|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nie wierzę h*** w ani jedno twoje słowo. Jesteś z tej samej menażerii co Anżejek i regres. Zatem twoje obelgi spływają po mnie jak po kaczce... ![]() Twoje podejrzenia są równie idiotyczne jak całe twoje rozumowanie. Tylko człowiek karmiony jadem z TVN może być takim nienawistnikiem... ![]() Dla mnie Karnowski jest wart tyle samo co jego miłujący praworządność odpowiednik - Tomasz Lis. Zgoła nic... ![]() I vice versa. Nie wierzę Fiutku1313 w ani jedno Twoje słowo. Masz jakiś syndrom sztokholmski z tym TVN, że wszędzie go widzisz. Jakaś fobia? Uzależnienie? To się leczy ;) Nie wykręcaj się od uwielbienia dla Karnowskiego, nikt Ci nie wierzy, że nie jest dla Ciebie guru i wyrocznią. Tylko człowiek karmiony jadem z TVP może być takim nienawistnikiem... ![]() O PisiorzPislandii4 zawitał... Skanduj razem z mireczkiem: "Wirus w odwrocie" H*** to po co zawracasz mi dupę? ![]() Ty nie wierzysz mi , ja nie wierzę tobie . I na tym poprzestańmy... Nie musisz zadawać mi pytań sondujących. Po prostu więcej nie pytaj o nic ... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Kraj się zadłuża na potęgę. PIS już nie ma co kraść. Kradną już w tym momencie drzewa z lasu
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Fiutek się zbulwersował. Wyszło jak zwykle. Pisior zawsze pozostaje pisiorem.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Mylisz się Anżej. Gdyby komukolwiek z waszej menażerii bezpartyjnych wolnościowiców , udało się wyprowadzić mnie z równowagi, to straciłbym szacunek dla samego siebie. Musiałbym wskoczyć do beczki z winem , i kazał zabić wieko...
![]() |
|
|
![]() |
|
Ojoj. To straszne
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
No właśnie...
![]() |
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ojoj. To straszne ![]() dlatego kalkierku: "zdejmij maskę - zjedz kiełbaskę!" |
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"zdejmij maskę - zjedz kiełbaskę!"
Rozumię, że piszesz to bo doświadczyłeś na sobie. Gdzie przepadł twój kompan mirek777, czyżby go zwolnili odcinając automatycznie od internetu? *****PolakazPolski4 |
|
|
![]() |
|
![]() Ulica i zagranica nie dała rady. Teraz czas na stawianie kloca... ![]() Ale walczyć gównem o praworządność? Dla mnie trochę za mocne... ![]() Może h*** z Anżejkiem też dostaną kartacze miotające ekskrementy w stronę pisowskich aparatczyków? ![]() Przynajmniej materiału im nie zabraknie. Jego Eminencja Szwab Mccarrick wszak będzie go dostarczał na bieżąco... ![]() Regres weź pizdasa i resztę chłopaków. Trzeba przynieść kilka wiaderek i metalowych szufelek... ![]() Ruszać się chłopy bo Anżej czeka na amunicję! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Fiutek się zbulwersował. Wyszło jak zwykle. Pisior zawsze pozostaje pisiorem. klakierku - a to może leć na skargę do moderatora na słownictwo innych no jak tam szorujący po dnie? a co tam ty po prostu: "zdejmij maskę - zjedz kiełbaskę!" w końcu tchórz i kłamca - tchórzem i kłamcą |
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Szkoda słów na ciebie PzP4
******PolakazPolski4 |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Tzw."Lewica" dogadała się z PiSuarem.
![]() Czego to nie zrobi się dla pieniędzy i stanowisk-czytaj koryta. ![]() I to za"29 srebrników od Kacora". Przecież to nie judaszowa zdrada... ![]() https://demotywatory.pl/4411890/Judasz SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jusek brawo zostałeś dzbanem i gamoniem roku..... jeszcze przed chwilą tylko rodzina wiedziała żeś debil teraz cały internet się w ciebie śmieje....to właśnie PatologiaObywatelskia chcąc dostać się do koryta i dla swoich celów wykazała się Polexitem. Była przeciwko Polsce i Polakom w myśl im gorzej w Polsce tym lepiej... wyłącz TVN włącz myślenie jak masz odrobinę mózgu chociaż jak czytam co wypisujesz ewidentnie ci go brak kłamliwy dzbanie roku.....
|
|
|
![]() |
|
Nowy Edek?
