Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (nenad) Andrzejek, skoro tak popierasz Kukiza i JOWy to wytłumacz mi kogo on wziął na listy wyborcze ? Liroya, jakichs socjalistów, nonamy ? To z nimi chce zmieniać Polskę ? PiS bierze byłych komunistów i debili w postaci Pawłowicz. Jej nie przebijesz. Bardzo popierasz PiS, praktycznie jesteś wyznawcą a nie widzisz, że tam są sami socjaliści. Wiesz co oznacza to pojęcie? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Listy Kukiza są jakie są niestety, ale lepszy Liroy niż fanatyczny zidiociały i zdewociały babochłop w postaci pani P.
|
|
|
![]() |
|
Ten LIroy jeszcze pare lat temu popierał PAlikota,u którego w RUchu była Grodzka.. wolisz ją od Pawłowicz ?
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
Grodzkiego wolę zdecydowanie, jak pokazały wypowiedzi i życie polityczne jest zdecydowanie bardziej normalny psychicznie, bardzien zrównoważony od P.
|
|
|
![]() |
|
nenad co to za pytanie? Co masz do Grodzkiej?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
To było do IRKUCKA,ktory cisnął po Pawłowicz...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT (nenad) Andrzejek, skoro tak popierasz Kukiza i JOWy to wytłumacz mi kogo on wziął na listy wyborcze ? Liroya, jakichs socjalistów, nonamy ? To z nimi chce zmieniać Polskę ? PiS bierze byłych komunistów i debili w postaci Pawłowicz. Jej nie przebijesz. Bardzo popierasz PiS, praktycznie jesteś wyznawcą a nie widzisz, że tam są sami socjaliści. Wiesz co oznacza to pojęcie? nie popieram PiS, głosuje na Korwina,nie jestem wyznawca,a jedynie walczę z demonizowaniem PiS przez was i umniejszaniem dziadostwa i złodziejstwa PO,którego nie widzicie... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
Widzisz, ja też nie głosuje na PO. Zaskoczony?
oglądaj, do końca. http://w170.wrzuta.pl/film/8WbjG9nMUhQ/liroy_obnaza_klamstwa_politykow_01.04.2014 Domyślam się, że jak popierasz Korwina to nie jesteś zwolennikiem myślącego narodu. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Nedowi jest ciężko się otrząsnąć że już jest XXI wiek ... I że np. "gej" ze Słupska jest lepszym prezydentem od Stalowowolskiego "ministranta" ... podobnie jak transseksualista lepszą parlamentarzystką od tego czegoś zwane po PiSowsku "profesor" ..Była już nadzieja że nie trzeba będzie stawiać paśników w sejmie ale Polska znów przegrała :( mieć nadzieje że Jarosław "zawsze dziewica" wywali tą osobę z list ... no i kłania się Petru z dwu kadencyjnością ... Ludzie widzicie co się dzieje nie dajcie im wybierać idźcie na referendum już jest XXI wiek ...
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Nenad przestań wciskać ludziom kit, że na Korwina głosujesz. Jesteś wręcz fanatycznym wyznawcą PISu i to każda Twoja wypowiedź pokazuje.
Ze mną masz trochę problem bo wiesz, że PO nie trawię. PIS krytykuję jeżeli jest taka potrzeba, jeżeli mam za co pochwalić to chwalę - na nich do tej pory nie głosowalem (mierzi mnie dupolizanie kleru), na Dudę zagłosowałem za to i narazie mam o nim pozytywne zdanie mimo wszystko. To jest rozsądne podejście... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nedowi jest ciężko się otrząsnąć że już jest XXI wiek ... I że np. "gej" ze Słupska jest lepszym prezydentem od Stalowowolskiego "ministranta" ... podobnie jak transseksualista lepszą parlamentarzystką od tego czegoś zwane po PiSowsku "profesor" ..Była już nadzieja że nie trzeba będzie stawiać paśników w sejmie ale Polska znów przegrała :( mieć nadzieje że Jarosław "zawsze dziewica" wywali tą osobę z list ... no i kłania się Petru z dwu kadencyjnością ... Ludzie widzicie co się dzieje nie dajcie im wybierać idźcie na referendum już jest XXI wiek ... Jedyna zaleta geja-prezydenta ze Słupska jest taka, że zrezygnował z limuzyny służbowej i kręci ( polityczna poprawność nie pozwala na określenie" pedałuje" ![]() Petru to człowiek Balcerowicza , i takim ludziom już na starcie należy się postawienie bariery. Bez wchodzenia w szczegóły , pogrobowcom Balcerowicza mówimy stanowczo - NIE! ![]() Co do referendum : jest ktoś chętny do przyjęcia zakładu odnośnie frekwencji? Ja stawiam flaszkę dobrej wódki , że nie przekroczy ona 20% . Jest jakiś oponent? ![]() |
