|
![]() |
|
Byłabym wdzięczna za namiary na serwis nawigacji samochodowej, po włączeniu pojawia się tylko dziwna ikona.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Co to za ikona ?
Jaki to sprzet ? Jakiego programu nawigacyjnego uzywasz ? |
|
Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dokładnie, coś więcej danych podaj - bo może się okaże, że nie ma sensu naprawiać.
Wątpię czy znajdziesz serwis "od nawigacji", możesz próbować w AND, tam gdzie naprawiają lapki, może ktoś tam coś pomoże. Ale może opisz coś więcej, zrób zdjęcie tej ikony i może uda się pomóc przez forum (bo czasami to może być głupota...). |
|
|
![]() |
|
mi nawigacje naprawiono w serwisie komputerowym który mieści się wzdłuż wiaduktu[nazwy nie pamiętam].
|
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT mi nawigacje naprawiono w serwisie komputerowym który mieści się wzdłuż wiaduktu[nazwy nie pamiętam]. Wzdłuż czy w poprzek wiaduktu? ![]() A może obok wiaduktu? |
|
|
![]() |
|
Nawigacja to smart GPS SG 630, w Nawigacji jest Auto Mapa po włączeniu powia sie strona startowa urządzenia jest tam do wyboru translator (który działa po włączeniu) i Nawigator , który nie działa po prostu nic się nie otwiera. Ta ikonka to był znak słabej baterii ale po naładowaniu dalej nawigacja nie działa. Nawigacja jest rodziców i podobno n apoczątku działała, ale krótko.
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Lewa automapa jak jest wgrana to czasami ma takie efekt i trzeba przeinstalowac. Ja kupiłem legala ale kolega opowiadał że czasami tak jest. Jak masz legalną to instalacja to łatwizna
|
|
|
![]() |
|
Automapa jest legalna, działała ale przestała
![]() |
|
|
![]() |
|
byc moze z tym przyciskiem nie jest zwiazany plik wceAM.exe (plik wykonywalny AutoMapy) albo ten plik jest uszkodzony.
w pierwszym przypadku nalezaloby "podpiac" pod przycisk nawigacja plik wceAM.exe (tak on sie chyba nazywa) zeby system operacyjny nawigacji wiedzial jaki program ma uruchomic po nacisnieciu przycisku nawigacja. w drugim przypadku pozostaje reinstalacja albo wgranie samego pliku wceAM.exe ale tej samej wersji |
|
|
![]() |
|
Podbijam temat bo brakuje pomysłu.
Nawigacja mio 6700, kupiona odblokowana, legalna automapa z licencją kupiona u producenta - NIE PIRAT. Po aktualizacji nie widzi GPS. Na fabrycznej nawigacji MIO gps działa, także wykluczamy awarię. Szukam kogoś kto fabryczne oprogramowanie MIO bazowe, odlokuje nawigacje i odpali GPs w automapie. Wszelkie podmiany plików, aktualizacje, zmiana portów, zmiana odświeżania itp wykonane. Co ciekawe nawigacja działała dwa miesiące po aktualizacji i nagle nie widzi GPs ( ale tylko w automapie ). |
|
|
![]() |
|
Do nawigacji tylko IGO.chłopaki w żarskiej wsi albo krzywej ogarniają za 50PLN.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
![]() |
|
Jak wspomniałem licencja już jest na automapę na 3 lata więc nie będzie zmiany
|
|