|
![]() |
|
Z tego co czytałem i słyszałem to Reserved,Mohito,Cropp,House do kińca listopada czy do końca roku się zamykają w City Parku, bo weszli jako marka do vivi, a w CP to była franczyza.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nie uważasz ze skoro nawet przeniosą te sklepy to prędzej zatrudnią w nowym wyszkoloną i doświadczoną kadrę z City Parku? Poza tym to trzy sklepy na kilkadziesiąt nowych, które bedą w Vivo. Ale racja, lepiej narzekać.
|
|
Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ale co ma piernik do wiatraka? W Vivo mają mieć swoje punkty, a w CP są "franszczyzny" właśnie, więc to od tego człowieka zależy czy chce dalej prowadzić sklep w CP czy może chce biznes zamknąć bo się nie będzie mu opłacać albo boi się konkurencji, bo w VIVO to będą zupełnie inne podmioty (tak samo jak z media expert itp.) Podobnie będzie także z np. Qiosque, koło CP jest franczyza, a w Vivo odtworzą inny punkt, jedno drugiemu nie przeszkadza (chociaż część klientów odejdzie z jednego na drugi. Z tego co wiem, to nikt się z CP nie przenosi do Vivo, bo tam są zupełnie inne stawki i okolicznych kupców raczej na to nie stać...
Także moim zdaniem to tylko robienie fermentu na siłę ![]() Co będzie to zobaczymy, na pewno dla klienta to lepsza sprawa, bo sprzedawcy muszą walczyć bardziej o klienta, rośnie konkurencja i tyle. |
|
|
![]() |
|
zjada sie gwiazdy gwiazdunie z e szklanego ekranu gesler cichopek siwiec o mg zobaczymy na co ich stac ////czy beda umieli się czym wykazać ....stalowa wola na zlot celebrytów ..Dobre ..
tego stalowa mogla sobie tylko śnić .a 5,11 się okazuje realnym Dniem i czy sie czlowiek dopcha do takiego celebryty bo kolejka to bedzie nieeustający maRATON .....ABY OTRZYMAC KAWALEK ZAPISIKI NA RECE NA KLACIE NA KARTCE NA CZOLE , NA KSIĄŻCE NA STRONIE TYtułowej ,i do tego OBOWIAZKOWO FOTA Z CELEBRYTA PAMIĄ TKA MA BYĆ ...! OBYŚ W TEJ KOLEJJJJJCE NIE ZOSTALBYS POTURBOWANY -UWAŻAJ LICZNE OBRAŻENIA BEDA DAWALY ZNAĆ DOZO V. 5,11,2015 ROK! PA |
|
|
![]() |
|
Najwięcej to ja widzę ludzi kupujących u Bułgarów na hali w sobotę, najgorsze jest to że część producentów sprzedaje swoje produkty do sieci sklepów jak i na wolny rynek gdzie część trafia do nich tylko ceny są inne iz tym nigdy nie wygra taka galeria Vivo są osoby które stać ale takich w naszym kraju i tym regionie jest bardzo mało
|
|
|
![]() |
|
W CP ci co maja franczyzę pewnie by nie zrezygnowali tylko nie maja nic do gadania bo dostali wypowiedzenia umowy od całej grupy LPP.
|
|
|
![]() |
|
Czy ktos zna konketny plan imprez na otwarcie vivo? Chodzi mi o to mniej wiecej w jaki dzien i o jakiej godz bedzie dana gwiazda. Wszedzie tylko pisze ze mega gwiazdy 5-8 listopada
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
![]() |
|
Dzisiaj Steczkowska
|
|
|
![]() |
|
dzsiaj tylko oficjalni przedstawiciele w wąskim gronie otwierają i koncert Steczkowskiej tylko dla nich
|
|
|
![]() |
|
Waskie grono bywa szersze
![]() |
|
|
![]() |
|
Bywa
![]() |
|
|
![]() |
|
Opinia użtkownika Frodo z zamkniętego wątku o vivo:
Dziś zrobiłem sobie wycieczkę pod Vivo,od 19 była impreza otwierająca ale udało mi się wejśc do środka nikt nie sprawdzał kto wchodzi, pierwsze moje wrażenia pytywne z zewnątrz wygląda bardzo ciekawie, jednak na parkingu poraził mnnie smród z oczyszczali, wali że trudno wytrzymać, być może wiatr wiał nie z tej strony, wewnątrz już tak nie waliło najbardziej sztynksi na korytarzu od strony Sanu i wrażliwym może to przeszkadzać, sklepy nie wszystkie otwarte, sporo pustych lokali, ale są pozaklejane i trudno się domyśleć że tam jest lokal. W prównaniu z innym galeriami np Rzeszów,Lublin,Kielce, sklepy jakby skrojone na Stalową Wolę, niby to samo ale jednak metrażowo i asortymentowo wg mnie skromniejsze - miałem okazje przejść między pułkami bo były otwarte i nikt się nie czepiał. Sporo sklepów nie zdążyło na otwarcie, i myślę że niektóre sklepy nie na kieszeń mieszkańców Stalowej i okolic ale może się myle.Szkoda że z RTV jest Media Expert bo to już się przejadło i nie ma w STalowej i okolicy innej alternatywy. |
|
|
![]() |
|
Ten smrod fsktycznie rzuca sie jako pierwszy na nos. Jak tylko wjechalem na parking od razu channel no5 naplynelo do wnetrza mojego auta i delikatnie, cieplo i radosnie je wypelnilo. Po wyjsciu z samochodu zapach perfumerii wszechobecny, natomiast juz w samej galerii nie czulem. Ok 21.30 jak opuszczalem gal na polku smierdzialo juz dymem- moze zarzad wiwo oplacil lokalnych sadownikow zeby wypalili w nocy troche lisci w celu zduszenia smrodu
![]() |
|
|
![]() |
|
na 10 vivo otwarcie jazda
|
|
|
![]() |
|
Podobno o w-pol-do-dziesiatej rano (zaraz po schrupaniu knopersa) wyczarterowane tupolewy maja rozpylac toaletowy odswiezacz powietrza brise i ambi pur na zmiane.. Powinno byc ok choc uwazam ze lepiej sprawdzilyby sie kostki toaletowe wieszane na latarniach ewentualnie zasobniki napelnione wc kaczka rozstawione na parkingu..
