|
![]() |
|
Witam chcialem dowiedziec się czy dobry pomysl zabrac Swoja dziewczyne W Walentynki na Pięćdziesiąt twarzy Greya kino Wrzos ???
Mile widziane komentarze dziewczyn |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Moim zdaniem kino jako lepsza ballada, pomysł na film-fajny
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
jeśli chce zobaczyć ten film to jak najbardziej ,potem jakaś kolacyjka,spacer i wieczór (moim zdaniem
![]() pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
![]() |
|
Tia.. oryginalne.
|
|
|
![]() |
|
Ja bym poszła, ale mąż nie chce tego oglądać, więc go nie ciągnę na siłę
![]() Ale wydaje mi się, że to wszystko zależy od tego jaki ma gust dziewczyna ![]() bo jedna woli romansidła a inna filmy wojenne więc ciężko podpowiedzieć ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam chcialem dowiedziec się czy dobry pomysl zabrac Swoja dziewczyne W Walentynki na Pięćdziesiąt twarzy Greya kino Wrzos ??? To zależy od poziomu IQ dziewczyny ![]() Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
![]() |
|
Ja przed filmem polecam przeczytać książkę , nie jest to typowe "romansidło"...... 😉
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Moim zdaniem kino jako lepsza ballada, pomysł na film-fajny ![]() ![]() Czemu Ballada lepsza??? |
|
|
![]() |
|
Zależy od Twojej dziewczyny, jeśli lubi kiepskie książki/filmy to zabieraj. Ja bym swojego faceta śmiechem "zabiła" jakby mi to zaproponował. Lepiej wydaj tę kasę na dobrą kolacje i jakiś prezent.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
Czytałem recenzje i oglądałem zwiastun wiec zapowiada się ciekawie
|
|
|
![]() |
|
Kazdy zwiastun ma to do siebie ze ma sceny wyrwane z kontekstu posklejane a w rzeczywistosci klapa.
Ciekaw jestem jaka recenzje, przeczytaj recenzje krytyka filmowego a nie jakiegos dzienikarzyny. |
|
|
![]() |
|
Filmu nie oglądałam, książki nie czytałam, ale... zajawki źle mi się kojarzą i wcale nie wiem czy Twoja dziewczyna nie będzie zażenowana .....
|
|
|
![]() |
|
Moze kolega liczy w kinie po kinie na hmm ....
|
|
|
![]() |
|
Współczuje dziewczynom które obchodzą „święta” 4 razy na rok (14.02,8.03,imieniny,urodziny), albo macie tak niską samoocenę lub zadajecie się z kolesiem który jest „szczeniakiem” emocjonalnie niedorozwiniętym.
Natomiast co do filmu może nie będę oryginalny jednak w pierwszej kolejności książka „ pobudza fantazje” i daje do myślenia. Czy tak dokładne opisy sytuacji , zachowań i reakcji ciał są wymysłem autorki ?? zapewniam dziewczyny dajcie choć 10% tego co jest w książce dla swojego partnera, a prawdziwy mężczyzna będzie was doceniał zdecydowanie częściej niż 4 razy w roku. P.S. nie jestem za zadawaniem bólu |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
@truskawka1
CYTAT To zależy od poziomu IQ dziewczyny Czyli nie może być wyższe niż 100? A może to też za dużo na ten film? ![]() |
|
Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
pomysl twój jak najbardziej fajny
![]() |
|