Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dalibor, a tak na poważnie, ty wiesz o czym ja piszę?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dalibor, a tak na poważnie, ty wiesz o czym ja piszę? Odniosłem się do Twojego "że to szkodzi Bieszczadom" ,kazałeś mi jeszcze doczytać.Doczytałem i po właściwej lekturze przeglądnąłem komentarze: "Ktoś sobie jaja robi", "nic się przecież nie dzieje" itd. Realnie nic nie ubywa i nie przybywa przez ten wpis, no może jest więcej szumu w internecie z hasłem "Bieszczady". A jak ktoś szuka miejscówki to odwiedza odpowiednie strony. |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jak ktoś szuka to znajdzie własnie między innymi takie wpisy. Takie wpisy nigdy nie przynoszą nic dobrego. Bieszczady to nie Celebryta, o którym trzeba mówić by mówić. Powielanie tej informacji na kolejnych forach to głupota. Takie jest moje zdanie.
|
|
![]() |
|
Ilu dostaniemy islamistów? POPSLSLD przestała się cieszyć gdy widzi demonstracje pro-europejskie w starej UE. Angela twardo i postępowo ze Niemcy żyją dla Arabów.
Zmiany nastrojów i takiej odwagi obywatelskiej przez wystraszonych poprawnością i służalczością europejczyków, postepaki się nie spodziewały Nie są jeszcze gotowi wprowadzić rządy korporacji bez wyborów, na posiedzeniu KE ![]() W Grecji udało się trzymać sprawę po cichu (ok 100tys deportacji rocznie) za parę srebrników i parę wysp, ale na Węgrzech to już była porażka. A co by było gdyby nie Orban? Czyżby tym razem Węgrzy ocalili Europe? Potop islamski! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
kopacz zgodziła się na 100tysięcy uchodzców
Nawet 100 tys. imigrantów PO wyborach trafi do Polski ! http://wiado(...)eci.html http://youtu(...)WyrwcDiY "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
![]() Podobno rydzyk mówił że nie sto tysięcy a sto milionów ... i nie tyle do Polski co na Podkarpacie żeby marszałek Ortyl miał w końcu jakieś dokonania ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
POstępaki im płacą żeby tu się osiedlali. Obywatele nie chcą, mafia i rezydentura chcą. Wiec dla rządu imigranci są najważniejsi.
|
|
|
![]() |
|
A od kiedy w tym kraju katolicy nie są obywatelami ? My katolicy chcemy więc nie używaj słów których nie rozumiesz lub nie pisz bredni !!
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
No nieładnie, 100tys nam PO cichu zafundowało. Teraz chyba każdy ma powód odwiedzić urnę wyborczą.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Teraz chyba każdy ma powód odwiedzić urnę wyborczą. ![]() Zgadzam się z przedmówcą ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
juz gorszego panstwa policyjnego jak za PO nie bedzie. te kontrole na drogach, fotoradary, normy mandaów, podwyzka mandatatów, zabieranie prawa jazdy, umowy smieciowe których nie zniesa itd....
jaaa |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Teraz chyba każdy ma powód odwiedzić urnę wyborczą. ![]() Tylko pamiętajcie ... Każdy tylko nie PiS bo w przyszłym roku bez "repatrianta" z Afryki nie będzie dzieci !! ![]() Ja jako kobieta inaczej patrze na gwałty el.comendante i zarzynanie naszych ukochanych bocianów żeby się nażreć gdy głupie ciapciowate europejczyki nie dają zasiłków ![]() Ale nie jestem zaskoczona tym ze Premierzyca kłamczuszka mataczy. Utrzymanie marki Platformy Oszustów jednak do czegoś zobowiązuje.... lata ciężkiej służby Angeli i wyrzeczeń rozumu... Fajni ludzie :-) lekko nieprzystający do bycia częścią narodu po którego Obywatelstwo aspirują... Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Kopacz dziś:
"Konkretnie zadeklarowaliśmy pomoc, jeśli chodzi o wzmocnienie granicy węgiersko-SYRYJSKIEJ..." Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
![]() |
|
Zobaczcie co lisowe ścierwo pisze o Polakach walczących w II WŚ.
https://twitt(...)85282048 Gdyby w miejscu polskich wpisać słowo islamskich, żydowskich czy jakichś innych, to media głównego ścieku po takim języku wypowiedzi zaplułyby się o faszyzmie, nazizmie i cholera wie czym jeszcze. A Paligłup złożyłby skargę do ONZ. |
|
|
![]() |
|
Tomuś już jest skończony. Starość i wykluczenie z wiarygodnych mediów zbliża się wielkimi krokami.