|
|
![]() |
|
A referendum wrześniowe nie rokuje powodzenia. Prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż frekwencja przekroczy 15,20 %. I to niestety ( piszę bez żadnej złośliwości) będzie końcem politycznej działalności Pawła Kukiza. Trochę szkoda , ale chyba zabrakło pomysłu jak to pociągnąć? Trzymanie się kurczowo tych całych JOW-ów , było kiepskim pomysłem!neutralny
17-08-2015 Edo2. Już nie zakładasz 15% a raczej 20%, jest dobrze. Do 6 jeszcze tydzień. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT nenad co to za pytanie? Co masz do Grodzkiej? Uważasz za całkowicie normalne , że facet o wyglądzie boksera wagi ciężkiej zmienia płeć i nazwisko? Jeżeli ktoś ma problemy z akceptacją swojej natury i czuje taką potrzebę potrafię to zrozumieć. Ale zrobienie z tego myśli przewodniej swojej działalności politycznej w społeczeństwie tak konserwatywnym jak nasze to chyba lekka przesada. Samo oglądanie w TV tej nieszczęśliwej istoty jest trochę deprymujące. Anna Grodzka została wybrana posłem tylko dlatego , że była na pierwszym miejscu na liście menażerii Palikota w okręgu krakowskim. Ludzie nie wiedzieli kto zacz? Po prostu ordynacja proporcjonalna dała jej taką szansę. Gdyby ordynacja w wyborach do Sejmu była większościowa jej szanse na powodzenie byłyby bliskie zeru. Jak już wprowadzicie JOW-y , to wszystkie dziwolągi znikną z Sejmu! ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A referendum wrześniowe nie rokuje powodzenia. Prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż frekwencja przekroczy 15,20 %. I to niestety ( piszę bez żadnej złośliwości) będzie końcem politycznej działalności Pawła Kukiza. Trochę szkoda , ale chyba zabrakło pomysłu jak to pociągnąć? Trzymanie się kurczowo tych całych JOW-ów , było kiepskim pomysłem!neutralny 17-08-2015 Edo2. Już nie zakładasz 15% a raczej 20%, jest dobrze. Do 6 jeszcze tydzień. Szkoda mi tej wódki , i zostawiam sobie margines błędu! ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A na jakiej podstawie kolega moderator twierdzi ,że Biedroń jest lepszy niż Nadbereżny? Po czynach no przecież nie po obietnicach ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT A na jakiej podstawie kolega moderator twierdzi ,że Biedroń jest lepszy niż Nadbereżny? Po czynach no przecież nie po obietnicach ![]() Czyli subiektywna opinia nacechowana złością , bez podawania jakichkolwiek dowodów. Mój Boże , jakie to typowe! ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nenad przestań wciskać ludziom kit, że na Korwina głosujesz. Jesteś wręcz fanatycznym wyznawcą PISu i to każda Twoja wypowiedź pokazuje. Ze mną masz trochę problem bo wiesz, że PO nie trawię. PIS krytykuję jeżeli jest taka potrzeba, jeżeli mam za co pochwalić to chwalę - na nich do tej pory nie głosowalem (mierzi mnie dupolizanie kleru), na Dudę zagłosowałem za to i narazie mam o nim pozytywne zdanie mimo wszystko. To jest rozsądne podejście... Głosuję na Korwina,a Pisu bronię przed debilnymi atakami obsesyjnych hejterów,którzy widzą samo zło w Pisie,jakby to on rządził te 8 lat... Ps. Andrzejek dawaj więcej obrazków, są taaaakie zabawne... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
Referendum ma 3 pytania. Pierwsze jest proste dla kazdego, nastepne dwa odpowiadasz wedle wlasnych wierzen.
