|
![]() |
|
Schlebiasz sobie Regres, co byś chciał a co możesz zrobić. Tak jak ta Pani Anna co wyskoczyła konopi
![]() Totalne pobudzenie, codziennie ***** burza ![]() PS. Na co dzień to tylko tęsknota za tym jak dobrze było, wyluzuj Anżej. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Schlebiasz sobie Regres, co byś chciał a co możesz zrobić. Tak jak ta Pani Anna co wyskoczyła konopi ![]() Totalne pobudzenie, codziennie ***** burza ![]() PS. Na co dzień to tylko tęsknota za tym jak dobrze było, wyluzuj Anżej. Za czym tęsknisz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT
|
|
![]() |
|
Nie przyjęli cię?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Bardzo chcieli, ale ja nie chciała takiego towarzystwa.
|
|
![]() |
|
To za czym więc tęsknisz?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Wali mnie Obajtek, niemniej jeżeli życie w Polsce niesie jakąś naukę to dla mnie jest to całkowity brak wiary w artykuł Wyborczej/Onetu/TVN. Skoro oni kogoś obsmarowywują tzn że musi być przyzwoitym człowiekiem. Kiedy kogoś chwalą mi się zapala lampka ostrzegawcza...umiech A później.... CYTAT Nie przesadzam sprawy Obajtka , wyrażam jedynie wątpliwość w rzetelność informacji płynącej z tamtej strony. Konsekwentny jak Jarek Kaczyński w sprawie cen benzyny ![]() Andrzejku czepiasz się słówek i tak naprawdę dokonujesz próby manipulacji. Niemniej jeszcze raz , jak krowie na rowie: 1) do każdej informacji płynącej z tamtej strony ( Wyborcza/Onet/TVN) podchodzę z rezerwą 2) na podstawie ich pseudonewsów nie będę wyciągał daleko idących wniosków. 3) dopuszczam możliwość że w ich materiale jest nieco racji ( właśnie dlatego nie przesądzam) , nawet im zdarza się od czasu do czasu napisać/powiedzieć prawdę. 4) kiedy za miesiąc kurz bitewny opadnie pewnie poznamy prawdę obiektywną ( zupełnie tak samo jak ws Grota) 5) dla mnie człowiek łykajacy wszystko jak leci jest komunikacyjnym onanistą, który uprawia internetowe brandzlowanie ( wszyscy wasi sztabowcy) 6) jestem w stanie zrozumieć wasze motywacje ( kiedy ktoś płaci zapewne też wymaga) , niemniej dorabianie do tego frazesów o prawdzie obiektywnej czy też moralności mnie osobiście kłuje w oczy Jesteś zmanipulowanym osłem ( a być może płatnym cynglem) , który próbuje wespół z kolegami narzucić swoją narrację innym jako prawdę objawioną. Każdy , kto nie mieści się w waszym szablonie jest pisiorem albo pelikanem... ![]() Żeby była jasność, zupełnie tak samo jak do rewelacji śmiertelnej trójcy ( Wyborcza/Onet/TVN) podchodzę do wszelkich rewelacji płynących z innego morderczego trio ( TVP/wPolityce/Niezależna). Ich motywacja jest również fałszywa , a ich pseudonewsy są w większości gówno warte. Ludzie którzy pokładają wiarę w obie strony tego medialnego zamętu , są niczym baranki zaganiane do zagrody przez pastucha. Chcę wierzyć że człowiek obdarzony jakąś formą inteligencji , poczuciem humoru i zdrowym rozsądkiem jest ponad to wszystko. Potrafi wznieść się ponad utarte schematy i oddzielić ziarno od plew... ![]() Edek, sporą część twojego wpisu przeczytałem. Nie wszystko bo to straszne głupoty. W temacie Obajtka "brudnej pały" zapytałem czy coś w temacie? Później wykazałem twoją "konsekwencję" ala Kaczyński w sprawie ceny benzyny i odwagi. W kolejnym poście odpowiedziałem ci na pytanie o podsumowaniu skali przekrętów. I na koniec uznałem rabat na mieszkanie hiciorem. Nawet ludzie z otoczenia Obajtka i sam "brudna pała" Obajtek nie zaprzecza, że taki rabat dostał. Spokojnie można to uznać za potwierdzenie rewelacji wyborczej. Twój