|
![]() |
|
Tak Mirku masz rację taka teraz sztuka. W TVpis u Kurskiego zagościło ,,disko rodem z pola '' . Nie przeszkadza Ci to? Tylu ambitnych, wybitnych twórców każdej sztuki muzycznej w kraju, ale pieniędzy brak na promocję dla nich. Brak na festiwale i przeglądy, aby później to emitować w tv. Ale festyn na narodowym się organizuje i nie tylko tam .
Mirku przestań wklejać durnowacizny (chyba że już na tyle Cię stać)przetrzyj oczy i bij się w piersi. No chyba, że nadal uważasz Jarka K. prezesa wszystkich ministrantów za wybitnego polityka. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Mirku jestem za ukaraniem osób które atakują w ten sposób kościoły. A co robią sądy z nimi? Co zrobił Twój ulubiony polityk J.K. W związku z sądami, aby karać sprawiedliwie. No może nowy ład pomoże gdzie szumnie był reklamowany spotem (oglądałem i byłem w szoku) który nie był realizowany pewnie za darmo i jakoś cisza.
Lgbt? Czy normalnych ludzi to interesuje? |
|
|
![]() |
|
![]() ***** *** |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() A to PISlodzieje. PIS wyciąga grube miliony za pomocą funduszy celowych. Takiej skali złodziejstwa nie było od czasów rządów Donalda Tuska. Gdzie jest Tupolew? Gdzie jest @PolakzPolski4? - bo chciałem mu coś napisać socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
A za czym lobbuje konserwatywna prawica? Za dyktatorskim państwem wyznaniowym?
***** *** |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Nawet widzę butelkę "Daniels'a",ale karton mleka? ![]() Czymś trzeba leczyć kaca po zmieszaniu tego i owego ![]() UWAGA: Powyższa grafika była tylko primaaprilisowym żartem. https://www.rmf24(...),5145589 "Rząd najprawdopodobniej przedłuży obecne pandemiczne obostrzenia po 9 kwietnia i utrzyma lockdown z pewnymi drobnymi wyjątkami - informuje Onet, powołując się na źródła w rządzie. Po świętach wielkanocnych nie należy jednak spodziewać się luzowania obostrzeń. Przynajmniej nie znacznego. Onet podaje, że po 9 kwietnia mogą zostać otwarte przedszkola i żłobki. Według MEiN do szkół mogą pójść uczniowie szkół podstawowych z klas I-III. Oczywiście warunkiem takie poluzowania jest spadkowy trend w zakażeniach koronawirusem. Prawdopodobnie zostanie jednak przedłużony gospodarczy lockdown. Nie zostaną więc otwarte duże sklepu meblowe i budowlane, salony fryzjerskie i kosmetyczne, a obecne limity osób w sklepach i miejscach kultu zostaną zachowane. Eksperci Rady Medycznej zakładają, że pandemia wyhamuje w okolicach maja i czerwca. Jeśli dodatkowo ambitny program szczepień zostanie faktycznie wprowadzony w życie, wówczas możliwe będzie znaczące poluzowanie obostrzeń." Tak więc jeszcze co najmniej przez miesiąc do fryzjera nie pójdziemy. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ![]() ![]() ![]() I dlatego komisja nie ma żadnych sukcesów. Po za oczywiście wyłudzaniem pieniędzy podatnika. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
500+ to transfer dochodów z biednych grup społecznych do bogatszych?
Licz Bolek. Ty to lubisz a śmieszą mie czasem twoje interpretacje wyników. ![]() "Aż 25 proc. całości programu dodatków na dzieci trafia do najzamożniejszych gospodarstw domowych. Do tych najbiedniejszych – 12 proc. – wynika z raportu CenEA, cytowanego przez "Rzeczpospolitą"." "Wynika z niej między innymi, że z całej puli 40 mld zł rocznie (to pełny koszt programu) aż 25 proc. (9,9 mld zł) trafia do 20 proc. gospodarstw domowych o najwyższych dochodach, a do 20 proc. gospodarstw o najniższych dochodach – 11,7 proc. (około 4,7 mld zł)." Głupota Ciemnego Ludu prowadzi do selekcji naturalnej. Czyli koniec końców wszystko w porządku. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Regresie chyba chodzi o to że pisiory dali pińcset plus bez kryterium dochodowego. Skoro rodzicie dostają pieniądze bez względu na dochody , to raczej nie ma nic dziwnego że dostają i bogaci i biedni. Nie rozumiem jak trzeba być pozbawionym myślenia abstrakcyjnego żeby z tej oczywistej konstatacji wyciągać jakieś skomplikowane przemyślenia. Ile trzeba mieć w sobie jadu żeby każdą jedną informację interpretować w jedyny słuszny powód ...
