Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] CYTAT (Pelele) A czy lichwiarz może być zoofilem? Tego nie wiem ale Ty masz wielkie predyspozycje co można wywnioskować czytając Twój komentarz w temacie "Jak ma na imię Twój kot?," [cytat=Pelele] Mój ptaszek z kotkiem mojej żony bardzo się lubią CYTAT (Pelele) Widać co masz na myśli ![]() ![]() ![]() Ja mam kudłete myśli?Mi nawet nie przyszło by do głowy,że ktoś robi takie rzeczy.To ja to napisałem: CYTAT (Pelele) A czy lichwiarz może być zoofilem? Czy może to: CYTAT (Pelele) Mój ptaszek z kotkiem mojej żony bardzo się lubią To co napisałem w odpowiedzi to wynika właśnie z Twoich postów nie z moich.Najlepiej będzie jak podasz mnie do sądu jak wcześniej sraszyłeś innego forumowicza.Ciekawe jakie postępy masz w tamtej sprawie. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Się lichwiarz ucieszy
![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (Madzia) Targowiczan nie przekonasz. Daremny trud, srebrnikowy lud. Etatowym srebrnikowym ludem tylko ty i Ernest jestescie na tym forum ![]() CYTAT (mirek777) A co z faktem łamania praw, traktatów i demokracji przez UE? Miriam możesz coś więcej bo to bardzo ciekawy temat a nawet TVPiS nic nie mówi o łamaniu traktatów i demokracji przez UE. Skoro piszesz "A co z faktem" to chyba nie będziesz miał problemu z wymienieniem. Jakieś fakty znasz. No chyba, że stawiasz sie na równi z tym ćwokiem pelem, który nie potrafi wymienić moich pochwał w kierunku Ewy Kopacz. M70, myślę, że pedofil o skłonnościach zoofilskich bardziej ![]() pele, ćwoku jak myślisz? O ile w ogóle ci sie to zdarza ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Feniks - UE nie chcą zająć się Maltą a tam z demokracja jest krucho.
To, co działo się ostatnio w Hiszpanii też jest bardzo dziwne i niepokojące (absolutnie nie popieram ruchów separatystycznych) Pamiętasz sprawę NorthStream, Opal, NorthStream 2? Pamiętasz sprawę Stoczni Gdańskiej? Cenzura w mediach tam, gdzie dochodzi do molestowań i gwałtów ze strony arabusów. (wolne media? - ![]() Albo wybiórcze embarga na polskie towary do Rosji - inne kraje mogły eksportować. Generalnie Angela bardzo dziwnie pojmuje znaczenie wspólnoty gospodarczej czy solidarności krajów UE. Niemcy dążą do utworzenia IV Rzeszy. Skorupka równości w Unii lada moment rozsypie się w pył. To jak wybrano tuska na drugą kadencję.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 5 Lip 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Się lichwiarz ucieszy ![]() Ma już obsadę:FENIX I FIEDIA. żYCZĘ POWODZENIA I DUZYCH SUKCESÓW jĘDRUS RYBKO ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
mirek777 tak właśnie tworzy się politykę to nic nowego dziwne,że nie wspomniałeś o Polsce rządzonej przez obecnych decydentów a tylko o stoczni.Jednak dalej nie napisałeś o faktach łamania praw, traktatów i demokracji przez UE oraz co miałeś na myśli wklejając tego ten swój obrazek.Nie przedstawiłes też żadnych faktów łamania praw, traktatów i demokracji przez UE? Tak dla wyjaśnienia fakt dla mnie to jest coś potwierdzone przez wiarygodne źródła a nie,że ktoś o czymś słyszał
