|
![]() |
|
Jusek o tym że Orban był stypendystą Sorosa wie każdy średnio rozgarnięty szympans w tym kraju. A przynajmniej nie jest to jakaś wiedza tajemna. W każdym razie Orban poznawszy " kulisy pracy" otwartych społeczniaków odstąpił od wszelkiej współpracy z nimi. I to chyba dosyć skutecznie , skoro największymi wrogami posługaczy wujka George'a są właśnie Orban i nasz naczelnik z Żoliborza...
![]() Ja bym na twoim miejscu , nigga, zamiast toczyć batalie z kolejną flaszką wódki ( zawsze przegraną) , zadbał o własną wątrobę. Jesteś naprawdę sympatycznym alkoholikiem , niemniej wcześniej czy później ( raczej wcześniej) ten nałóg zaprowadzi cię do krainy wiecznych łowów... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
juśdzielec ma wenę po wymianie opinii z innymi menelami z perszinga
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Jusek o tym że Orban był stypendystą Sorosa wie każdy średnio rozgarnięty szympans w tym kraju. największymi wrogami posługaczy wujka George'a są właśnie Orban i nasz naczelnik z Żoliborza... ![]() Ja bym na twoim miejscu , nigga, zamiast toczyć batalie z kolejną flaszką wódki ( zawsze przegraną) , zadbał o własną wątrobę. Jesteś naprawdę sympatycznym alkoholikiem , niemniej wcześniej czy później ( raczej wcześniej) ten nałóg zaprowadzi cię do krainy wiecznych łowów... ![]() @PsP2 Każdy szympans wiedział mówisz... ![]() To dlatego Ty wiedziałeś o tym wcześniej siedząc na drzewie,Ja wyczytałem o tym w internecie, siedząc na kanapie i chlając wódę. ![]() Ty też umrzesz,ale na trzeźwo, będzie bardziej bolało. ![]() Zauważ że Winston Churchill wypijał 1-2 butle brendy dziennie,Ernest Hemingway dwie butle rumu a teraz kolej na mnie.Też dwie. ![]() My,sławni ludzie,mam swoje fanaberie. ![]() Parodiując słowa Winstona-Ja do jutra wytrzeźwieję,a Wy dalej będziecie idiotami. ![]() https://demot(...)t-pijany SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
nie wiem czy to do mnie piszesz
bo jakieś totalne farmazony ci wychodzą spod palców chłopie coś ty wciągnął wykończysz sie sławny już jesteś w perszingu? pamiętaj, że Hemingway popełnił samobójstwo myślę sobie, że jednak tkwisz w błędzie czy trzeźwy - czy pijany - jesteś takim samym idiotą a po każdym alko-rajdzie twój mózg coraz bardziej przypomina zużytą gąbkę do szorowania kibla widać to zresztą po jakości twojego bełkotu |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jusek o tym że Orban był stypendystą Sorosa wie każdy średnio rozgarnięty szympans w tym kraju. największymi wrogami posługaczy wujka George'a są właśnie Orban i nasz naczelnik z Żoliborza... ![]() Ja bym na twoim miejscu , nigga, zamiast toczyć batalie z kolejną flaszką wódki ( zawsze przegraną) , zadbał o własną wątrobę. Jesteś naprawdę sympatycznym alkoholikiem , niemniej wcześniej czy później ( raczej wcześniej) ten nałóg zaprowadzi cię do krainy wiecznych łowów... ![]() @PsP2 Każdy szympans wiedział mówisz... ![]() To dlatego Ty wiedziałeś o tym wcześniej siedząc na drzewie,Ja wyczytałem o tym w internecie, siedząc na kanapie i chlając wódę. ![]() Ty też umrzesz,ale na trzeźwo, będzie bardziej bolało. ![]() Zauważ że Winston Churchill wypijał 1-2 butle brendy dziennie,Ernest Hemingway dwie butle rumu a teraz kolej na mnie.Też dwie. ![]() My,sławni ludzie,mam swoje fanaberie. ![]() Parodiując słowa Winstona-Ja do jutra wytrzeźwieję,a Wy dalej będziecie idiotami. ![]() https://demot(...)t-pijany Ja wiedziałem o tym że Orban był stypendystą Sorosa przynajmniej 10 lat temu. Takie newsy na mnie nie robią wrażenia , nigga... ![]() Winston Churchill rzeczywiście był alkoholikiem , niemniej on pił tylko najlepszą whisky , na którą z całym szacunkiem ciebie nie stać. Poza tym w jego przypadku był to alkoholizm kontrolowany, pił systematycznie , ale mimo wszystko pewnych granic nie przekraczał. Porównywanie się akurat z nim to chyba jakieś nieporozumienie , nigga... ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ależ nie uciekam, Anżej. Już ty sam najlepiej wiesz jak było... ![]() No właśnie nie wiem, wytłumaczysz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Skoro nie wiesz, to obawiam się że żadne tłumaczenia nie pomogą...
