| 
                  Posty: 1612 Dołączył: 30 Cze 2011r. Skąd: Rzeszów Ostrzeżenia:  80% | |
|   | |
| 
      Do którego kandydata jest Ci najbliżej? Rozwiąż test: http://www.mojkandydat.pl/# Wpisujcie swoje wyniki, mi wyszedł Janusz Korwin Mikke. Natomiast antykandydat - Bronisław Komorowski (odpowiadałem na tak, gdzie stanowczo myślę na nie) | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 65 Dołączył: 21 Lip 2013r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Grzegorz Braun    | |
| 
                  Posty: 94 Dołączył: 6 Kwie 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Również JKM.
       Bo jak nie Ja to kto? | |
| 
                  Posty: 490 Dołączył: 20 Lip 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  60% | |
|   | |
| 
      JKM
       | |
| 
                  Posty: 11 Dołączył: 12 Sie 2013r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Grzegorz Braun
       | |
| 
                  Posty: 72 Dołączył: 30 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      JKM
       | |
| 
                  Posty: 227 Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Liverpool Ostrzeżenia:  60% | |
|   | |
| 
      jkm ale osobiscie kukiz
       Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. | |
| 
                  Posty: 3250 Dołączył: 12 Sty 2015r. Skąd: stalowa Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT (odpowiadałem na tak, gdzie stanowczo myślę na nie) ....ale co wpisać żeby wyszedł PSL?   | |
| 
                  Posty: 103 Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Grzegorz Braun
       | |
| 
                  Posty: 225 Dołączył: 1 Lut 2009r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Maniek Kowalski    | |
| 
                  Posty: 67 Dołączył: 3 Marz 2013r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Grzegorz Braun, mimo że nie ze wszystkim się z nim zgadzam    | |
| 
                  Posty: 2030 Dołączył: 3 Lip 2010r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Grzegorz Braun Test jest mocno stronniczy, bo na większość pytań nie mogę udzielić satysfakcjonującej odpowiedzi. Zagłosuję na Kukiza lub Kowalskiego. | |