wpis pokazuje jak podchodzisz do tematu. Bardzo chciałbyś żebym rozpisywał się w temacie Obajtka więc sam sobie to wmówiłeś. Czy każdego kto się ze mną nie zgadza uważam za pisora? Tak? Ty masz podobnie. Każdy kto ma inne zdanie jest wyznawcą POKO i zapewne jest opłacanym trolem. Troli piszących za kasę, a którzy popierają pisiorstwo (cdn, art, i pzp4). Pomyśl, ile razy cię blokowano? pzp4 jest bezkarny. Przypadek? Tak czy inaczej. Odnoszę wrażenie, że temat Obajtka bardzo cię poruszył bo wykazujesz dużą aktywność w porównaniu do Adamowicza. Wiele powiedziano w sprawie Adamowicza i idąc twoim tokiem rozumowania. Nigdy nie było wyroku skazującego więc to kapiszon ![]() ![]() Teraz pewnie będzie coś o półgłówkach i lichwiarstwie, czyli to co potrafisz najlepiej. No i twój chamski klon coś wyrzuci z siebie ![]() Andrzejku Obajtek póki co też nie został skazany , zatem wszystkie pseudonewsy Wyborczej/Onetu/TVN można traktować jako wpisujący się od pięciu lat element wojny politycznej - walenia w PiS ile wlezie. Zgodnie z goebelsowską zasadą obrzucania błotem , zawsze coś się przyklei... ![]() Z karabinkiem Grot też byłeś pewny swego bo Onet coś tam wynalazł. Po kilku dniach nie ma tematu. Biedni żołnierze WOT mieli ginąć od własnej broni , obecnie sprawa dziwnie przycichła... ![]() W swoim czasie kiedy twój kolega był moderatorem dostawałem ostrzeżenia na potęgę , a ty byłeś bezkarny. Nie wiem co figlarz teraz porabia ( może zbiera złom) niemniej pewne rzeczy się unormowały. W każdym razie wypominanie komuś bezkarności to trochę dziwne , nawet jak na twoje standardy... ![]() Nic nie poradzę że widząc jednostronne komentarze waszej ekipy zamieszczam posty was poniżające. I tak staram się hamować , gdybym popuścił lejce byłoby jeszcze gorzej... ![]() Generalnie mam wywalone i na Obajtka i na politykę , niemniej wasze ideologiczne zacietrzewienie budzi mój obywatelski sprzeciw... ![]() Jakim prawem menażeria płatnych pachołków ma dyktować warunki? |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Wali mnie Obajtek, niemniej jeżeli życie w Polsce niesie jakąś naukę to dla mnie jest to całkowity brak wiary w artykuł Wyborczej/Onetu/TVN. Skoro oni kogoś obsmarowywują tzn że musi być przyzwoitym człowiekiem. Kiedy kogoś chwalą mi się zapala lampka ostrzegawcza...umiech A później.... CYTAT Nie przesadzam sprawy Obajtka , wyrażam jedynie wątpliwość w rzetelność informacji płynącej z tamtej strony. Konsekwentny jak Jarek Kaczyński w sprawie cen benzyny ![]() Andrzejku czepiasz się słówek i tak naprawdę dokonujesz próby manipulacji. Niemniej jeszcze raz , jak krowie na rowie: 1) do każdej informacji płynącej z tamtej strony ( Wyborcza/Onet/TVN) podchodzę z rezerwą 2) na podstawie ich pseudonewsów nie będę wyciągał daleko idących wniosków. 3) dopuszczam możliwość że w ich materiale jest nieco racji ( właśnie dlatego nie przesądzam) , nawet im zdarza się od czasu do czasu napisać/powiedzieć prawdę. 4) kiedy za miesiąc kurz bitewny opadnie pewnie poznamy prawdę obiektywną ( zupełnie tak samo jak ws Grota) 5) dla mnie człowiek łykajacy wszystko jak leci jest komunikacyjnym onanistą, który uprawia internetowe brandzlowanie ( wszyscy wasi sztabowcy) 6) jestem w stanie zrozumieć wasze motywacje ( kiedy ktoś płaci zapewne też wymaga) , niemniej dorabianie do tego frazesów o prawdzie obiektywnej czy też moralności mnie osobiście kłuje w oczy Jesteś zmanipulowanym osłem ( a być może płatnym cynglem) , który próbuje wespół z kolegami narzucić swoją narrację innym jako prawdę objawioną. Każdy , kto nie mieści się w waszym szablonie jest pisiorem albo pelikanem... ![]() Żeby była jasność, zupełnie tak samo jak do rewelacji śmiertelnej trójcy ( Wyborcza/Onet/TVN) podchodzę do wszelkich rewelacji płynących z innego morderczego trio ( TVP/wPolityce/Niezależna). Ich motywacja jest również fałszywa , a ich pseudonewsy są w większości gówno warte. Ludzie którzy pokładają wiarę w obie strony tego medialnego zamętu , są niczym baranki zaganiane do zagrody przez pastucha. Chcę wierzyć że człowiek obdarzony jakąś formą inteligencji , poczuciem humoru i zdrowym rozsądkiem jest ponad to wszystko. Potrafi wznieść się ponad utarte schematy i oddzielić ziarno od plew... ![]() Edek, sporą część twojego wpisu przeczytałem. Nie wszystko bo to straszne głupoty. W temacie Obajtka "brudnej pały" zapytałem czy coś w temacie? Później wykazałem twoją "konsekwencję" ala Kaczyński w sprawie ceny benzyny i odwagi. W kolejnym poście odpowiedziałem ci na pytanie o podsumowaniu skali przekrętów. I na koniec uznałem rabat na mieszkanie hiciorem. Nawet ludzie z otoczenia Obajtka i sam "brudna pała" Obajtek nie zaprzecza, że taki rabat dostał. Spokojnie można to uznać za potwierdzenie rewelacji wyborczej. Twój wpis pokazuje jak podchodzisz do tematu. Bardzo chciałbyś żebym rozpisywał się w temacie Obajtka więc sam sobie to wmówiłeś. Czy każdego kto się ze mną nie zgadza uważam za pisora? Tak? Ty masz podobnie. Każdy kto ma inne zdanie jest wyznawcą POKO i zapewne jest opłacanym trolem. Troli piszących za kasę, a którzy popierają pisiorstwo (cdn, art, i pzp4). Pomyśl, ile razy cię blokowano? pzp4 jest bezkarny. Przypadek? Tak czy inaczej. Odnoszę wrażenie, że temat Obajtka bardzo cię poruszył bo wykazujesz dużą aktywność w porównaniu do Adamowicza. Wiele powiedziano w sprawie Adamowicza i idąc twoim tokiem rozumowania. Nigdy nie było wyroku skazującego więc to kapiszon ![]() ![]() Teraz pewnie będzie coś o półgłówkach i lichwiarstwie, czyli to co potrafisz najlepiej. No i twój chamski klon coś wyrzuci z siebie ![]() Andrzejku Obajtek póki co też nie został skazany , zatem wszystkie pseudonewsy Wyborczej/Onetu/TVN można traktować jako wpisujący się od pięciu lat element wojny politycznej - walenia w PiS ile wlezie. Zgodnie z goebelsowską zasadą obrzucania błotem , zawsze coś się przyklei... ![]() Z karabinkiem Grot też byłeś pewny swego bo Onet coś tam wynalazł. Po kilku dniach nie ma tematu. Biedni żołnierze WOT mieli ginąć od własnej broni , obecnie sprawa dziwnie przycichła... ![]() W swoim czasie kiedy twój kolega był moderatorem dostawałem ostrzeżenia na potęgę , a ty byłeś bezkarny. Nie wiem co figlarz teraz porabia ( może zbiera złom) niemniej pewne rzeczy się unormowały. W każdym razie wypominanie komuś bezkarności to trochę dziwne , nawet jak na twoje standardy... ![]() Nic nie poradzę że widząc jednostronne komentarze waszej ekipy zamieszczam posty was poniżające. I tak staram się hamować , gdybym popuścił lejce byłoby jeszcze gorzej... ![]() Generalnie mam wywalone i na Obajtka i na politykę , niemniej wasze ideologiczne zacietrzewienie budzi mój obywatelski sprzeciw... ![]() Jakim prawem menażeria płatnych pachołków ma dyktować warunki? Edek. Czyli masz misję i multikonto oraz zgodę na wszystko. Dziękuję za szczerość ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
klakier - twoje wnioski z dupy wzięte
tak samo twoja wiedza szczerości u ciebie za grosz tchórzu ***** anżeja (zero) |
|
|
![]() |
|
Andrzejku jeżeli tyle zrozumiałeś z mojego postu , tzn że nic nie zrozumiałeś...