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jusek brawo zostałeś dzbanem i gamoniem roku..... jeszcze przed chwilą tylko rodzina wiedziała żeś debil teraz cały internet się w ciebie śmieje....to właśnie PatologiaObywatelskia chcąc dostać się do koryta i dla swoich celów wykazała się Polexitem. Była przeciwko Polsce i Polakom w myśl im gorzej w Polsce tym lepiej... wyłącz TVN włącz myślenie jak masz odrobinę mózgu chociaż jak czytam co wypisujesz ewidentnie ci go brak kłamliwy dzbanie roku..... Dzięki za uznanie! ![]() Staram się Tobie dorównać ,"Żłobie". ![]() Lepiej być "dzbanem" w kuchni, niż "żłobem" w oborze. ![]() https://demot(...)chamskie PS.Jak się "cały internet ze mnie zaśmieje",to pewnie Twój komp się zesr@ z radochy,PiSiórku. ![]() Jeśli juz,to nie debil o Panu@jusku ![]() ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tzw."Lewica" dogadała się z PiSuarem. ![]() Czego to nie zrobi się dla pieniędzy i stanowisk-czytaj koryta. ![]() I to za"29 srebrników od Kacora". Przecież to nie judaszowa zdrada... ![]() https://demotywatory.pl/4411890/Judasz Bardziej bym się martwił stanem twojej wątroby , nigga, a mniej tym że się pisiory dogadali z Lewicą... ![]() Dają ci chociaż w sztabie wódkę , czy pijesz za swoje? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nowy Edek? ![]() klakier to wszędzie widzisz Edka może pora na wizytę u psychiatry? tymczasem: "zdejmij maskę - zjedz kiełbaskę!" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzięki za uznanie! ![]() Staram się Tobie dorównać ,"Żłobie". ![]() Lepiej być "dzbanem" w kuchni, niż "żłobem" w oborze. ![]() https://demot(...)chamskie PS.Jak się "cały internet ze mnie zaśmieje",to pewnie Twój komp się zesr@ z radochy,PiSiórku. ![]() Jeśli juz,to nie debil o Panu@jusku ![]() ![]() Ludzie robią kursy , certyfikaty z języka angielskiego , a taki nigga popracuje kilka lat na budowie za oceanem , i już wymiata... ![]() Jusek a ile czasów przeszłych opanowałeś wożąc zaprawę w taczce? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Ludzie robią kursy , certyfikaty z języka angielskiego , a taki nigga popracuje kilka lat na budowie za oceanem , i już wymiata... ![]() Jusek a ile czasów przeszłych opanowałeś wożąc zaprawę w taczce? ![]() @Bolek1313 Nie potrzebuję certyfikatów i innych zaświadczeń. ![]() Angielski,francuski,flamandzki znam w stopniu komunikatywnym.To mi wystarcza. ![]() Tak,pracowałem na budowie. ![]() Nie wstydzę się tego. ![]() Gdyby nie było podobnych do mnie, do dziś siedziałbyś w jaskini i sr@ł po krzakach. ![]() Mam też inne kwalifikacje,ale Tobie takie wykształcenie nie "grozi". ![]() A'propos- Krzysztof Krawczyk w USA pracował na budowach,Adam Małysz z wykształcenia jest dekarzem... ![]() A Ty,yntelygencie ,z Wyższej Szkoły Tarcia Dupą po Nieheblowanych Deskach,powiedz dlaczego nie jesteś milionerem po Oksfordzie, tylko nierobem po gimbazie? ![]() Za oceanem byłem. W Australii i tam wrócę.Nie byłem w USA i się tam nie wybieram,co Ci tyle razy tłumaczyłem ,"meblu stajenny"!!! ![]() PS.Mebel stajenny-żłób ![]() O,nawet mam Twój adres.Chyba z tego powodu nie podasz mnie do RODO... ![]() https://demotywatory.pl/3145800 A i odwal sie ode mnie,Bucyfale. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jusek wyrażam po prostu troskę o stan twojej wątroby nigga. Tak naprawdę to ci współczuję , alkoholizm to choroba , i uważam że terapia to dla ciebie jedyne wyjście z sytuacji...
![]() Praca na budowie nie jest powodem do wstydu. Opacznie mnie zrozumiałeś. Chodziło mi raczej o twoją nadmierną pewność siebie wynikającą nie wiadomo z czego... ![]() Twój licencjat nigga to fajna sprawa , niemniej mimo wszystko uważam że skoro sztab bezpartyjnych wolnościowiców sięga po ludzi dotkniętych problemem alkoholowym to niezbyt dobrze o nich świadczy... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT nie potrzebujemy oglądać twojej gęby |
|
|
![]() |
|
To ty Anżej? A może eminencja znowu defekuje?
![]() |
|