Referendum jest najwazniejsze. Nie dziwcie sie ze wierchuszka szaleje ze zlosci. Bronek je zorganizowal tylko zeby wygrac wybory :-) Przegral spektakularnie majac 70% poparcia wow! To Referendum wygralo wybory, a Polacy wygraja ponownie glos w Polsce dzieki temu referendum. Pamietajcie, nie sluchajcie troli. Trole troluja z glupoty i dla chleba. Wybierajcie swoje prawa. Nie dano nam wyboru. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat]A na jakiej podstawie kolega moderator twierdzi ,że Biedroń jest lepszy niż Nadbereżny? Po czynach go poznalismy el.bananie... nie obsadzanie lewakami wszystkich możliwych stanowisk w mieście a chyba mógłby ? Chyba nie, co niby lewaki by wniosly dla mieszkacow z wyjatkiem teczy? Jego miasto to bankrut, normalny Prezydent zwolnilby urzedasow ktorzy do tego doprowadzili. To jego mea culpa primo ;) Premier dala tym nieudacznikom w nagrode publiczne pieniadze, znaczy sie i twoje. Wiemy jaki jestes bogobojny jezeli chodzi o publiczny grosz wydawany na cele politycznej hucpy. To jest mea culpa secundo. I koniec wyliczanki, do dymisji dziada. |
|
|
![]() |
|
EDO2 To ja ci skarbie postawię whisky z colą, nawet jesli przegram
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam zasadę, że jak się bawię, to nie patrzę na kasę i, jak brakuje alkoholu, to po prostu trzeba dokupić!!!! Jest też takie stare przysłowie- "Ile by nie kupił, zawsze i tak braknie flaszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam z JOW-wowskim pozdrowieniem ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
A w referendum nie chodzi o to, aby później głosować na kandydatów Pawła Kukiza!!! Jeśli zmienimy ustrój, to będziemy głosować na ludzi - nie ważne z jakiej partii!!! Jeśli się nie sprawdzą, to pokażemy im - "Fuck you"!!! Różnica między Biedroniem, a mną jest zasadnicza!!! Od 25 lat, czyli od przemian w Polsce, jesteśmy ruchani w dupę!!! Z tą tylko różnicą, że on to lubi, a ja sobie tego nie życzę
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Największy strach jest własnie przed tym, że ludzie zdecydują kto będzie rządził naszym krajem. To nie Tusk z Kaczyńskim ustalą sobie listy by za pomocą swoich marionetek nami rządzić. Od kilku dni mamy cyrk z układaniem list. Co nas to obchodzi? Kto nas pyta kto na tych listach będzie. Są miejsca biorące więc obsadzają miernych ale wiernych i posłusznych by wykonywali polecenia. Bosowie partyjni stracą na znaczeniu, partie stracą na znaczeniu. Do polityki pójdą ludzie, którzy chcą coś zrobić i przed tym jest chyba taki lęk. Wyłażą na fora różnej maści funkcjonariusze i starają się obrzydzić referendum. Ja wierzę, że ludzie myślą i sami podejmą słuszną decyzję.
|
|
![]() |
|
Jeszcze dochodzi do tego spora kasa, bo czołowe miejsca na listach kosztują i to sporo. Wprowadzenie JOW spowoduje, że numery na listach nie będą, aż tak istotne więc i stracą swoją wartość pieniężną.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT EDO2 To ja ci skarbie postawię whisky z colą, nawet jesli przegram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam zasadę, że jak się bawię, to nie patrzę na kasę i, jak brakuje alkoholu, to po prostu trzeba dokupić!!!! Jest też takie stare przysłowie- "Ile by nie kupił, zawsze i tak braknie flaszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam z JOW-wowskim pozdrowieniem ![]() ![]() ![]() Ja znowuż odwrotnie , twardo stąpam po ziemi, i dopóki nie jestem pewny powodzenia nie angażuję się w takie akcje. ![]() ![]() Z tymi JOw-ami jest tak jak ze wszystkim w tym kraju. Część ludzi uważa , że całej reszcie tylko tego brakuje do pełni szczęścia. Inni mają to w nosie i im to zwisa. Skoro PO ponownie wygrała wybory ( 2011) oznacza to ,ze jesteśmy społeczeństwem biernym i nie wykazującym inicjatywy poprawy losu. Lubimy ponarzekać i poplotkować , że ten kradnie , ten chędoży cudzą żonę , a tamten bije dzieci. Ale nic z tym nie robimy, poza utyskiwaniem i marudzeniem. Mamy swoje problemy i na tym się skupiamy. Cała reszta to tylko puste gadanie, z którego nic nie wynika. Być może kiedyś obudzi się w nas duch obywatelski i przemieni Polaków w świadome społeczeństwo oczekujące konkretnych zmian i ludzi mogących te zmiany wprowadzać w życie. Na chwilę obecną nie widzę tego chociażby w kontekście referendum. Paweł Kukiz poza jednorazowym spektakularnym sukcesem , również nie rokuje większych szans na wyrwanie nas z tego letargu. Może po prostu jest nam tak zajebiście dobrze , że nie potrzebujemy żadnych zmian! ![]() Również pozdrawiam i życzę Ci wyższej niż 50 % frekwencji w niedzielnym referendum . Skoro porządni ludzie tacy jak Ty ( w odróżnieniu od wielu szumowin również agitujących ) są za JOW-ami to niech i tak się stanie. Niech stracę tę flaszkę , raz się żyje! ![]() |
|