|
![]() |
|
Nie załapałem o co chodzi z tym zdjęciem z urlopu?
Powinna wrzucić jak cebulę sadzi albo mieszkanie remontuje? ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
To zwykła małostkowość Mirków i edków.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Niech ci będzie Andrzejku. Mimo wszystko lubię waszą ekipę , i cieszę się możemy sobie pogawędki/popisanki urządzać po robocie... ![]() Tak naprawdę świat bez bezpartyjnych wolnościowiców rodem z miasta Stalowej Woli byłby bardzo nudny... ![]() ![]() Cała Polska na zdalnej... To dobrze Edzio. Po ostatnim wpisie odniosłem wrażenie że raczej nienawidzisz, ale może to kto inny pisał. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ohohoho
kłamca i tchórz sie rozbujał nowe instrukcje w sztabie sie pojawiły może nawet jakieś przelewy poszły widać nowe siły u klakierka ***** anżeja (zero) redresik - ty to możesz co najwyżej syfa załapać w czasie zabawy w sztabie ***** redresika - fanatyka (maseczki - dupeczki) |
|
|
![]() |
|
CYTAT To zwykła małostkowość Mirków i edków. No tak zaglądanie do portfeli ludziom to nasza specjalność. No chyba że sprawa dotyczy Obajtka , to wtedy już nie... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT To zwykła małostkowość Mirków i edków. No tak zaglądanie do portfeli ludziom to nasza specjalność. No chyba że sprawa dotyczy Obajtka , to wtedy już nie... ![]() No i Adamowicza. Wtedy to już zupełnie inna sprawa. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie załapałem o co chodzi z tym zdjęciem z urlopu? Powinna wrzucić jak cebulę sadzi albo mieszkanie remontuje? ![]() Chodziło regresie o to że to było 8/10 w skali obalenia PiS... ![]() Jak dla mnie to ci wszyscy celebryci mogą się pakować i wyjechać z Polski na zawsze. Nie uronię jednej łzy po tej menażerii... ![]() Regresie musisz się trochę wyluzować. Twoja walka o praworządność i bogacenie się narodu ( oparte o jałmużnę od wujka Hansa) strasznie cię zamuliło... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT To zwykła małostkowość Mirków i edków. No tak zaglądanie do portfeli ludziom to nasza specjalność. No chyba że sprawa dotyczy Obajtka , to wtedy już nie... ![]() No i Adamowicza. Wtedy to już zupełnie inna sprawa. No właśnie Andrzejku. Tylko ludzie nikczemni zaglądają innym do portfeli... ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie jestem pewien czy to chodzi tylko o portfel. Zawiść takich jak ty i Mirek ma dużo szerszy charakter.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Być może Andrzejku. U ciebie domniemywam również podejrzaną motywację, niemniej zostawiam to w sferze domysłów...
![]() |
|
|
![]() |
|
Prasówka na dziś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Racja Bolek. Mam jednak nadzieję, że zanim ciamajdan pozbiera sie do kupy, powstanie w Polsce godna uwagi alternatywa dla PO-PSL i PiSu. Kogo próbujesz nabrać, i tak zagłosujesz na PiS ![]() "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Racja Bolek. Mam jednak nadzieję, że zanim ciamajdan pozbiera sie do kupy, powstanie w Polsce godna uwagi alternatywa dla PO-PSL i PiSu. Kogo próbujesz nabrać, i tak zagłosujesz na PiS ![]() A ty na POKO h***... ![]() Wy wszyscy nie oglądacie TVN i popieracie Konfederację... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bolek, Coś pisałeś o błędnym myśleniu i szufladkowaniu, że ktoś kto ma inne zdanie jest pisiorem. W drugą stronę jest inaczej?
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Kamienica uczciwie sprywatyzowana przez elytę?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Obajtek...
Mirek, na serio będziesz go bronił? |
|
|
![]() |
|
Herbatka zna już wyrok.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
PISowcy bronią go z automatu. Sancto subito. Padają podejrzenia na typa który niejedno ma już na sumieniu. PISowcy od razu do obrony!
Taki ku*@ patriotyzm że parta ponad Polskę! Nie pierwszy raz. Nie pięty temat. W radiu PIS ta sama narracja. Oni słuchają propagandy a później małpują. ![]() Ps. Mi zarzucają TVN co ostatni raz pewnie na pewno 10 -15 lat temu jedynie z przypadku mogłem widzieć ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bolek, Coś pisałeś o błędnym myśleniu i szufladkowaniu, że ktoś kto ma inne zdanie jest pisiorem. W drugą stronę jest inaczej? ![]() Każda akcja powoduje reakcję Andrzejku. Na lekcjach fizyki przeglądałeś świerszczyki? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Bolek, Coś pisałeś o błędnym myśleniu i szufladkowaniu, że ktoś kto ma inne zdanie jest pisiorem. W drugą stronę jest inaczej? ![]() Każda akcja powoduje reakcję Andrzejku. Na lekcjach fizyki przeglądałeś świerszczyki? ![]() Czyli coś piszesz i teoretycznie jesteś obcykany ale sam twój tęgi umysł tego nie ogarnia więc nie stosujesz w praktyce. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT PISowcy bronią go z automatu. Sancto subito. Padają podejrzenia na typa który niejedno ma już na sumieniu. PISowcy od razu do obrony! Taki ku*@ patriotyzm że parta ponad Polskę! Nie pierwszy raz. Nie pięty temat. W radiu PIS ta sama narracja. Oni słuchają propagandy a później małpują. ![]() Ps. Mi zarzucają TVN co ostatni raz pewnie na pewno 10 -15 lat temu jedynie z przypadku mogłem widzieć ![]() Nie wiem jak inni , ale ja ci wierzę regresie. Wasz sztab bezpartyjnych wolnościowiców zawsze spłynął z wyjątkowych standardów moralnych... ![]() Regresie jeżeli Onet/Wyborcza czy TVN zagną na kimś parol , to wiedz że coś się dzieje... ![]() Nie bronię Obajtka ( niech ich wszystkich piekło pokłonie albo chociaż ich Belzebub uczyni swoimi nierządnicami) niemniej postawiłbym sporą sumę pieniędzy , że sprawa nie jest jednoznaczna. A przynajmniej nie tak jednoznaczna jak śmiertelna trójca ( i wy regresie za ich poduszczeniem ) o tym paplacie.. ![]() |
|