|
![]() |
|
Jędruś daj spokój..... Płatni wiedzą lepiej.... Trzeba z tą prostytucja polityczna jesienią zrobić porządek
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() Widzisz podobieństwo Madziu? Dajesz..... chyba warto, choć mówią że to charakter ![]() A może to? ![]() Za "charakter" domagam się dla ciebie sprawiedliwie 40+ (recydywa bez widoków na poprawę). A co do polskojęzycznych i folksdojczy to tutaj jest pełna zgoda miedzy nami! Ile można czekać, aż zaczną prowokacje w Gliwicach albo umówią się w Brześciu? http://slaskipolska.pl/artykuly/605-kiedy-panstwo-polskie-wezmie-sie-za-ras https://fee.org/articles/why-is-the-eu-celebrating-karl-marxs-birthday/ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wydalonej bronią "elity"
![]() "Kilkadziesiąt osób protestowało dzisiaj przed siedzibą MSWiA w Warszawie w obronie szefowej kontrowersyjnej Fundacji Otwarty Dialog Ludmiły Kozłowskiej. W manifestacji wziął udział m.in. mąż wydalonej z Polski działaczki Bartosz Kramek i były lider KOD Mateusz Kijowski, a pod specjalną petycją podpisał się... sam Lech Wałęsa." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Madziu jak nie mówić o twoim charakterze skoro nawet cytatem manipulujesz. Nie będę domagał się 40+ bo nie mam ormowskiej mentalności.
Ciekawe, że nie przeszkadzają ci hajlujący ONRowcy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
kolejny fejk? Widać argumenty sie skończyły, użyteczni wracają do korzeni
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wydalonej bronią "elity" ![]() "Kilkadziesiąt osób protestowało dzisiaj przed siedzibą MSWiA w Warszawie w obronie szefowej kontrowersyjnej Fundacji Otwarty Dialog Ludmiły Kozłowskiej. W manifestacji wziął udział m.in. mąż wydalonej z Polski działaczki Bartosz Kramek i były lider KOD Mateusz Kijowski, a pod specjalną petycją podpisał się... sam Lech Wałęsa." A niby taki dobry chłop był z tego Wałęsy... I co się to porobiło? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Madziu jak nie mówić o twoim charakterze skoro nawet cytatem manipulujesz. Nie będę domagał się 40+ bo nie mam ormowskiej mentalności. Ciekawe, że nie przeszkadzają ci hajlujący ONRowcy. Po głębszym zastanowieniu to doszłam do słusznego wniosku ze tych paru hajlujacych i polskojęzycznych wiosny ludów nie czyni. Wiec się nie lękam tak jak ty za nadużywanie znajomości moderatora za buraczane personalne wycieczki. Gdzie brak argumentów tam Andrzejek ![]() Niesamowite, Tyszka poszedł do lodówki, masz jakieś przecieki z centrali? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Niesamowite, Tyszka poszedł do lodówki, masz jakieś przecieki z centrali? A Macierewicz zaraz po katastrofie pojechał na obiad. A teraz ... |
|
|
![]() |
|
Andrzejku, dlaczego pogrzebali Tyszke? Jestem ciekawa bo ostatnio Palikot wyrażał gorące uczucia przy nadziei w stosunku do Jakubiaka. Podać źródła? , czy centrala milczy dlaczego rasowego libertyna (idealny kontr kandydat dla Trzaskającego Rafalala) zamieniono na Jakubiaka, tzw wolnościowca. Źle to pachnie, co?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Madziu jak nie mówić o twoim charakterze skoro nawet cytatem manipulujesz. Nie będę domagał się 40+ bo nie mam ormowskiej mentalności. Ciekawe, że nie przeszkadzają ci hajlujący ONRowcy. Po głębszym zastanowieniu to doszłam do słusznego wniosku ze tych paru hajlujacych i polskojęzycznych wiosny ludów nie czyni. Wiec się nie lękam tak jak ty za nadużywanie znajomości moderatora za buraczane personalne wycieczki. Gdzie brak argumentów tam Andrzejek ![]() Niesamowite, Tyszka poszedł do lodówki, masz jakieś przecieki z centrali? Madziu, wszyscy wiedzą jak zmieniły się twoje poglądy po wygranej PiS i z jakiego powodu. Daruj sobie te wycieczki partyjna manipulantko ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 28 Marz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Można spytać czy ten charakter jest drogi.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Można spytać czy ten charakter jest drogi. Przyzwoita comiesięczna pensja ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Nie bądź taki, podziel się wiadomościami. Jestem ciekawa samodzielnego uzasadnienia.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie bądź taki, podziel się wiadomościami. Jestem ciekawa samodzielnego uzasadnienia. Być tak prześwietlonym i jeszcze palić głupa. Ludzie czasem o tym po knajpkach gadają i się śmieją Trolling internetowy w stw osiągnął poziom max |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie bądź taki, podziel się wiadomościami. Jestem ciekawa samodzielnego uzasadnienia. Dziennikarze z konkurencji opisali to bardzo dokładnie ![]() sumienia i wstydu nie masz, no cóż ale za to pensja.... ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Hehe czytałem i wiem o co chodzi.