Pelele tylko na tyle Cię stać?Twoja tajemnica została odkryta bo za bardzo się rozpędziłeś w obrażaniu innych? Co tam w sądzie słychać kiedy ta pierwsza sprawa? Ja też nie mogę doczekać się Twojego pozwu.Jakyś miał trudności z ustaleniem gdzie go dostarczyć to z chęcią służe informacją. Pozdrawiam i życzę miłej"zabawy" tym Twoim ptaszkiem i kotkiem żony i nie tylko. |
|
|
![]() |
|
Cóż Feniks - żyjesz w swoim świecie....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT (mirek777) Cóż Feniks - żyjesz w swoim świecie.... Nie twierdzę,że nie ale może to Ty żyjesz w swoim świecie pełnym niedomówień zamiast faktów.Co niektórzy twierdzą iż kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą i ja właśnie do takich nie należę bo dla mnie liczy się fakt.A dla Ciebie co się liczy? |
|
|
![]() |
|
CYTAT mirek777 tak właśnie tworzy się politykę to nic nowego dziwne,że nie wspomniałeś o Polsce rządzonej przez obecnych decydentów a tylko o stoczni.Jednak dalej nie napisałeś o faktach łamania praw, traktatów i demokracji przez UE oraz co miałeś na myśli wklejając tego ten swój obrazek.Nie przedstawiłes też żadnych faktów łamania praw, traktatów i demokracji przez UE? Tak dla wyjaśnienia fakt dla mnie to jest coś potwierdzone przez wiarygodne źródła a nie,że ktoś o czymś słyszał Pelele tylko na tyle Cię stać?Twoja tajemnica została odkryta bo za bardzo się rozpędziłeś w obrażaniu innych? Co tam w sądzie słychać kiedy ta pierwsza sprawa? Ja też nie mogę doczekać się Twojego pozwu.Jakyś miał trudności z ustaleniem gdzie go dostarczyć to z chęcią służe informacją. Pozdrawiam i życzę miłej"zabawy" tym Twoim ptaszkiem i kotkiem żony i nie tylko. Widzisz feniks tylko zboczeńcy szukają w wypowiedziach innych jakichś perwersji i pożywki dlsa swoich zwichrowanych marzerń/Żyj dalej jak pisze Mirek w swoim światku i marzeniach o ptaszkach i kotkach. Andrzejkowi w odpowiedzi na szukanie jego pochwał Pani Kłapacz vel Kopacz:Jedruś rybko!!Ja nie prowadze rejestru czy archiwum wypowiedzi forumowych czereśniakow i nygusów.Sam sięgnij do swej pamięci/?/ Na pewno to nie była jednorazowa pochwała.Nie wstydz się.Twoje prerogatywy sa powszechnie znane. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Mirek pisał A co z faktem łamania praw, traktatów i demokracji przez UE? wiec myślałem, że zna te fakty. Okazało się jak zwykle. Iluzja, plotki i przypuszczenia. Kto tu żyje we własnym świecie?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mirek pisał A co z faktem łamania praw, traktatów i demokracji przez UE? wiec myślałem, że zna te fakty. Okazało się jak zwykle. Iluzja, plotki i przypuszczenia. Kto tu żyje we własnym świecie? Tylko ty rybko żyjesz we własnym świecie. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Mirek, prezentujesz poziom tego ćwoka pelego. Nie prowadzi archiwum forumowego ale wie na pewno, że chwaliłem Kopaczową. Iluzja, plotki i przypuszczenia oraz własny świat.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mirek, prezentujesz poziom tego ćwoka pelego. Nie prowadzi archiwum forumowego ale wie na pewno, że chwaliłem Kopaczową. Iluzja, plotki i przypuszczenia oraz własny świat. Hehehehehehe!!Ale się uśmiałem!!CZereśniak i nygus forumowy wypiera się swoich pogladów .JAki ty poziom prezentujesz-każdy widzi. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Ćwoku, niczego się nie wypieram. Ty próbujesz coś wmawiać.
