Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zapraszam wszystkich posiadaczy fiatów cc i sc na
http://centomania-podkarpacie.pl/ Jest to internetowy klub posiadaczy w/w autek. Super ludzie, super imprezy i super zabawa - jest nas coraz więcej pozdrawiam!! "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Jak ktoś chce dowiedzieć się o Seicento praktycznie wszystkiego (porady warsztatowe, styling, tuning, naprawdę duża społeczność forumowa) to najlepsze jest www.seicento.pl
|
|
|
![]() |
|
przez grzeczność nie skomentuje
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
No i dobrze.
|
|
|
![]() |
|
Dokładnie sporo osób siedzi i tu i tu przy czym userzy CC nie mają tam zbyt ciekawych rzeczy do poczytania stąd wiekszosc siedzi na kąciku.
Ps. czym jeździsz? "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Dlatego napisałem, że w kontekście seicento
![]() Ja jeżdżę sejem ![]() |
|
|
![]() |
|
To zapraszam do rejestracji zawsze będzie nas więcej.
Btw ja tylko dorywczo ale na zlot w borkach sie wybieram "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|