Dołączył: 12 Wrz 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Moderowano przez: panna_pina Posty ironiczne i nie na temat. Kolejne +20. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Ja to rozumiem i popieram madziusie. Może napisz jeszcze jakie osiedle? Tzn gdzie mieszkasz? Bedzie łatwiej, bo ciężko było by spotykać się z kim kto mieszka na hutniku jeśli ty np mieszkasz na porębach
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
wow, nie jestem jedyną 'wyrodną matką" która na spacerach "nie zajmuje" się dzieckiem tylko szuka koleżaneczek?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
hehe, bo mamy to rozumieją
![]() najwięcej mają do powiedzenia ci, którzy dzieci nie mają, albo nie są "wyrodnymi matkami" tak jak my ![]() |
|
|
![]() |
|
hehe no właśnie. jak siedzi caly dzień z dzieckiem to czasem ma sie ochotę porozmawiac z kim doroslym hehe
|
|
|
![]() |
|
To ja się dorzucę.
![]() Jestem mamą trzylatki (od miesiąca), ale ponieważ wszystkie moje dzieci (trójka) zaczynały późno mówić, to nie posyłam młodej do przedszkola, bo musiałabym cały jej "słownik" spisać... ![]() Jestem z Okulickiego, więc wszędzie mam blisko ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Od miesiąca jesteś mamą trzylatki?
|
|
|
![]() |
|
sp7kpk myślenie chyba nie jest twoją mocną stroną co?
cinnamon_girl odezwiemy się jak już będzie ciepło i się spotkamy ![]() |
|
|
![]() |
|
heheh, cóż - napisałam to tak, że rzeczywiście można się przyczepić.
Moja córka miesiąc temu skończyła trzy lata - to miałam na myśli. Czasem trzeba ludziom tłumaczyć łopatologicznie, bo tylko tak rozumieją... ![]() ewel_ka - Ok, do zobaczenia ![]() |
|
|
![]() |
|
Odświeżam
Właśnie zastanawiam się nad Przedszkolem prywatnym dla syna, ale niewiem które mam omijać, które jest fajne i dzieciaki chętnie do niego chodzą. Drogie mamy ktore przedszkola są godne polecenia. Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
![]() |
|
Domowa akademia przedszkolaka na górce rozwadowskiej
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|