No ale powiedz Andrzej jak byś musiał kogoś zbałamucić nie zatrudnił byś tej pani? Ja tak. |
|
|
![]() |
|
Nie podlizuj się tylko po obywatelsku podziel się samodzielnymi przemyśleniami. Ja słuchałam wypowiedzi Jakubiaka i tam herezje i fotomorgana, narracja o podatkach że niby są najważniejsze dla rozwoju RP. Ja myślałam że wolnomyśliciele brzydzą się nawet patykiem dotknąć takich pieniędzy i to pieniędzy od takiego polakożercy i dewianta jak Palikot i ostatnio uaktywnionego Rozenka od Urbana. Ledwo przegnaliśmy trolla Kramka za granice a tu znowu. Co się dzieje, głowa boli
![]() Wszystko było takie proste a tu klops Andrzejku, Rafalala została samotna, bez liberalnego sparingowca w wyścigu w Wawie a Biedroń nie śpi jak to mówią uczeni w piśmie i na tyłach organizuje Rafalali tabory, ogólnopolską partię o słupkach na start w granicach K'15. Będzie się działo w mediach, dużo pobudzenia nadchodzi na forach, wzrośnie sprzedaż blachy bo nie wiemy jak skończy Pawełek gdy po pierwszej turze wyborów w mieście stołecznym zostanie Rafalala. Winnego takiej sytuacji łatwo wskazać. Nawet powściągliwy wolnościowiec poskromił swoje pobudzenie i zajął się przy pomocy pączkujących drożdży moją skromną osobą. Coś tutaj w trawie piszczy urwisie,,, Jak tak dalej bedzie to nie licz na elekcje w moim rankingu ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Madzia, elegancko to ty dajesz...... Szczególnie gdy tym bełkotem starasz sie zmienić temat.
Teraz zmiana cdn...'a ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
znowu cię wytarmosiła za uszy
![]() |
|
|
![]() |
|
lepiej się ślizgać (wg. oceny takiej persony jak ty) niż dawać ciała. Dajesz Madzia....
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Andrzej_2.0) Teraz zmiana cdn...'a ![]() CYTAT (cdn..) znowu cię wytarmosiła za uszy ![]() ![]() ![]() https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Ciekawe jaki będzie ich kolejny krok
![]() "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
Mam pewne podejrzenia rsta, niech im Pan pomoże bo sami nie dadzą rady.
„Grupa aktywistów z organizacji Obywatele RP weszła do siedziby Krajowej Rady Sądownictwa i zablokowała salę posiedzeń” – relacjonuje dzisiejsze wydarzenie w KRS „Gazeta Wyborcza”. A co pisała, kiedy to za rządów PO w 2014 r. do PKW weszli zwolennicy ówczesnej opozycji i dziennikarze? „Grupa oszalałych zwolenników teorii spiskowej wdarła się do kluczowej dla państwa instytucji” – relacjonował wówczas Wojciech Czuchnowski. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|