Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Pewnie tak samo jak Prokurator Piotrowicz ;-) CYTAT Jakis dowodzik na temat przestepstw Piotrowicza jako prokuratora.Tylko nie zmyślaj ![]() O co ci człowieku chodzi? Gdzie ja pisałem że to przestępstwo? ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 5 Lip 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Edo nie wiesz? Jego dziadek spisywał ludzi a potem ich gnębił. Pewnie tak samo jak Prokurator Piotrowicz ;-)[/cytat] gnębienie ludzi to nie przestępstwo?Daj przykład.Nie udawaj greka ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
CYTAT Na razie to twórcy kampanii billboardowej wrzucają niesprawdzone info, które okazuje się być g.wno warte ;-) Kolesie powołali fundację. Inni kolesie założyli firmę. Fundacja przekazała kolesiom 19 milinów. PO/PSL kradło. Jak nazwiesz to? A co tu komentować . Toż to zwykłe złodziejstwo. Jakby to ode mnie zależało to ludzie odpowiedzialni za to powinni być publicznie wybatożeni w gołe zadki. Muszę jednakowoż przyznać że nazwanie tego aferą to lekka przesada. W Polsce afery zaczynają się od miliarda wzwyż. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Edo nie wiesz? Jego dziadek spisywał ludzi a potem ich gnębił. Pewnie tak samo jak Prokurator Piotrowicz ;-) gnębienie ludzi to nie przestępstwo?Daj przykład.Nie udawaj greka ![]() Ja, a gnębił ich? Masz na to oczywiście dowody. Ja cierpiędolę. ![]() CYTAT CYTAT Na razie to twórcy kampanii billboardowej wrzucają niesprawdzone info, które okazuje się być g.wno warte ;-) Kolesie powołali fundację. Inni kolesie założyli firmę. Fundacja przekazała kolesiom 19 milinów. PO/PSL kradło. Jak nazwiesz to? A co tu komentować . Toż to zwykłe złodziejstwo. Jakby to ode mnie zależało to ludzie odpowiedzialni za to powinni być publicznie wybatożeni w gołe zadki. Muszę jednakowoż przyznać że nazwanie tego aferą to lekka przesada. W Polsce afery zaczynają się od miliarda wzwyż. ![]() A to spoko, uspokoiłeś mnie. Niech kradną aż sie uzbiera ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Edo nie wiesz? Jego dziadek spisywał ludzi a potem ich gnębił. Pewnie tak samo jak Prokurator Piotrowicz ;-) gnębienie ludzi to nie przestępstwo?Daj przykład.Nie udawaj greka ![]() Ja, a gnębił ich? Masz na to oczywiście dowody. Ja cierpiędolę. ![]() Od tych rzeczy masz swoich pipli w piwnicy.Ja nie jestem twojej orientacji i z twojej propozycji cuchnącej nie skorzystam ![]() ![]() [ Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Czyli nie masz argumentów skoro zaczynasz pisać jak zwykle.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czyli nie masz argumentów skoro zaczynasz pisać jak zwykle. Jedyny argument pisowców to " ale PO też kradła" |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Jakis dowodzik na temat przestepstw Piotrowicza jako prokuratora.Tylko nie zmyślaj ![]() Parę postów wyżej Edo twierdzi, że tak ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jedyny argument pisowców to " ale PO też kradła" To raczej jedyny argument czereśniakow. Tych co bezmyślnie powtarzają slogan ![]() Tymczasem rządy PO skończyłyby się unicestwieniem , rozkradzeniem i bankructwem Polski. PiS ( mimo wszystkich zastrzeżeń) powstrzymał ten proces ( a przynajmniej spowolnił). Ponieważ rządzą kiepsko ( a i tak dziesięć razy lepiej niż PO) w najbliższych wyborach trzeba ich wymienić na coś lepszego. Może na Kukiza , może na narodowców , tylko nie na te niedojdy spod szyldu PO/Nowoczesna. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jedyny argument pisowców to " ale PO też kradła" To raczej jedyny argument czereśniakow. Tych co bezmyślnie powtarzają slogan : PiS -PO - jedno zło. Tymczasem rządy PO skończyłyby się unicestwieniem , rozkradzeniem i bankructwem Polski. PiS ( mimo wszystkich zastrzeżeń) powstrzymał ten proces ( a przynajmniej spowolnił). Ponieważ rządzą kiepsko ( a i tak dziesięć razy lepiej niż PO) w najbliższych wyborach trzeba ich wymienić na coś lepszego. Może na Kukiza , może na narodowców , tylko nie na te niedojdy spod szyldu PO/Nowoczesna. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jakis dowodzik na temat przestepstw Piotrowicza jako prokuratora.Tylko nie zmyślaj ![]() Parę postów wyżej Edo twierdzi, że tak ![]() Nie kłam bobku. Napisałem tylko tyle że trochę dziwnie wygląda to jak trzecie pokolenie AK walczy z trzecim pokoleniem UB stanowiąc prawo przy pomocy prokuratora z okresu stanu wojennego. Jest to sytuacja niekomfortowa. Ja bym się na to nie poważył, bez wchodzenia w szczegóły działalności Piotrowicza. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tymczasem rządy PO skończyłyby się unicestwieniem , rozkradzeniem i bankructwem Polski. PiS ( mimo wszystkich zastrzeżeń) powstrzymał ten proces ( a przynajmniej spowolnił). I po bankructwie już Polska się podniosła ![]() kolejny cud nad Wisłą ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie kłam bobku. Napisałem tylko tyle że trochę dziwnie wygląda to jak trzecie pokolenie AK walczy z trzecim pokoleniem UB stanowiąc prawo przy pomocy prokuratora z okresu stanu wojennego. Jest to sytuacja niekomfortowa. Ja bym się na to nie poważył, bez wchodzenia w szczegóły działalności Piotrowicza. CYTAT Więc jak z tym Stuhra dziadkiem , myślisz że mógł jako prokurator brać udział w procesjach Bożego Ciała? Tak pisałeś o jakimś dziadku ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
Pisal nie o Piotrowiczu ale o dziadku Stuhro Feingolda Panie Boczku-A to jest roznica
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
https://www.facebook.com/WolneSady/videos/1709940465979935/
Posłuchajcie sędziego. Pele, ty sobie daruj. zapewne nie zrozumiesz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Tymczasem rządy PO skończyłyby się unicestwieniem , rozkradzeniem i bankructwem Polski. PiS ( mimo wszystkich zastrzeżeń) powstrzymał ten proces ( a przynajmniej spowolnił). I po bankructwie już Polska się podniosła ![]() kolejny cud nad Wisłą ![]() A czego nie rozumiesz w określeniu "skończyłyby się"? Jeszcze jedna kadencja rządów PO i mogło się to skończyć tragicznie. Cudów w to nie mieszajmy , chodzi o jakość zarządzania państwem. Jak tragiczni musieli być nominaci PO-PSL skoro dochodzi do takich rzeczy: https://m.money.pl/wiadomosci/artykul/artykul,198,0,2366918.html Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nie kłam bobku. Napisałem tylko tyle że trochę dziwnie wygląda to jak trzecie pokolenie AK walczy z trzecim pokoleniem UB stanowiąc prawo przy pomocy prokuratora z okresu stanu wojennego. Jest to sytuacja niekomfortowa. Ja bym się na to nie poważył, bez wchodzenia w szczegóły działalności Piotrowicza. CYTAT Więc jak z tym Stuhra dziadkiem , myślisz że mógł jako prokurator brać udział w procesjach Bożego Ciała? Tak pisałeś o jakimś dziadku ![]() Bobku litości! Samo to że porównujesz prokuratora z okresu stanu wojennego ( nazwijmy go szują) do prokuratora okresu stalinowskiego ( takiego nazwiemy oprawcą) świadczy o kompletnym niezrozumieniu tematu. Niestety jest to smutna konstatacja. Czasami mam nadzieję na spotkanie inteligentnego- merytorycznego przeciwnika rządów PiS , niestety zawsze rozczarowujecie. ![]() Po drugie sam ( chyba niechcący) potwierdzasz tezę o sporze między trzecim pokoleniem AK ( ojciec i matka Kaczyńskiego byli żołnierzami AK) z trzecim pokoleniem UB (dziadek Stuhr był prokuratorem za Bieruta). Pomijając fakt wysłuchiwania się prezesa Piotrowiczem , to który z nich jest bardziej wiarygodny? Potomek stalinowskiego prokuratora czy powstańca Warszawskiego i oficera Armii Krajowej? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Najprościej jest zrównać wszystkich. To świetne narzędzie do zamieszania ludziom w głowach.