To będzie taki drugi Urban. |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Lis) Iran przyjął tysiące polskich zawszonych, wynędzniałych sierot, które szły z Armią Andersa. Nie bano się pasożytów? O ten wpis Ci chodzi ? Jeśli tak to może czegoś nie zrozumiałeś ? (wcale by mnie to nie zdziwiło) Jeżeli tak to w którym miejscu skłamał ? Jak ktoś miał wszy a w tamtych czasach/warunkach to była raczej norma to jaka nazwa wg. ciebie była by adekwatna ? Polskich dzieci z małymi robaczkami ? ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
To niech jeszcze powie, że zawszeni polscy powstańcy, śmierdzący na kilometr (po wyjściu z kanałów), przegrali z Niemcami w 1944 w Warszawie.
Ot gdzie tu kłamstwo, czasu na kąpanie nie było to i wszy niejeden miał. Czas tego polskiego dziennikarza Lisa dobiega końca. |
|
|
![]() |
|
Jakoś nie dziwią cie słowa kurdupla który mówi jak Hitler
![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Im mniej islamizacji Europy tym lepiej. To nie jest pytanie, to zdrowy rozsadek.
|
|
|
![]() |
|
Nie dziwię się lewacki bananie, że nie łapiesz w swojej hipokryzji i zakłamaniu o co chodzi. Nikt nie twierdzi, że ludzie nie mieli wesz. Chodzi o to, że o Polakach można tak pisać i jest to jak najbardziej prawda. Ale gdy to samo powiesz o islamistach, Żydach czy Murzynach to jest faszyzm. Dotarło do lewackiej, tępej główki zakłamanie?
Lis powiedział prawdę, Kaczyński mówi jak Hitler - to lewacka wykładnia prawa, bo rzeczywista taka na szczęście nie jest. Rozumiesz coś z tej lewackiej logiki? Bo ja nie. Lis powiedział to samo co Kaczyński tylko o innej nacji. Jak mam rozumieć w lewackim postrzeganiu świata są nacje równe i równiejsze. Wobec jednych wolno wszystko a wobec innych nic? |
|
|
![]() |
|
Jeżeli zarzucasz mi zakłamanie to zacytuj gdzie skłamałem ... jak nie to się "odstosunkuj"
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Odpisałem już na czym polega lewackie zakłamanie. Dalej nie rozumiesz o co chodzi? No to może krok po kroku.
Zarówno Lis jak i Kaczyński powiedzieli prawdę. Polscy uciekinierzy w czasie II WŚ mogli być zawszeni, tak jak i uchodźcy islamscy mogą mieć w sobie np. amebę. Wykładnia lewacka brzmi - Lis powiedział prawdę, Kaczyński mówi jak Hitler. A obaj powiedzieli prawdę. Skoro lewactwo szczeka na Kaczyńskiego to czemu nie szczeka na Lisa za wpis o zawszeniu? Problem lewactwa jest taki, że nie wolno mówić prawdy o pewnych zjawiskach, faktach. Mają własne normy co wypada a co nie wypada powiedzieć. Nazywa się to poprawność polityczna. Jednak lewactwo nie rozumie, że ono nie ma monopolu na stanowienie prawa i na urządzanie życia społecznego. Są środowiska, partie, które sprzeciwiają się poprawności politycznej (czytaj zakłamaniu) i będą z nimi walczyć. Najjaskrawszym przykładem takiej partii u nas jest Korwin. On mówi jak jest. |
|
|
![]() |
|
Widzisz o zakłamaniu to można pisać gdy Ty napiszesz np. że Polacy nie zabijali Żydów w czasie II WŚ
![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|