|
![]() |
|
Goodman jeżeli interesuje cię temat inflacji to masz:
https://mobile.twitter.com/mbank_research/status/1350007360832606208 No chyba że nie za to ci płacą... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Kolejny sukces PISłodziei. Ot co.
Edo vel Bolek ciotka wojska mojego stykjka miała babkę co do kościoła chodziły na zmianę i butami się zmieniały. Bezrobocie nie istniało. Teraz jest dobrobyt. Przeciętny Polak za dzień pracy po odliczeniu kosztów życia może sobie pozwolić wysłać list priorytetowy. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
No fakt. Pietruszka i ropa w ch.j podrożały...
![]() |
|
|
![]() |
|
W ten sposób można na każdy temat być ignorantem. Zawsze jednak pozostajesz tylko ignorantem.
PISorzyty zabierają bezrobotnym w podatkach żeby Rzydzyka tarczami przed kryzysem ratować. ![]() ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Z dwojga złego wolę być ignorantem, niż płatnym partyjnym popychadłem...
![]() |
|
|
![]() |
|
Nie pisz tak brzydko o pierwszym pączusiu RP Andrzeju Dupie.
***** *** |
|
|
![]() |
|
Nie pisałem o Dudzie. Pisałem o bezpartyjnych wolnościowców rodem z obojga sztabów. O tobie , regresie , pizdasie , Andrzejku, i kim tam jeszcze operujecie...
![]() Temat inflacji ogarnąłeś? Fakty się zaczęły, zasuwaj bo się wykluczysz informacyjnie... ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie spinaj się tak bo sobie pączka wysrasz.
***** *** |
|
|
![]() |
|
Gdybym się spinał w dyskusji z waszą menażerią, wskoczyłbym do beczki z winem. I kazał zabić wieko...
![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nie pisałem o Dudzie. Pisałem o bezpartyjnych wolnościowców rodem z obojga sztabów. O tobie , regresie , pizdasie , Andrzejku, i kim tam jeszcze operujecie... ![]() Temat inflacji ogarnąłeś? Fakty się zaczęły, zasuwaj bo się wykluczysz informacyjnie... ![]() Ach.... kim już nie byłem wg. ciebie. Kim nie jestem lub jestem wg ciebie. Myślę, że takie jak twoja przypadłość, Powinno się leczyć. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jakie fajne trio:
regresik co bredzi gudmanek wzór kultury i tolerancji anżej co szoruje po dnie i miauczy normalnie jak tych trzech tenorów PO co kiedyś byli: Tusk, Olechowski, Rokita marnie skończyli ***** to trio i to trio |
|
|
![]() |
|
Stado sępów się zleciało. Ekipa w komplecie...
![]() |
|
|
![]() |
|
To prawda. Stado edka w jednej osobie i dwóch nickach. To też edku da się leczyć.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Podobno Złoty Melon działa fantastycznie...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Podobno Złoty Melon działa fantastycznie... ![]() Co znowu wymyśliłeś? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Zupełnie nic Andrzejku. Tak mi się jakoś skojarzyło...
![]() A gdzie reszta chłopaków? Przelogowałeś się czy oddali lejce kierownikowi? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zupełnie nic Andrzejku. Tak mi się jakoś skojarzyło... ![]() A gdzie reszta chłopaków? Przelogowałeś się czy oddali lejce kierownikowi? ![]() Zapytaj swojego drugiego „ja” Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Ok. Ale najpierw ty zapytaj swoje...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT To prawda. Stado edka w jednej osobie i dwóch nickach. To też edku da się leczyć. uwielbiam jak myślicie, że jestem edkiem, czy kimkolwiek innym siedzą i zachodzą w głowe piana z dzbanów! |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór Państwu; |
|
|
![]() |
|
To ty będziesz tą siłą, która zrobi porządek w tym kraju. Kiedy skończy ci się ten "staż" w Jarosławiu przy ulicy Kościuszki, z całą pewnością możesz wiele osiągnąć. Tacy młodzi zdolni politolodzy ( po zakończonej terapii ) będą siłą rozwoju tego regionu. Musisz się tylko zakręcić koło podkarpackich dewiantów albo bezpartyjnych wolnościowców rodem z miasta Stalowej Woli , oni to bowiem będą stanowić trzon walki z kaczyzmem. Zatem nacht/go ( czy jak ci tam) trzymaj się ciepło i nie schylaj się po mydło w oddziałowej łazience...
![]() |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Dobry Wieczór Państwu; To że Mucha przeszła do innego ugrupowania, to nie znaczy że to ugrupowanie odrazu wygra wybory. W Polsce potrzebna jest zmiana. Coś nowego. Coś co nie będzie powiązane z pisem ani z po. Holowania to jest coś nowego. Ale trzeba pamiętać. Holowania to jednak TVN |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie pisz tak brzydko o pierwszym pączusiu RP Andrzeju Dupie. co robi prostak jak nie ma sie do czego przypieprzyć? - czepi sie wyglądu, wzrostu, otyłości, łysiny - przekręci nazwisko gudmanku jesteś aż tak dziecinny i prosty? ***** gudmanka |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Typowe dla tych środowisk. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
***** Andrzeja Dupę
***** *** |
|