|
![]() |
|
CYTAT Madzia, twój wpis odnosi sie do??? Bo niby co mnie obchodzi Schetyna? A może ty też nie rozumiesz? Co to znaczy "jedna ze stron"? Powiem więcej Andrzejku, wszyscy rozumieją strony w sądzie ![]() PS Szczyt partyjniactwa w Stalowej zawiązany a Andrzejek nie grzmi ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Madzia, twój wpis odnosi sie do??? Bo niby co mnie obchodzi Schetyna? A może ty też nie rozumiesz? Co to znaczy "jedna ze stron"? Powiem więcej Andrzejku, wszyscy rozumieją strony w sądzie ![]() PS Szczyt partyjniactwa w Stalowej zawiązany a Andrzejek nie grzmi ![]() Madziu, z tym że nie na pewno ![]() CYTAT (Pelele) .......................a Pele i reszta to głupki ![]() Dzięki, głupi ale klawy z ciebie gość ![]() cdn.. poważnie? Pogadaj z miriam ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 5 Lip 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Śnieg puszysty aż się prosi
by ulepić zeń bałwana będzie postać miał Jędrusia że on bałwan to rzecz znana Bałwan chce politykować i wyszydzać wszystkich w koło wszyscy są zadowoleni bo z bałwanem nam wesoło Bałwan ...ale klawy bałwan ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Śniegu już nie ma bałwan się chyba rozpłynął.
W polityce jak zwykle:szczekanie Budki i Schetyny przypominające wycie psa do księżyca.Wtóruje im Gasiuk koryfeusz-czyli zapiewajło Nowoczesnej ![]() |
|
|
![]() |
|
Adam Andruszkiewicz
Reforma sądownictwa jest potrzebna, a wręcz konieczna. Jednak musi polegać nie tylko na zmianach kadrowych w Warszawie - ale w całej Polsce. Przede wszystkim, powinniśmy "podziękować" za pracę wszystkim sędziom i prokuratorom, którzy pracę zaczęli dla aparatu komunistycznego. Następnie, należy usunąć sędziów i prokuratorów, którzy włączali się do walki politycznej za rządów PO - a tacy byli i są nadal. Tylko w Białymstoku, środowisko patriotyczne było gnębione, ja sam byłem wielokrotnie ciągany przez policję i zostałem skazany za walkę przeciw PO. Obiecuję Wam, że będę tego pilnował osobiście. Nie przewiduję tutaj innej drogi. Albo my odzyskamy Polskę dla nowego pokolenia, albo kasty zachowają władzę i znów będą nas hamować oraz gnębić. Opcja dla mnie jest tylko jedna: wygramy i zrobimy porządek! Jak na razie to entuzjazm w obronie sądów jest kiepski, z tego co widzę to tylko Andrzejek trzyma stronę "niezawisłych" |
|
|
![]() |
|
Inni, ja chce reformy sadów a nie tylko "reformy" kadrowej. Wykaż w nowych propozycjach zapisy, które przyspieszą oczekiwanie na rozprawę. Pokaż przepis, który wprowadzi archiwizację elektroniczną by dokumentacja nie jeździła po całym kraju.
Większość ludzi w Polsce chce reformy ale to co proponuje PiS nie jest reformą. Jakie ma zdanie suweren było widać w sondażu popierającym Veto Prezydenta Dudy. Przykładem tego co może się stać to zmiana prezesa i jego zastępców na trzy dni przed wyznaczonym terminem rozprawy w sądzie, w którym jest rozpatrywana sprawa Ziobry. Jestem pewien, że suweren nie chce takiego sterowania. No i zostaje sprawa Piotrowicza, który był komunistycznym prokuratorem a teraz pisze ustawę. Co na to Adam Andruszkiewicz ? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Zachowujesz się Andrzejku jak niedoinformowany dekiel społeczny, a może nim jesteś ?
O Piotrowicz nie wiesz nic poza tym co usłyszałeś w TVN, przesiąkłeś chłopie propagandą lewacką i dyskusja z Tobą nie ma sensu. Ty i ten Ernescik z nowoczesnej jesteście jednego pokroju, z tego co tu się chwalił ten imbecyl to razem z nim na szkolenia śmigasz. Ta fundacja Otwarty Dialog to wasi mocodawcy ? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Inni, ja chce reformy sadów a nie tylko "reformy" kadrowej. Andrzejek chce rezydentury z ludzką twarzą. Widział kto to bez operacji plastycznej? |
|
|
![]() |
|
Bardzo dokładnie napisałem czego chcę. Szkoda, że nie rozumiesz tego co czytasz.
