| 

|

| 
    |
| 

Witam wszystkich Rodziców Dzieciaków, które nie dostały sie do żłobka na wrzesien 2015. Jeżeli tak jak ja nie macie z kim zostawić dziecka po powrocie do pracy skrzyknijmy sie! Dla mojej Zuzi brakło miejsca a lista rezerwowa jest bardzo długa. Drodzy Rodzice jeżeli Wam też zależy na miejscu w żłobku, napiszmy petycje z prośbą do Pana Prezydenta o utworzenie dodatkowej grupy dla dzieci urodzonych w 2014 roku, bo są to dzieci z wyży demograficznego. Spowoduje to też dodatkowe miejsca pracy dla pedagogów a nasze dzieciaki beda miały cudowną opiekę. Jeżeli są chętni prosze o kontakt mejlowy ze mna aniawolanczuk_(at)_gmail.com. Napisze petycje, ktorą zostawie u Pani Dyrektor w żłobku i tam możecie sie pod nią podpisywac. Petycje złoże 10 czerwca.Rodzice zgłaszajcie sie! Razem mozemy wiecej!! 

| 
    |
| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

|

| 
    |
| 

Nianie szukaj !!!!!!!!!

| 
    |
| 

Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

ja sie podpisze napewno !  
        ![]() jeszcze roznie to moze byc we wrzesniu, czesto rodzice ktorzy sie zdeklarowali ze dziecko bedzie uczeszczac rezygnuja i miejsca sie zwalniaja ale petycje warto napisac  | 
    |
| 

|

| 
    |
| 

Napisalam na priv.

| 
    |
| 

|

| 
    |
| 

[cytat]Witam wszystkich Rodziców Dzieciaków, które nie dostały sie do żłobka na wrzesien 2015. Jeżeli tak jak ja nie macie z kim zostawić dziecka po powrocie do pracy skrzyknijmy sie! Dla mojej Zuzi brakło miejsca a lista rezerwowa jest bardzo długa. Drodzy Rodzice jeżeli Wam też zależy na miejscu w żłobku, napiszmy petycje z prośbą do Pana Prezydenta o utworzenie dodatkowej grupy dla dzieci urodzonych w 2014 roku, bo są to dzieci z wyży demograficznego. Spowoduje to też dodatkowe miejsca pracy dla pedagogów a nasze dzieciaki beda miały cudowną opiekę. Jeżeli są chętni prosze o kontakt mejlowy ze mna aniawolanczuk_(at)_gmail.com. Napisze petycje, ktorą zostawie u Pani Dyrektor w żłobku i tam możecie sie pod nią podpisywac. Petycje złoże 10 czerwca.Rodzice zgłaszajcie sie!  
        Uprzejmie chciałam sprostować iż Pani Dyrektor żlobka nie uczestniczy w sprawie. Pwtycja jest pomysłem i inicjatywą moja i bedzie Rodziców, którzy ją podpiszą. Pani Dyrektor ze sprawą nie ma nic wspólnego. Jak tylko przygotuje pismo skontaktuje sie z Rodzicami osobiście i zgłosze sie prywatnie po Państwa podpisy. Dodatkowo proszę osoby, które nie są związane ze sprawą aby jej nie komentowały i nie uczestniczyły w dyskusji!  | 
    |
| 

|

| 
    |
| 

CYTAT ja sie podpisze napewno !  ![]() jeszcze roznie to moze byc we wrzesniu, czesto rodzice ktorzy sie zdeklarowali ze dziecko bedzie uczeszczac rezygnuja i miejsca sie zwalniaja ale petycje warto napisac Prosze o kontakt na mejla aniawolanczuk_(at)_gmail.com, odezwe sie jak bedzie petycja i poprosze o podpis.  | 
    |