![]() Multikonta to chyba wasza specjalność. Prowadzę swoją obywatelską misję sam od lat. W przeciwieństwie do waszej menażerii , która działa niczym wilcze stado... ![]() |
|
|
![]() |
|
Jak nie idzie to nie idzie. Ze dwa tygodnie temu dwóch posłów POKO Joński i Szczerba) robili aferę że szpital tymczasowy we Wrocławiu stoi pusty , a dużo kosztował. Te dwa błazny ( jeden niezbyt mądry , drugi niezbyt entuzjastycznie nastawiony do waginy ) stały na tle obiektu i krytykowali pisiorów...
![]() https://www.google.com/amp/s/wroclaw.wp.pl/koronawirus-szpital-tymczasowy-we-wroclawiu-juz-pelny-uruchamiane-kolejne-lozka-6618694102477408a%3famp=1 Tą opozycja to rzeczywiście dar niebios dla prezesa. Przecież tam nie ma jednego normalnego człowieka. Rzecz jasna nie mam na myśli Konfy i Kukiza ( bo tam by się paru kumatych znalazło)... ![]() Podobno poseł Brejza ( ten co go pisiory próbowali wykończyć podpalając mu przenośny sracz pod oknem) wynalazł kolejną mega aferę. Prawda to chłopcy ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców rodem z miasta Stalowej Woli? ![]() |
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
opozycja to zbieranina
- niekompetentni idioci - zboczeńcy - bezideowcy - złodzieje i aferzyści - pospolici zdrajcy a wracając do kłamcy i tchórza anżeja: CYTAT Czy każdego kto się ze mną nie zgadza uważam za pisora? Tak? Ty masz podobnie. Każdy kto ma inne zdanie jest wyznawcą POKO i zapewne jest opłacanym trolem. Troli piszących za kasę, a którzy popierają pisiorstwo (cdn, art, i pzp4). Pomyśl, ile razy cię blokowano? pzp4 jest bezkarny. Przypadek? klakierku - PolakzPolski20 - wyzywał wszystkich jak leci od przygłupów - bezkarny - ty anżeju (zero) i heniuś - wyzywaliście niedawno mirka777 od pojebów (choć on nikogo na forum personalnie nie atakuje) - pozostaliście bezkarni PRZYPADEK? |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Kaczyński też przegrywał wszystkie wybory od 2007 do 2015 roku. Mimo to udało mu się później wrócić na szczyt. To prawda że Budka i cała opozycja nie niesie dla swoich wyborców żadnego pozytywnego przesłania , jednak ich powrót do władzy jest jak najbardziej realny...
![]() Kiedyś na tym forum figlarz podkpiwał ile to razy Jaro dostał kopa w zadek. Widzę że równowaga w przyrodzie musi być... ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Racja Bolek. Mam jednak nadzieję, że zanim ciamajdan pozbiera sie do kupy, powstanie w Polsce godna uwagi alternatywa dla PO-PSL i PiSu.
Z innej beczki: "Prokuratura Krajowa oskarżyła bydgoskiego sędziego Jakuba K. o zgwałcenie i naruszenie czynności narządu ciała sędzi. Akt oskarżenia w tej sprawie został skierowany do sądu. Sędziemu grozi do 12 lat więzienia. Zgodę na pociągnięcie sędziego do odpowiedzialności karnej wyraziła wcześniej Izba Dyscyplinarna Sądu Najwyższego, która w sierpniu prawomocnie uchyliła mu immunitet. Sąd nie wyraził wtedy zgody na ewentualny tymczasowy areszt." Nadzwyczajna kasta się bawi - nie ma co. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Sprzedam respiratory. Tanie może nie są ale cóż cenniejszego niż zdrowie!? Więcej info na p.w.
