Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Feniks jakbyś śledził rzeczywiście politykę, to byś je znał.
Jak cię zainteresowały to sobie poszukaj. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (mirek777) Feniks jakbyś śledził rzeczywiście politykę, to byś je znał.Jak cię zainteresowały to sobie poszukaj. ![]() Czyli mam rozumieć,że swojej wypowiedzi nie podpierasz żadnymi źródłami tylko tym co gdzieś od kogoś zasłyszałeś.Łamanie praw, traktatów i demokracji przez UE to według mnie powazne oskarżenia ale bez podania źródła informacji to słowa rzucane na wiatr.To tak jakbym stwierdził,że pan Kowalski jest złodziejem bo ktoś mi o tym mówił.Widzisz ja jestem z tych którzy stwierdziliby,żr Kowalski jest złodziejem opierając się na wyroku sądu.Dla mnie fakty to wiarygodne źródło a nie robienie z tego jakiś tajemnic.Twoje stwierdzenie: CYTAT (mirek777) Jak cię zainteresowały to sobie poszukaj tylko potwierdza,ze swoje rewelacje opierasz na plotkach innych bo jakby było inaczej to podalbyś źródła a ja po zapoznaniu być może zmieniłbym zdanie bo mylić się jest rzeczą ludzką. |
|
Dołączył: 5 Lip 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kończę dyskusje z perwersyjnym czereśniakiem,bo sprowadzi mnie do swego poziomu idioty i nygusa
![]() Mirek!!Jak on może śledzić politykę,jak jego9 interesują pyskówki,kotki,ptaszki i perwersje.Wszędzie węszy seksizm,podteksty i prowokacje.Może to absolwent MO lub SB? Feniks!Jak ci się moje posty nie podobają,to nie czytaj błażnie ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Feniks obudził się wczoraj z hibernacji.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kończę dyskusje z perwersyjnym czereśniakiem,bo sprowadzi mnie do swego poziomu idioty i nygusa ![]() Mirek!!Jak on może śledzić politykę,jak jego9 interesują pyskówki,kotki,ptaszki i perwersje.Wszędzie węszy seksizm,podteksty i prowokacje.Może to absolwent MO lub SB? Feniks!Jak ci się moje posty nie podobają,to nie czytaj błażnie ![]() śledząc twoje posty można jednoznacznie stwierdzić, że jesteś debilem o zaburzeniach psychiczno-seksualnych i widać niczym więcej nie będziesz. ![]() |
|
|
![]() |
|
Adam Andruszkiewicz
SKANDAL Poseł Szczerba z PO przemawiając w Sejmie Rzeczypospolitej, rzuca o ziemię ustawami o reformie sądownictwa... Przypominam, że na projekcie ustawy znajduje się nasze godło...W czasie, kiedy Polacy ciężko pracują, totalni partyjniacy świetnie się bawią, robiąc sobie z naszej Ojczyzny pośmiewisko. Nie darujemy wam tego. Dlatego właśnie musimy zrobić reformę sądownictwa. Mam nadzieję, że część z was skończy w więzieniach za swoje przekręty, a druga część wyląduje w cyrku. Tam są wasze miejsca, a nie w polskim Sejmie! |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
śledząc twoje posty można jednoznacznie stwierdzić, że jesteś debilem o zaburzeniach psychiczno-seksualnych i widać niczym więcej nie będziesz.
![]() Napisz cos pod swoim Nickiem a nie pod "zapasowym"panie feluś ![]() ![]() ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Kornel Morawiecki – List otwarty do Pawła Kukiza
Szanowny Pawle, mój były liderze! Nigdy nikogo nie porównuj do śmieci. Posłów, swoich kolegów? Czy to się godzi? W kampanii wyborczej pod Twoim przywództwem stawialiśmy postulat JOW w wyborach do Sejmu. We wrześniu 2015 roku Polacy odmówili temu legitymacji. Referendum zwołane przez prezydenta Bronisława Komorowskiego poparte przez Komitet Wyborczy Kukiz 15 miało około 8% frekwencję. Obecny spór w Sejmie dotyczy JOW w wyborach do samorządu. Dotychczasowa praktyka wybierania burmistrzów i wójtów obnażyła różnorakie niedostatki. Jak długo jeszcze, zawsze i wszędzie zamierzasz brnąć w doktrynerstwo JOW? Prosimy Cię o opamiętanie. Kornel Morawiecki |
|
|
![]() |
|
Wyburzony - po co to obrażanie?
