|
![]() |
|
Zamierzam złożyć cV do tego sklepu, potrzebuje jakichś opini na temat tegoż miejsca pracy. Dość często dodaja oferty,trochę mnie to niepokoi ale cóż takie życie, wiec proszę o jakieś rzetelne info?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Jako osoba robiąca tam zakupy widzę to tak: lekko nie jest - pracujące tam Panie zdecydowanie nie mogą narzekać na nudę. Te "starsze" pracują tam długo bo wiedzą co znaczy "pracować", natomiast te młode zmieniają się jak w kalejdoskopie, zapewne dlatego, że to już pokolenie, którego rodzice nie obarczali żadnymi obowiązkami i laski są zdziwione, że praca nie polega na siedzeniu "na kasie" i "ładniewyglądaniu". Nie wszystkim pasuje też praca w weekendy i późno kończąca się ostatnia zmiana.
Nie wiem jak z zarobkami, ale w sklepach to ich wysokość raczej doopy nie urywa. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
![]() |
|
no niby życie to nie bajka, no sklep niby czynny do 22, a moze wiesz o ktorej konczą?
|
|
|
![]() |
|
Nie wiem, ale jak ktoś nie ma co robić po 22:00 to łatwo to naocznie sprawdzić
![]() BTW, podejrzewam, że swoją odpowiedzią troszeczkę popsułam robotę forumowicza jacek298, który wypowiadał się we wszystkich tematach "jak leci", tylko po to, żeby założony przez Ciebie wątek spadł z pierwszej strony ![]() I ten piesek ze zdjęcia jakoś tak dziwnie podobny do pieska, z którym spaceruje Pan z Fraca ![]() Ale ponieważ mylić się jest rzeczą ludzką, mogę się mylić ![]() ![]() ![]() Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A to o to chodziło... Aż się zastanawiałem czemu spamuje ktoś tak ostro
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
truskawko to niezle kombinujesz bo ponoc jest tam jeden kierownik rodzynek o imieniu jacek, ale tyle wiem co usłyszałam, a to przez to nie mogłam wieczorem nic znalesc i myślałam ze został temat usunięty,w takim razie niezły bajzel tam musi panować skoro tak poczynaja
|
|
Dołączył: 3 Wrz 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nie wiem, ale jak ktoś nie ma co robić po 22:00 to łatwo to naocznie sprawdzić ![]() BTW, podejrzewam, że swoją odpowiedzią troszeczkę popsułam robotę forumowicza jacek298, który wypowiadał się we wszystkich tematach "jak leci", tylko po to, żeby założony przez Ciebie wątek spadł z pierwszej strony ![]() I ten piesek ze zdjęcia jakoś tak dziwnie podobny do pieska, z którym spaceruje Pan z Fraca ![]() Ale ponieważ mylić się jest rzeczą ludzką, mogę się mylić ![]() ![]() ![]() nie jestem czestym bywlcem forum ale kto widzi moj staz to wie ze wypowiadam sie na tematy ktore mnie interesuja , nie moge sie wypowiadac na ten temat bo jest mi bliski , nie moja winna ze ktos tak pojmuje forum/myslac ze jest tzm spamowcem? ja na wszelkie opinie i uwagi tym temacie bede wdzieczny i sam bede go teraz podbijal i jeszcze raz szczesliwego nowego roku wszystkim narazie |
|
|
![]() |
|
CYTAT truskawka1 Te "starsze" pracują tam długo bo wiedzą co znaczy "pracować", natomiast te młode zmieniają się jak w kalejdoskopie, zapewne dlatego, że to już pokolenie, którego rodzice nie obarczali żadnymi obowiązkami i laski są zdziwione, że praca nie polega na siedzeniu "na kasie" i "ładniewyglądaniu". Nie wszystkim pasuje też praca w weekendy i późno kończąca się ostatnia zmiana. Nie wiem jak z zarobkami, ale w sklepach to ich wysokość raczej doopy nie urywa. Jako osoba, która lubi tam kupić wędlinę, bo dobra wypowiem się w temacie skoro truskawka wypowiada się wiedzącym głosem. Najbardziej nieładny jest ton zapewne dlatego. Czyli jakbyś zapewne wiedziała dokładnie o czym piszesz nie pracując tam. A może te "starsze" pracownice mają już jakieś układy i układziki ... dlatego jeszcze pracują, może niewiele do emerytury. "Młode" pracownice też wiedzą jak pracować choć czasem dla pracodawcy lepiej jest zatrudnić na staż i późńiej znowu zatrudnić na staż ... często uda się, że jakiś urząd do stażu dopłaci ... Może "młode" pracownice nie umią się jeszcze podlizać i przymilić do "pana i władcy"? A może są zupełnie inne zależności, które powodują zwolnienie "młodego" pracownika. CYTAT truskawka1 BTW, podejrzewam, że swoją odpowiedzią troszeczkę popsułam robotę forumowicza jacek298, I znowu podejrzewasz i oceniasz nie mając podstaw. CYTAT Jacek - zarząd A to o to chodziło... Aż się zastanawiałem czemu spamuje ktoś tak ostro Jacek nie obraź się, ale jako zarząd nie powinieneś ulegać czyjejś sugestii, tylko podejmować samodzielne decyzje ;) Wszystkiego Dobrego w NR 2015 .... Więcej opytmizmu i trochę sympatii dla drugiego człowieka... Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
![]() |
|
CYTAT Najbardziej nieładny jest ton zapewne dlatego. Czyli jakbyś zapewne wiedziała dokładnie o czym piszesz nie pracując tam. Żeby pewne rzeczy wiedzieć, nie trzeba tam zaraz pracować ![]() CYTAT A może te "starsze" pracownice mają już jakieś układy i układziki ... dlatego jeszcze pracują, może niewiele do emerytury. Ten cudzysłów po coś jest. Do emerytury to im jeszcze sporo brakuje - jakieś 20-30 lat ![]() CYTAT I znowu podejrzewasz i oceniasz nie mając podstaw. No popatrz, to dokładnie tak jak Ty ![]() A tak na marginesie: podstawy mam, a to, że Ty o nich nie wiesz, albo ich nie wyłapałaś z kontekstu, to już inna sprawa... Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|