|
|
Dołączył: 16 Wrz 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
kolega w pracy właśnie dostał telefon od syna (15lat), że w klasie jest tylko on i kolega. Dzień wagarowicza bo Vivo otwieraja....
![]() |
|
|
![]() |
|
To się zdziwią, może połowa sklepów otwarta a ławek do lansowania sie jest niewiele.
|
|
|
![]() |
|
Na otwarcie Tesco też chodzili, ale większość klasy została na lekcjach. Pozostali chodzili na długich przerwach. @jaciek: Ile zapłacili ci za lokowanie produktów na forum?
PS. O której Video w sobotę? Na pozostałe gwiazdy szkoda iść. @Frodo: W Rzeszowie jest dużo obiektów handlowych i LPP w większości ma swoje sklepy. Boją się, że ludzie będą chodzić dalej do City Parku zamiast do Vivo? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Na otwarcie Tesco też chodzili, ale większość klasy została na lekcjach. Pozostali chodzili na długich przerwach. @jaciek: Ile zapłacili ci za lokowanie produktów na forum? PS. O której Video w sobotę? Na pozostałe gwiazdy szkoda iść. @Frodo: W Rzeszowie jest dużo obiektów handlowych i LPP w większości ma swoje sklepy. Boją się, że ludzie będą chodzić dalej do City Parku, zamiast do Vivo? 2litry brisu, zestaw wc kostek na caly rok i szczotke do kibila. Kaczki nie chcialem bo nie lubie drobiu |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Frodo: W Rzeszowie jest dużo obiektów handlowych i LPP w większości ma swoje sklepy. Boją się, że ludzie będą chodzić dalej do City Parku zamiast do Vivo? Akurat tutaj myślę, że Frodo dał się ponieść plotkom i panice, bo bardzo mało realne by LPP wypowiadało franczyze tylko dlatego, że otwiera inny punkt - bo nie ma w tym logiki za wiele. Moim zdaniem te teksty że VIVO zabije lokalny biznes to tradycyjne straszenie moherów, już Tesco i Kaufland miały zrobić to samo ![]() No nic, trzeba będzie to Vivo odwiedzić i ocenić samemu, ale cieszy, że taki obiekt powstał w STW, bo w obecnych czasach miasto bez galerii to dziura, taki TBG ![]() |
|
|
![]() |
|
a niech każdy z nas napisze, ile ma pieniędzy na wydanie miesiecznie.. bez ściemy.. na markowe rzeczy .. ja 200-300 zł, razy kilka tysięcy ludzi to co to jest... czy wy wiecie ile kosztuje utrzymanie takiego molocha... czy zdajecie sobie sprawę, że u nas nie ma studentów, co z domu biorą kasę i ją wydają w galerii bo jak sie pokazać na wykładch w byle cym.
Większość ludzi co ma kasę i tak nie będzie tu robić zakupów, bo niby gdzie... bez przesady... dziś uciekają z centrum do vivo a po nowym roku powrotem na stare śmieci do city parku... nie wiem czy wiecie ale na terenie gdzie jest dworzec ma powstać galeria i tam maja być sklepy co nie weszły do vivo a wiadomo, że sie o to starali. |
|
|
![]() |
|
Jedyny plus całej tej galerii to jej lokalizacja w nizinie , jak już zacznie upadac nie będą musieli tego rozbieraac tylko zasypia to po dach tą ziemią którą wywieźli stąd ładnie uklepia i nic nie będzie widać że coś tam stało .
|
|
|
![]() |
|
thomasoo68 - brak słów dla takich ludzi jak ty...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT To się zdziwią, może połowa sklepów otwarta a ławek do lansowania sie jest niewiele. Ławek zawsze w GH jest mało, bo retail chce klienta przepłacającego razy dwa w stosunku do cen internetowych niż siedzącego jak ment na ławce. |
|
|
![]() |
|
Po otwarciu Millenium Hall postawili wysokie fotele. Na każdym leżał student i głaskał swojego smartfona. Potem zniknęły. Niektórzy do Media Expert przychodzili grać w gry, więc stanowiska rozrywki też zlikwidowano. Klient ma kupować, a nie chodzić na randki, grać lub spotykać się ze znajomymi na ławkach.
|
|