| 
                  Posty: 266 Dołączył: 9 Wrz 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Witam, czy wy też macie proble przy dodawaniu ogłoszeń na tym portalu? Za każdym razem mam problem z załączaniem zdjęć, edycją ogłoszenia itd. | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 152 Dołączył: 25 Sty 2014r. Skąd: ze składzika Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Obecnie nie ale kiedyś były problemy,które wiązałam z korzystaniem z opery mini na tel.
       ♥♥♥ | |
| 
                  Posty: 996 Dołączył: 6 Maja 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Ja zauważyłem że jeśli jest zbyt duży format zdjęcia to nie wskoczą  lub wejdzie tylko pierwsze mały format wchodzi praktycznie za każdym razem.
       | |
| 
                  Posty: 1216 Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Jeśli dodawane są zdjęcia, gdzie jedno zajmuje więcej niż 300kb, mogą pojawiać się błędy, szczególnie na wolniejszych łączach.
       | |
| 
                  Posty: 2 Dołączył: 25 Kwie 2015r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      witam a jak moge wycofac , usunac dane ogloszenie , sprzedalem towar a nie wiem jak usunac teraz ogloszenie  z gory dzieki
       | |
| 
                  Posty: 429 Dołączył: 10 Marz 2015r. Skąd: Ostrzeżenia:  80% | |
|   | |
| 
      nie usuniesz bo oni nie sa az tak zaawansowani;) pisz do nich na meila bo inaczej nic nie zrobisz
       | |
| 
|   | |
| 
      W opcjach edycji ogłosznia jest funckja usuń. Oczywiście jeśli ogłoszenie zostało dodane po zalogowaniu.
       | |
| 
                  Posty: 94 Dołączył: 6 Kwie 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT nie usuniesz bo oni nie sa az tak zaawansowani;) pisz do nich na meila bo inaczej nic nie zrobisz Nieprawda. Jeśli dodajesz ogłoszenie, będąc zalogowanym można je usunąć. Wchodzisz w swoje ogłoszenie i na samym dole klikasz "edytuj", następnie na samym dole masz "usuń". Tylko trzeba zaznaczyć w dwóch polach "v"(ptaszki). Bo jak nie Ja to kto? | |
| 
                  Posty: 2 Dołączył: 25 Kwie 2015r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      dzieki za odpowiedzi ale niestety ja dodalem ogloszenie nie bedac zalogowanym wiec pozostaje tylko pisac na poczte z tego co rozumiem bo nie mam takich  opcji jak edytuj pozdro  a jeszce na jaki dokladnie adres mam napisac ??
       | |
| 
|   | |
| 
      reklama@stalowemiasto.pl
       | |