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Może Owsik kupi regresie. Just ask him!
![]() ![]() Niech zamkną w końcu te lasy , bo inaczej wszyscy zginiemy. ![]() Pamiętajcie kochani : dystans, maseczka i jabłuszko! ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Andrzejku jeżeli tyle zrozumiałeś z mojego postu , tzn że nic nie zrozumiałeś... ![]() Multikonta to chyba wasza specjalność. Prowadzę swoją obywatelską misję sam od lat. W przeciwieństwie do waszej menażerii , która działa niczym wilcze stado... ![]() A pzp4 tylko przypadkiem się pojawia i wszystko co piszesz jest szczerą prawdą ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Andrzejku jeżeli tyle zrozumiałeś z mojego postu , tzn że nic nie zrozumiałeś... ![]() Multikonta to chyba wasza specjalność. Prowadzę swoją obywatelską misję sam od lat. W przeciwieństwie do waszej menażerii , która działa niczym wilcze stado... ![]() A pzp4 tylko przypadkiem się pojawia i wszystko co piszesz jest szczerą prawdą ![]() ![]() Nie przejmujmy się jełopem. ![]() Sam przyznał, chyba do trzech kont na portalu. ![]() Nie wiem tylko, co znaczy"zakładanie kont na wszelki wypadek". ![]() Pewnie wypadek miał kiedy zakładał konto w banku...spermy. ![]() To kolejny nawiedzony, "misjonarz od trzepania konia". ![]() Jeszcze troche ,a "wylecę" stąd,z Forum SM.Wtedy dopiero założę nowe. ![]() PS Wracając do sedna sprawy,to ten świętowyjebliwy ZakońNick... ![]() https://demot(...)ie-Konia SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie wiem tylko, co znaczy"zakładanie kont na wszelki wypadek" ![]() Edzio zmieniał konto i pojawiał się z takim, które ma już kilka lat. Data utworzenia jest przy każdym nicku. Najpierw zaprzeczał, potem konfabulował i wymyślał jakieś historyjki, na koniec pojawił się jako bolek. Ten jego ostatni wpis pokazuje, że ma nieźle zryty beret ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT [quote] Ten jego ostatni wpis pokazuje, że ma nieźle zryty beret ![]() ![]() ![]() Jeśli ze swoim nożem,to nikomu nie zrobi krzywdy. Nóż tępy jak jego właściciel. ![]() PS.Udawać,a być idiotą,to dwie różne rzeczy. ![]() On to robi na poważnie... ![]() ![]() https://demotywatory.pl/2958683/Idiota SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Litości Andrzejku. Nie twierdzę że jestem święty , ale to wszystko o co mnie posądzasz to zwykłe konfabulacje...
![]() A z drugiej strony , już kto jak kto , ale właśnie ty chcesz innych umoralniać? Bez jaj... ![]() Złośliwcy na Twitterze piszą że za to zdjęcie pani Kinia otrzymuje 8/10 w skali obalenia PiS... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Litości Andrzejku. Nie twierdzę że jestem święty , ale to wszystko o co mnie posądzasz to zwykłe konfabulacje... ![]() A z drugiej strony , już kto jak kto , ale właśnie ty chcesz innych umoralniać? Bez jaj... ![]() Złośliwcy na Twitterze piszą że za to zdjęcie pani Kinia otrzymuje 8/10 w skali obalenia PiS... ![]() Na litość zawsze możesz liczyć. A co do moralności to przecież oczywiste, że większych moralizatorów niż ty i miriam nie ma na tym forum. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Niech ci będzie Andrzejku. Mimo wszystko lubię waszą ekipę , i cieszę się możemy sobie pogawędki/popisanki urządzać po robocie...
![]() Tak naprawdę świat bez bezpartyjnych wolnościowiców rodem z miasta Stalowej Woli byłby bardzo nudny... ![]() ![]() Cała Polska na zdalnej... |
|