|
|
![]() |
|
Jak to nie wypierasz się nygusie?Przyznałeś się do jednorazowej publicznej pochwały Kłapacz a było ich bardzo wiele czeresniaku
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak to nie wypierasz się nygusie?Przyznałeś się do jednorazowej publicznej pochwały Kłapacz a było ich bardzo wiele czeresniaku Tak, raz jeden pochwaliłem premiera za to że nie kupiła szczepionek i na takiej podstawie uznałeś, że było ich wiele? No po prostu ćwok. Twoja matka musiała jeść dużo śniegu zanim cię urodziła. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jak to nie wypierasz się nygusie?Przyznałeś się do jednorazowej publicznej pochwały Kłapacz a było ich bardzo wiele czeresniaku Tak przyznałem się do jednej i na takiej podstawie uznałeś, że było ich wiele? No po prostu ćwok. Twoja matka musiała jeść dużo śniegu zanim cię urodziła. Tak twierdzić może jedynie synuś dwóch gejów Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Twoja matka musiała jeść dużo śniegu zanim cię urodziła. [/cytat]
Tak twierdzić może jedynie synuś dwóch gejów Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Śmieszne ,ale prawdziwe
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Pelele) Widzisz feniks tylko zboczeńcy szukają w wypowiedziach innych jakichś perwersji i pożywki dlsa swoich zwichrowanych marzerń/ Ja nic nie szukam w wypowiedziach innych a jedynie wyciągam wnioski czytając ze zrozumieniem.Normalna dyskusja z Tobą jest niemożliwa więc wniosek nasuwa się jeden jak ktoś to dawno stwierdził: "Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem." CYTAT (Pelele) Żyj dalej jak pisze Mirek w swoim światku i marzeniach o ptaszkach i kotkach. To nie ja żyje w światku z ptaszkami i kotkami tylko Ty jak sam się tym chwaliłeś. CYTAT (Pelele) Mój ptaszek z kotkiem mojej żony bardzo się lubią Ps. Co z tym pozwem bo niemogę się doczekać?Chyba,że on też jest tylko w Twoim urojonym światku. |
|
|
![]() |
|
Fakty Feniks - czyste fakty.
Tylko, że one do niektórych nie docierają. ![]() Widzę też, że Andrzejkowi teksty się kończą. Z tym śniegiem to już kiedyś obrażał w ten sposób. Nerwy biedakowi puszczają. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Ps.
Co z tym pozwem bo niemogę się doczekać?Chyba,że on też jest tylko w Twoim urojonym światku.[/cytat] A co?Ty jesteś adwokatem lichwiarza?Nie twoja broszka wiec się odstosunkuj od sprawy.Zajmij się jakąs perwersja,bo tym widzę żyjesz.Juz widzę zapomniałeś jak jakiś gówniarz podszywając się pod twój nick obrażał ciebie i twoich bliskich.To było przyjemne?Chyba nie.Skakałeś wtedy jak przysłowiowa wesz na grzebieniu i słusznie.Prosiłeś modka aby zablokował konto temu gówniarzowi-podszywie.MAsz widzę taka krotka pamięć jak twój klient lichwiarz ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
CYTAT (mirek777) Fakty Feniks - czyste fakty. Tylko, że one do niektórych nie docierają. ![]() Jakie fakty podaj źródło chciałbym się z nimi zapoznać bo mnie zainteresowały. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Fakty Feniks - czyste fakty. Tylko, że one do niektórych nie docierają. ![]() Widzę też, że Andrzejkowi teksty się kończą. Z tym śniegiem to już kiedyś obrażał w ten sposób. Nerwy biedakowi puszczają. ![]() Oni maja takie klapki jak szkapa dorożkarska.Nic z boków nie widzą tylko swoja świetlana drogę na skroty i prosto ![]() Ani Feniks ani Andrzej nie widzą faktow.Tylko swoje.JAk głuchoniemi slepcy ![]() Zdanie innych dla nich się nie liczy Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Pelele) A co?Ty jesteś adwokatem lichwiarza?Nie twoja broszka wiec się odstosunkuj od sprawy. Być może będe jego pełnomocnikiem i wtedy to będzie moja sprawa a Ciebie się pytam kiedy mnie pozwiesz. CYTAT (Pelele) Juz widzę zapomniałeś jak jakiś gówniarz podszywając się pod twój nick obrażał ciebie i twoich bliskich,,, Co ma jedno do drugiego?Ten gówniarz jak go nazwałeś zachowanie ma takie samo jak Ty więc jedną maścią jesteście smarowani.No ale,że dyskusja z Tobą idealnie pasuje do tych słów; "Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem." więc nie dam się w nią wciagnąć. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy z kotkiem i ptaszkiem. |
|