|
![]() |
|
Kto w mieście zna koleżankę Lucka Nadbereżnego w Stalowej Woli. Czy w Stalowej Woli tylko abolwenci tej renomowanej uczelni są na topie , agdzie są absolwenci SGH lub AGH . Przydupas Lucka absolwent WSE mianował koleżankę ze studiów .
Nowy przewodniczący rady nadzorczej MZK Piasecki Mariusz ( 50lat ) nie tak dawno zrobił mature eksternistycznie w szkole podstawowej nr 4 a następnie kupil sobie magistra na Wyższej Szkole Ekonomicznej teraz dużo może i promuje koeżanki z tej elitarnej szkoły dla omnibusów. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
a co cie to obchodzi?
![]() |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zaczał obsadzac swoimi, chcieliśmy bagno to je mamy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (Malwa11 ) a co cie to obchodzi? ![]() Co za głupie pytanie. To nie prywatny folwark. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT chcieliśmy bagno to je mamy Nie wpychaj wszystkich do jednego wora, ja tam nie chciałem ![]() Zresztą zawalili Ci którzy się nie zjawili przy urnach ![]() |
|
|
![]() |
|
tak jest Stecyk.powtórzę,chociaż chciałbym żeby Luckowi sie udało i podkreślę tylko dlatego że jest to dla dobra ogółu, to Stalowa Wola przegrała a nie Szlęzak...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT tak jest Stecyk.powtórzę,chociaż chciałbym żeby Luckowi sie udało i podkreślę tylko dlatego że jest to dla dobra ogółu, to Stalowa Wola przegrała a nie Szlęzak... A jeśli nie dla dobra ogółu to chociaż dla dobra Lucjusza, rodziny i znajomych. |
|
|
![]() |
|
Kiedy przychodzi nowa władza, umieszcza swoich ludzi w podległych spółkach, aby mieć nad nimi kontrolę. Piasecki niedawno miał poparcie Szlęzaka, dopóki nie zaiskrzyło między nim a konkubiną. Nadbereżny obiecał, że nie zmieni obecnych pracowników magistratu. Zobaczymy, czy dotrzyma słowa. Tu mamy ewidentny przykład kolesiostwa - koleżanka po WSE - trzeba takie przypadki nagłaśniać, zanim rozpędzi się i obsadzi wszystkich znajomych.
|
|
|
![]() |
|
I powiedzcie mi jak do Stalowej ma wrócić ktoś kto skończy porządną uczelnię. Gdzie się człowiek nie ruszy czy to urząd czy nawet bank poziom profesjonalizmu pracowników sięga poziomu kratki ściekowej
![]() |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A gdzie nazwisko ??? Pani Anny Pasztaleniec. Jest osobą publiczną i można je publikować. Btw, wyszło że mamy wspólnych znajomych i byli pod wrażeniem awansu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
CYTAT I powiedzcie mi jak do Stalowej ma wrócić ktoś kto skończy porządną uczelnię. Gdzie się człowiek nie ruszy czy to urząd czy nawet bank poziom profesjonalizmu pracowników sięga poziomu kratki ściekowej ![]() Chętnie wrócę (nawet skończyłem uczelnie obydwie które kolega Pisowiec wymienił), tylko nie mogę dojść do porozumienia z okolicznymi firmami co do wynagrodzenia. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT I powiedzcie mi jak do Stalowej ma wrócić ktoś kto skończy porządną uczelnię. Gdzie się człowiek nie ruszy czy to urząd czy nawet bank poziom profesjonalizmu pracowników sięga poziomu kratki ściekowej ![]() CYTAT Chętnie wrócę (nawet skończyłem uczelnie obydwie które kolega Pisowiec wymienił), tylko nie mogę dojść do porozumienia z okolicznymi firmami co do wynagrodzenia. Mam nadzieję, że nie dojdziesz do porozumienia. Wyżej srasz niż dupe masz to może siedź w tej stolicy jednak? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mam nadzieję, że nie dojdziesz do porozumienia. Wyżej srasz niż dupe masz to może siedź w tej stolicy jednak? Gdańsku synu, Gdańsku ![]() Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
Chwała niebiosom, że jednak trochę dalej.
|
|
|
![]() |
|
macie we własnym mieście przykład że nie należy głosować na idiotów z pisu w nadchodzących wyborach !!!!!
|
|
|
![]() |
|
Pisowca chyba dupa swędzi, albo go żonkoś od projektów z magistratu nagle rzucił? Przytuła ogarnij się mały, zawistny człowieczku. Zaprzyjaźnij się bliżej z kolegami eu. Poziom macie podobny i oni też lubią zabawy tego typu.
|
|