Inni, brakuje ci argumentów więc zaczynasz obrażać. Typowe...... Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Wcale nie maiłem zamiaru Cię obrażać, Ty sam robisz z siebie pajaca tymi wpisami na forum, ale w sumie to każdy zarabia na życie jak umie.
|
|
|
![]() |
|
Wcale nie maiłem zamiaru Cię obrażać, Ty sam robisz z siebie pajaca tymi wpisami na forum, ale w sumie to każdy zarabia na życie jak umie.
|
|
|
![]() |
|
Faktycznie gówno trzeba omijać tak samo jak idiotów.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Właśnie dlatego z Andrzejkiem już nie dyskutuję. Omijam go.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Właśnie dlatego z Andrzejkiem już nie dyskutuję. Omijam go. ![]() I słusznie. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Śnieg puszysty aż się prosi by ulepić zeń bałwana będzie postać miał Jędrusia że on bałwan to rzecz znana Bałwan chce politykować i wyszydzać wszystkich w koło wszyscy są zadowoleni bo z bałwanem nam wesoło Bałwan ...ale klawy bałwan ![]() Chyba miałem w 100% rację ![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
Podżeganie polega na nakłanianiu do popełnienia czynu zabronionego osoby indywidualnie oznaczonej (zwracanie się np. do grupy osób nie będzie podżeganiem a publicznym nawoływaniem do popełnienia przestępstwa - art. 255 kk). Resztę wyszukajcie sami w internecie. Dla mnie wciąż zastanawiające jest to, że ludzie ci pozostają na wolności, nieustannie szkodząc Polsce i demokratycznie wybranej władzy!
![]() |
|
|
![]() |
|
Ale fajne zmarźluszki pod sądem.
Jakoś mi ich kompletnie nie było szkoda. Widać na twarzach "bul" oderwanych od koryta i desperację. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Niezawisłe autorytety marginesu Odczytano list sędzi w stanie spoczynku Anny Łachańskiej- Mróz, która podkreśliła, że popiera protest i cieszy ją fakt, że są ludzie, którzy rozumieją, że obniżenie autorytetu sądów szkodzi wymiarowi sprawiedliwości i obywatelom. Z sędzią zgodziła się radca prawny Małgorzata Czwarno- Sieroń. Głos zabrała również Renata Butryn, która powiedziała, że dziś czuje się jak za czasów stanu wojennego. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Autorytety że strach się bać.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
To autorytety czereśniaków forumowych.No i autorytety naszego bałwana
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
CYTAT że są ludzie, którzy rozumieją, że obniżenie autorytetu sądów szkodzi wymiarowi sprawiedliwości Ludzie załapali to w mgnieniu oka, gdyby jeszcze sędziowie KRS i SN. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Afera w sądach. Dyrektor zawierał umowy z kochanką
Na lewych umowach z sądami, na których Skarb Państwa stracił nawet 25 milionów złotych, dorabiała się partnerka aresztowanego dyrektora Sądu Apelacyjnego w Krakowie – dowiedział się Onet. Kobieta prowadziła firmę produkującą… dżemy. •Kochanka dyrektora podpisała z krakowskim sądem ponad 30 umów •Według ustaleń śledczych, żadnej z nich nigdy nie zrealizowano •Ta sama firma zarabiała też na umowach z Sądem Rejonowym w Zakopanem – To wymagało naprawdę dużego poczucia bezkarności i tupetu. Umowy na fikcyjne usługi dla krakowskiego sądu podpisywała firma, która wytwarzała nalewki i dżemy oraz sprzedawała jajka. Jej właścicielką była partnerka dyrektora tego sądu – mówi Onetowi osoba znająca kulisy śledztwa. https://www.onet.(...)&utm_v=2 ...a tym czasem przed Krakowskim sadem trwają protesty przeciwko reformie sadownictwa.... mają tupet.... nie mówiąc o poczuciu bezkarności, hipokryzji, obłudy i dwulicowości... NO PRZECIEŻ NIE MASZEROWAŁAM TYLKO STAŁAM z tą świeczką.... TOTALNA PATOLOGIA - wychodzi na jaw - kto z kim i dlaczego.... eh.... zaorać to towarzystwo to mało!!! tu trzeba hektolitry Randapu żeby przed zaoraniem wytruć chwasty a dopiero potem próbować coś sadzić na nowo.... |
|
|
![]() |
|
Ciekawie na ten temat mówili dziennikarze rmf-u.
Zero informacji o przestępstwach sędziów za to dużo o tym, że jakaś sędzina była na urlopie gdy ją wywalono. Jak się potem okazało, po prostu na twitterze została umieszczona informacja, że zostanie zwolniona. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Bez komentarza ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Ach ci katole. Ja bym Robercikowi sprezentował cysternę wazeliny. Zaślizgałby się na śmierć. Ewentualnie by się definitywnie odwodnił. Skutek ten sam.
![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|