| 
                  Posty: 135 Dołączył: 1 Paź 2009r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      witam czy zna ktoś szczegóły dlaczego auto się zapaliło? Czy to prawda (takie połoski)że od istalacji? sam mam gaz i aż boję się pomyśleć   | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 23 Dołączył: 21 Sie 2015r. Skąd: Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
|  Z tego co wiem instalacji azowej tam nie było... jestem koleżanką zmarłego ale nie wiadomo chyba do końca co było przyczyną...   | |
| 
                  Posty: 4 Dołączył: 21 Sie 2015r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Marek był młodym, zawsze uśmiechniętym facetem. Od wielu lat walczył z cukrzycą. Pomimo choroby uśmiechał się, był życzliwy i uczciwy. Tej nocy również okazywał życzliwość znajomym, odwoził ich do domu. Niestety, choroba spowodowała u niego zasłabnięcie akurat w momencie jazdy samochodem. Instalacji LPG w aucie nie było, nie są do końca znane przyczyny pożaru. To już nie jest istotne.. Marku, pozostaniesz na zawsze naszych w sercach i pamięci. Kiedyś się spotkamy. | |
| 
                  Posty: 106 Dołączył: 9 Paź 2014r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT witam czy zna ktoś szczegóły dlaczego auto się zapaliło? Czy to prawda (takie połoski)że od istalacji? sam mam gaz i aż boję się pomyśleć  Najczęstszą przyczyną pożaru samochodu jest zwarcie w instalacji elektrycznej. Nie boisz się, że w twoim samochodzie też jest? Od instalacji gazowej jeszcze się samochód nie zapalił. | |
| 
|   | |
| 
      był żonaty? albo miał dziewczynę? tragedia współczuje jego bliskim  Moderowano przez: zubrstw Nie na temat | |
| 
                  Posty: 1552 Dołączył: 19 Paź 2013r. Skąd: Ostrzeżenia:  60% | |
|   | |
| 
      Jesteś koleżanką zmarłego, a nie wiesz czy był żonaty albo miał dziewczynę? Wiecej szacunku... Moderowano przez: zubrstw Nie na temat | |
| 
|   | |
| 
      akurat tego nie wiem bo nie rozmawiałam z nim ponad rok!!! litości   Moderowano przez: zubrstw Nie na temat | |
| 
                  Posty: 11 Dołączył: 21 Maja 2013r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Witam Co Was obchodzi czy był żonaty czy nie? Stała sie wielka tragdia dla rodziny, kolegów i znajomych. Pozwólcie wspominać go w spokoju! Temat jak dla mnie do zamknięcia. | |
| 
|   | |
| 
      pytanie normalne...nikt nikogo nie obraża a jak masz problem z tym to nie pisz bezsensu
       | |
| 
                  Posty: 1554 Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Temat zamknięty
       | |