|
![]() |
|
Ja polecam panią B. Wodka-Mical (nie mam problemu z dodzwonieniem się do niej).
Z młodszym dzieckiem mam odwrotny problem i na wizycie z chorym dzieckiem sama się tym zainteresowała i podpowiedziala co zrobić i dlaczego. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
dziękuję. na razie zapisaliśmy się do pani Czerkies i liczę że nas nie zignoruje ;) Jestem dobrej myśli i nie jest tak, że panikuję i doszukuję się problemów na siłę i nawet jak kolejny lekarz mi powie, że jest ok to pójdę do trzeciego, czwartego i piętnastego... tylko po to, żeby usłyszeć, że faktycznie jakiś tam wynik jest ciut poniżej normy...
|
|
|
![]() |
|
Madziuś to jak już będziesz po wizycie to napisz czego się dowiedziałaś
![]() |
|
|
![]() |
|
to zrób se badania prywatnie, fortuny nie kosztuja i bedziesz wiedzieć, nie rozumiem co sie tak upierasz na tego lekarza,lekarz to nie wyrocznia,badania se możesz zlecić sama, Ty sama nie wiesz co chcesz dziewczyno, normalnie błędne koło
|
|
|
![]() |
|
mój 1,5 rynuś też nie chciał jeść- zrobiłam prywatnie badania kału- na glistę i owsiki i już za pierwszym razem wyszła glista- po leczeniu nie to dziecko- ma apetyt, lepiej śpi , ładnie się samo bawi!
minęło 1,5 mc i znowu nie chce jeść- powtórzyłam badania i nic nie wyszło! doszłam do wniosku ,że poprostu takie okresy dzieci mają-raz jedzą, minie trochę czasu i znowu nie jedzą!a to ząbkowanie, pasożyty, niestrawność..... |
|
|
![]() |
|
stalowiak_1583, dzięki za radę i dobrze, że Ty zawsze wiesz czego chcesz i czego chcą inni. Bez Twojej pomocy bym sobie nie poradziła!
![]() ![]() Nie wiem co dla ciebie jest sprzeczne w moim "chceniu" że twierdzisz, że sama nie wiem czego chcę... Chcę iść do lekarza a nie uzwewnętrzniać się na forum i słuchać rad tysiąca pseudo-ekspertów takich jak na przykład ty...w życiu ani mnie ani mojego dziecka nie wiedziałeś ale wiesz najlepiej xD uwielbiam to. ![]() Na prawdę jestem daleka od opisywania wszystkich swoich wątpliwości, podejrzeń, niepokojów na forum. Chciałam poznać rady dot. dobrego lekarza i dostałąm namiary na 3 lekarzy. Za to dziękuję. |
|