilosc rowerow w Krakowie... |
|
|
![]() |
|
Jakieś dwa tygodnie temu ktoś podrzucił prawdopodobnie skradziony rower pod blok przy ulicy Partyzantów.Zgłosiłam na policję, przyjechali, zabrali rower, powinien być na komendzie.Wyglądał na drogi,warto zgłosić się i zapytać.
|
|
Dołączył: 28 Lip 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Polecam szukać na giełdzie w Sandomierzu. ..
|
|
|
![]() |
|
sprawdz to rzuciło mi sie w oczy konkurencyjny potral rower BATAVUS GREEN PARKS meski Rama : ALUMINIUM Widelec : BATAVUS AMORTYZOWANY Obręcze : 28" WZMACNIANE Piasty : NEXUS Ilość biegów :8 Przerzutka tył : TORPEDA NEXUS 8 Kierownica : REGULOWANA JEDNYM UCHWYTEM Hamulce : ROLKOWE Sztyca / siodełko : GEL / AMOR DYNAMO W PIAŚCIE , AXA rower uzywany cena to 950zl.
tel. kom.: 661 117 337 |
|
|
![]() |
|
Chyba raczej nie to kolega sprostował że rower nie był batavus tylko niemiecki bike manufactur
|
|
|
![]() |
|
odświeżam temat.
nagroda za pomoc w odnalezieniu rowerów- 500zł. |
|
|
![]() |
|
mając w piwnicy rowerki warte kilka tysięcy na pewno ktoś je ma na oku. Ja osobiście założyłem w piwnicy alarm,także jak kogoś złapię dam znać na forum, gdyby ktoś chciał popisać na temat alarmów służę pomocą i doradztwem ( amatorsko oczywiście )
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Hmm piszesz o Alarmie
![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 18 Paź 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie wyobrażam sobie trzymać drogi rower w piwnicy, głupota. To może zostawić po prostu pod klatką i tyle.Sama mam drogi rower, bo wart kilka tysięcy i trzymam go w domu-a mam małe mieszkanie. Ale na pewno jak będę chciała się go pozbyć wyniosę do piwnicy.
![]() |
|
|
![]() |
|
No pewnie Lena ja ma trzy duże i i jeden dziecięcy i co też mam w domu trzymać chyba nie poważna jesteś. To może drugie mieszkanie na same rowery
![]() |
|
|
![]() |
|
Porządnym łańcuchem z hartowanej stali przypiąć do rury albo do drugiego rowera i po sprawie
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
W nocy z 16 na 17 lipca skradziono rower damski firmy Mexller koloru czarnego. Był zapięty do stojaka. Wartość nowego to około 700 zł a mojego po 4 latach używania i z wszystkimi mankamentami nie więcej jak 100 zł. Podobny do tego tylko bez kwiatków https://www.googl(...)AWr1M%3A Pewnie się go nie uda odnaleźć ale próbuję bo go bardzo lubiłam. Ma charakterystycznie wygięte siodełko i powiązany zielonym drutem koszyczek.
|
|