Mariusz... no cóż - Kukizowi puszczają nerwy... nie jest w stanie wywiązać się ze swoich zobowiązań? Bynajmniej nie wobec wyborców.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kornel Morawiecki, facet głosujący na dwie ręce. Ideał dla pisiorstwa
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
POPiSiorstwa, Andrzejku :-) nie zapominaj.
|
|
|
![]() |
|
Myszka agresorka głosująca na dwie ręce
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Czyli skoro Kornel nie jest taki zły. Super.
Od razu wyjaśnię Pihowicz to również żaden autorytet. Madziu, tak,,, pisiorstwo popisowe ;-) popisiorstwo ![]() Lepiej ci? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Zaczynasz wzbudzać powszechną troskę Andrzejku.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Właśnie za takie między innymi bzdury płaci Soros:
|
|
![]() |
|
Witam
Czy Wam się wydaje, że PiS lub PO poprawią wasz byt???? Czy na prawdę jesteście tak krótkowzroczni???? Czy jesteście aparatczykami tych partii???? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
Nie, jest podejrzenie graniczące z pewnością że teraz większości będzie łatwiej poprawić sobie los samemu.
Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
|
400 mln zabezpieczone z majatków złodziei.Aparatczykiem ani klakierem PiS nie jestem,ale podoba mi się likwidacja złodziei pozostałości po POPSL
Pozdrawiam Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
delta - na pewno wiemy, że jakby dalej rządziło PO-PSL to byłaby katastrofa. Nasz byt znacząco by się pogorszył.
PiS nie jest ani idealny, ani kryształowy, ale uważam, że rządzi o wiele lepiej i mam nadzieję, że przełoży się to w stały sposób na nasz byt. Nie ma co się łudzić - rządy PO-PSL były rządami wasalnymi na rzecz Nieniec i służalczymi wobec Rosji. Po ośmiu latach rządzenia PO-PSL nie da się naprawić wszystkiego w dwa a nawet cztery lata. Moim zdaniem trzeba na to 8-12 lat. Burzy się o wiele szybciej niż odbudowuje. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zaczynasz wzbudzać powszechną troskę Andrzejku. Dziękuję Madziu za troskę ale zupełnie niepotrzebnie. Mirek, uwolnienie TK to majstersztyk. Teraz jest bardzo pracowity i taki apolityczny. Jest coraz lepiej. Myślisz, że z sądami będzie podobnie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
"Biedny" sweter - pójdzie być banksterem gdzie indziej?
![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Jędrek, wysłuchaj o paru szczegółach których brak nie pozwala ci zrozumiec natury niezbędności tej lewatywy... są dobre i złe pasożyty.
https://youtu.be/sU1nUrhyL9s?t=13 |
|
|
![]() |
|
Prawica nie może uwierzyć – Kukiz’15 chce Schetynę na premiera!
"We wczorajszym „Wywiadzie politycznym” TOK FM poseł Kukiz’15 i członek partii „Wolność” Jacek Wilk zapowiedział, że będzie głosował w Sejmie za konstruktywnym wotum nieufności – z Grzegorzem Schetyną jako proponowanym premierem" Wolnościowcy pomału pokazują kogo tak naprawdę popierają, lichwiarz zawsze pozostanie lichwiarzem. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Prawica nie może uwierzyć – Kukiz’15 chce Schetynę na premiera! "We wczorajszym „Wywiadzie politycznym” TOK FM poseł Kukiz’15 i członek partii „Wolność” Jacek Wilk zapowiedział, że będzie głosował w Sejmie za konstruktywnym wotum nieufności – z Grzegorzem Schetyną jako proponowanym premierem" Wolnościowcy pomału pokazują kogo tak naprawdę popierają, lichwiarz zawsze pozostanie lichwiarzem. Farbowane lisy i lichwiarze ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|