![]() Nie byłem i nie jestem fanem pińcset plus. Dużo prostszym sposobem byłoby zwiększenie ulgi podatkowej na dzieci. Można by to połączyć z kryterium dochodowym , ale znowu by się zaczęły uwagi bezpartyjnych wolnościowiców że PiS tuczy patologię... ![]() A co regresie z najniższą krajową? Podzielasz moje wnioski czy bezpartyjna wolnościowość nie uznaje odmiennej argumentacji? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Regresie chyba chodzi o to że pisiory dali pińcset plus bez kryterium dochodowego. Skoro rodzicie dostają pieniądze bez względu na dochody , to raczej nie ma nic dziwnego że dostają i bogaci i biedni. Nie rozumiem jak trzeba być pozbawionym myślenia abstrakcyjnego żeby z tej oczywistej konstatacji wyciągać jakieś skomplikowane przemyślenia. Ile trzeba mieć w sobie jadu żeby każdą jedną informację interpretować w jedyny słuszny powód ... ![]() Początek dobry, taki normalny komentarz i nagle natura wygrała o jadzie i takie tam typowe dla inteligenta z IQ powyżej 120 ![]() CYTAT Nie byłem i nie jestem fanem pińcset plus. Dużo prostszym sposobem byłoby zwiększenie ulgi podatkowej na dzieci. Można by to połączyć z kryterium dochodowym , ale znowu by się zaczęły uwagi bezpartyjnych wolnościowiców że PiS tuczy patologię... ![]() To pozwolisz, że zacytuję "Nie rozumiem jak trzeba być pozbawionym myślenia abstrakcyjnego żeby z tej oczywistej konstatacji wyciągać jakieś skomplikowane przemyślenia. Ile trzeba mieć w sobie jadu żeby każdą jedną informację interpretować w jedyny słuszny powód ... ![]() ![]() A na poważnie, pomijając twój jad i nienawiść do wszystkich, którzy nie popierają polityki pis i mają czelność mówić o tym głośno. Piszesz straszne głupoty, jak zwykle zresztą ale teraz to bijesz nawet miriam i tego kretyna pzp razem wziętych. Ja również poparłbym projekt ulgi podatkowej na każdego posiadanego dzieciaka ale tylko ekonomiczny ignorant jak ty wyciągnąłby z tego wnioski o tuczeniu patologii. Patole z reguły to elektorat, nie pis tylko "pińceta". Patole poprą każdego kto im da. Dlatego, że sami nie zarabiają i PITa (ty też zapewne nie wiesz co to za podatek) nie płacą. Zapewne są przekonani, że żadnych podatków nie płacą ![]() Z drugiej strony ciekawe, czy ty ogarniasz kwestie podatków? Myślisz, że jakieś płacisz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
No wiesz Andrzejku. Nie kończyłem zaocznej ekonomii na Politechnice Radomskiej i z pewnością posiadam wiele braków w swoim pojmowaniu rzeczywistości. Nie to co niektórzy...
