|
![]() |
|
Jestem tym,dzieki któremu raz obrana droga z czasem staje sie lepsza.Kto to napisał patałachy,ktos wie...
No tylko Anulka załapała u mnie pkt. Tuka szczaua. ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
Czytajac komentarze w artykule:Wszyscy na bruk.jeden jest na pewno bardzo wymowny i w 100%-prawdziwy.Osoba sygnująca sie nickiem ~Edzio ma niestety racje.Cytuje:Oczywiście wypieprzą ludzi ze Stalowej a wieśniaków zostawią,bo taki przecież zawsze podrzuci kawałek wieprzowinki,jakiegoś kuroptaka albo rybkę złowioną na stawach hodowlanych..
Dodam ze za obietnice podwyzki potrafi sprzedac kazdego,w firmach to sa najlepsi szpicle,elita elit. ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
Skoro taki upierdliwy jestem to czemu jak do tej pory nie zablokowali mi mozliwosci smigania po tym forum.Zapomniałem o elicie elit w Stalowym Miescie.moze Admin lub Moderator mi to wyjasni.Ludzie to jakas paranoja a to temat a to nie na temat poczytajcie co sami piszecie pajace.
![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
Jakos Moderatozy nie garna sie do wyjasnien...
Mniemam iz nie maja czasu... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~pfff | |
![]() |
|
Mniemam, że mają inne zajęcia niż zajmowanie się jakimś kretynem :]
|
|
|
~~wto | |
![]() |
|
Ma prawo to wiedziec,a to forum juz padło.
|
|
|
~~Lubelak | |
![]() |
|
Ale jada po tobie Reiker,fajny nick co oznacza.Buraków z tego forum nawet nie pytam.Reanimuj im to forum same smutasy nie znaja sie na niczym.Kłapanie dziobami to macie nabyte czy wrodzone pekinczycy ze stalowej.
|
|
|
Dołączył: 12 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
/--/ jak se masz chec pisac to se pisz, a jak komus nie pasuje to niech nie czyta
![]() //moderowano Nie zaniżaj poziomu !! |
|
|
![]() |
|
Reiker, szczaua ->
![]() Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
![]() |
|
Szczaua Tuka