Ciekawe czy Bobowi przeszkadza np taki Boni.... Osobiście uważam, że wszyscy którzy byli w PZPR choć godzinę, nie powinni mieć prawa zajmowania stanowisk urzędniczych. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pomijając fakt wysłuchiwania się prezesa Piotrowiczem , to który z nich jest bardziej wiarygodny? Potomek stalinowskiego prokuratora czy powstańca Warszawskiego i oficera Armii Krajowej? Respect, na takie porównanie brak mi argumentów ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
Bob12 a co uważasz na temat Wałęsy? Boniego? Miodka? Wołoszańskiego?
TW o których wiadomo, że podjęli współpracę.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Pele, ty sobie daruj. zapewne nie zrozumiesz. [/cytat]
Nie mam do Ciebie o te głupie zaczepki pretensji,mam je natomiast pretensje i żal do tego kogoś kto takie cos nauczył pisać i czytać "światek"np.zamiast świadek ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bob12 a co uważasz na temat Wałęsy? Boniego? Miodka? Wołoszańskiego? TW o których wiadomo, że podjęli współpracę.... Nic nie uważam, nie mam zamiaru ich bronić ani atakować. Pewne sprawy mogę zrozumieć np Lecha w latach 70 i jakich użyto wobec niego i jego rodziny argumentów. Niech te osoby same ze sobą się rozliczą, bo nie zajmują żadnych stanowisk i nie mają wpływu na obecną sytuację w Polsce. Po drugie być przyzwoitym prokuratorem w czasach stalinowiskich a w latach 80 to jest przepaść. Ja nie wiem jakim prokuratorem był dziadek Stuhra, słyszałem o Olszewskim i tak będziemy się przekomarzać ? Kto z AK jest przyzwoity i po jakiej stronie, od którego pokolenia bierzemy ? to jest chore i należy leczyć. A do Stuhra nie ma o co się przyczepić, to wypominają dziadka (może ktoś napisze co takiego strasznego zrobił), a obrywa tylko za krytykę PISu ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Pomijając fakt wysłuchiwania się prezesa Piotrowiczem , to który z nich jest bardziej wiarygodny? Potomek stalinowskiego prokuratora czy powstańca Warszawskiego i oficera Armii Krajowej? Respect, na takie porównanie brak mi argumentów ![]() To nie świadczy zbyt dobrze o tobie. Zbyt szybko się poddałeś. ![]() A co z tymi SSP , które potroiły zyski? Jak to wytłumaczysz? Ci z PiS są tacy zajebiści , czy ci z poprzedniego rozdania byli tacy chu.owi? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bob12 a co uważasz na temat Wałęsy? Boniego? Miodka? Wołoszańskiego? TW o których wiadomo, że podjęli współpracę.... Akurat Boni ( chociaż mam o nim fatalne zdanie) zachował się w miarę przyzwoicie po ujawnieniu jego przeszłości agenturalnej. Przeprosił wszystkich na których donosił. Uderzył się w pierś i poprosił o przebaczenie. Gdyby wszyscy ludzie zamieszani we współpracę z komunistycznym służbami tak postąpili nie byłoby tematu. Bobku a co słyszałeś o Olszewskim? A młody Stuhr nie obrywa za krytykę PiS. Moim skromnym zdaniem wystawił się na pośmiewisko wpisem o dziadku prokuratorze , który za Stalina brał udział w procesjach Bożego Ciała. Taka sama prawda jak i regularne wygrane Wałęsy w totka. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|