![]() Chodziło mi raczej o to że krytykujecie pisiorstwo dosłownie za wszystko. Za rzeczy prawdziwe jak i te wyimaginowane. Niczym się nie różnicie od polityków POKO ( dziwny zbieg okoliczności) . Zatem daruj sobie. Tym bardziej że twoje osobiste wycieczki naprawdę mi zwisają... ![]() Gdybym się nimi przejmował musiałbym się przyznać że traktuję wasz sztab poważnie... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT No wiesz Andrzejku. Nie kończyłem zaocznej ekonomii na Politechnice Radomskiej i z pewnością posiadam wiele braków w swoim pojmowaniu rzeczywistości. Nie to co niektórzy... ![]() Chodziło mi raczej o to że krytykujecie pisiorstwo dosłownie za wszystko. Za rzeczy prawdziwe jak i te wyimaginowane. Niczym się nie różnicie od polityków POKO ( dziwny zbieg okoliczności) . Zatem daruj sobie. Tym bardziej że twoje osobiste wycieczki naprawdę mi zwisają... ![]() Gdybym się nimi przejmował musiałbym się przyznać że traktuję wasz sztab poważnie... ![]() Gdyby ci zwisało to zwyczajnie byś olał i nie robił dalej z siebie głupka. Twoja natura nie pozwoli ci przejść obojętnie i musisz wylać trochę żółci, która zalewa cię od środka. Nie trzeba kończyć wybitnych szkół by mieć minimalne pojęcie o świecie, który cię otacza. No ale ty wolisz tvpis i swoje wyimaginowane 120 IQ. Rodzina musi mieć z ciebie polew. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Stanowczo zbyt poważnie podchodzicie do swojej pracy Andrzejku. Sądzę że odrobina dystansu i zdrowego rozsądku nikomu nigdy nie zaszkodziła. Na temat robienia z siebie idioty na forum , opinie pewnie są podzielone. A przynajmniej nie tak jednostronne , jak w sztabie bezpartyjnych wolnościowiców...
![]() W każdym razie jeżeli chcesz sprawdzać moje IQ , jestem skłonny poddać się weryfikacji. Nie uważam się za osobę wybitnie inteligentną . Na pewno nie mam mani wielkości ani próżności. Lubię sobie podocinać z waszą menażerią , i zupełnie nie rozumiem w czym problem? ![]() Robiłeś sobie kiedyś test na inteligencję i wyszło ci tak sobie? To w tym problem Andrzejku? ![]() |
|
|
![]() |
|
Rozumiem, że forum traktujesz jak pracę. Dzięki za szczerość i rozwianie wątpliwości. Ja cię zmartwię, to nie moja praca.
Co do IQ sam się tym chwaliłeś by podnieść swoje i tak przerośnięte ego. W czym więc problem? W każdym zdaniu udowadniasz, że te 120 to zasłużony wynik. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Ale to ty dzwonisz Andrzejku...
![]() Forum to rozrywka , która służy głównie temu żebyście się zanadto nie panoszyli. A tak już bywało w nie tak odległej przeszłości... ![]() |
|
|
![]() |
|
Dzwonię?
![]() Masz misję ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Taki żarcik z Twittera ( to ty dzwonisz). Zapomniałem że jesteście cyfrowo wykluczeni...
![]() Konta EdoZChabzin i Edo2 to był środek do celu Andrzejku. Wszystko inne to już wytwór twojej chorej fajnopolackiej wyobraźni... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Taki żarcik z Twittera ( to ty dzwonisz). Zapomniałem że jesteście cyfrowo wykluczeni... ![]() Konta EdoZChabzin i Edo2 to był środek do celu Andrzejku. Wszystko inne to już wytwór twojej chorej fajnopolackiej wyobraźni... ![]() Przecież miałeś jeszcze po drodze ze dwa konta. To te co wiem a pewnie jeszcze kilka nie wyłapałem ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Andrzejku fakt że się trochę przejadłem i mam dużo czasu leżąc na kanapie , nie oznacza że takie przekomarzanie będzie trwało cały dzień...
![]() Zdaje się że wiesz lepiej niż ja, jak było . W każdym razie doceniam twój trud w dojściu do prawdy. Naprawdę mam to w głębokim poważaniu... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
400 mln zł na spis powszechny. Tymczasem dane 2,5 miliona Polaków wyciekły do sieci z Facebooka. Czy jesteśmy gotowi na wyciek informacji ze spisu? Czy możemy zaufać, że system został solidnie zabezpieczony?
I tak oto dowiadujemy się, że blisko 5% to single, a 0,04% zasuwa na kasie w Biedronce. https://niebe(...)ownikow/ ![]() |
|