![]() |
|
|
![]() |
|
Biegqcz Andrzej , już zjada swój ogon.
Zamiast pisać mądrości tylko pyta. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Skoro nie wiesz, to obawiam się że żadne tłumaczenia nie pomogą... ![]() Coś sugerujesz, coś piszesz ale nie chcesz podać żadnych konkretów. Nie wiesz co piszesz? Nie wiesz o czym piszesz? Zwyczajnie kłamiesz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Biegqcz Andrzej , już zjada swój ogon. Zamiast pisać mądrości tylko pyta. Kto pyta nie błądzi. Nie ma głupich pytań. Z odpowiedziami bywa różnie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Andrzej , nie oszukuj sam siebie.
|
|
|
![]() |
|
ćwiczy na sobie
żeby stosować na innych cały klakierek |
|
|
![]() |
|
Jaki wspaniały duet
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
No. Prawie dogonilismy Ciebie i juska
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Kto pyta nie błądzi. Nie ma głupich pytań. Z odpowiedziami bywa różnie. @PsP2 Debilowi nie można udzielić odpowiedzi na pytanie,którego to pytania on sam nie zrozumie. ![]() Nie piszę,ze jesteś debilem,ale.. ![]() Nie pytaj dlaczego. ![]() I tak nie zrozumiesz odpowiedzi. ![]() PS.@Poljak s Polszy4,@Neptun 19,84 i @go321,Bolek1313 to jeden i ten sam ch..j. ![]() Tyle że inaczej się podpisuje. ![]() A tego śpiewu,jak słuchał będziesz każdego dnia rano.Pamiętaj kim jesteś.. ![]() https://demotywatory.pl/4645448/4-rano SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Winston Churchill rzeczywiście był alkoholikiem , niemniej on pił tylko najlepszą whisky , na którą z całym szacunkiem ciebie nie stać. Poza tym w jego przypadku był to alkoholizm kontrolowany, pił systematycznie , ale mimo wszystko pewnych granic nie przekraczał. Porównywanie się akurat z nim to chyba jakieś nieporozumienie , nigga... ![]() Witaj@Bolku1313 ![]() Pozdro w załączniku. ![]() https://demot(...)zniejsze ------- Moje porównanie do Winstona ,to taka metafora. ![]() Znaczenia tego słowa i tak nie zrozumiesz. ![]() Nigdy premierem GB nie będę,tak ja Ty, prymasem RP.: -------- "Łyskacz"mi nie smakuje. ![]() Wolę coś, co jest z "Finlandii",albo "bimber"z Meksyku,o nazwie "Teq...".Stać mnie. ![]() A Ty, bidoku z "perszinga",dalej upijasz się kozim mlekiem? ![]() Z gęby wali Ci serwatką... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
No widzisz jakim jestes kretynem juzek.
Najpierwsz piszesz m.in. o mnie i innych że to kilka osob w jednej. Po czym witasz sie z jedna z tych osob psobno. Jestes idealnym przykładem zjebania mózgowego. |
|
|
![]() |
|
CYTAT nie wiem co do mnie piszesz chłopie wykończysz mnie, czy trzeźwy - czy pijany - jestem idiotą mój mózg coraz bardziej przypomina zużytą gąbkę do szorowania kibla widać to zresztą @Poliaku s Polszy ![]() Twoja szczerość mnie wzruszyła... ![]() Pewnie w dzieciństwie byłeś molestowany i stąd trauma pourazowa. ![]() Czy przez tego człowieka? ![]() Tymczasem wspieraj modlitwą swoje hemoroidy... ![]() https://demot(...)dlmy-sie) SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dlaczego europosłowie z PiS byli przeciwni jawności wydatków z planu odbudowy? Pomylili przyciski? Nie zrozumieli w jakim głosowaniu brali udział?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dlaczego europosłowie z PiS byli przeciwni jawności wydatków z planu odbudowy? Pomylili przyciski? Nie zrozumieli w jakim głosowaniu brali udział? Komisja europejska i tak to skrupulatnie będzie rozliczała , więc w czym masz problem? |
|
|
![]() |
|
CYTAT No widzisz jakim kretynem jestem. idealnym przykładem zjebania mózgowego. @pluton1983 Cytowałem Twój wpis. Gratuluję umiejętności autorskiej oceny swojej psychiki. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
edytowałeś wybryku psa i świni.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Dlaczego europosłowie z PiS byli przeciwni jawności wydatków z planu odbudowy? Pomylili przyciski? Nie zrozumieli w jakim głosowaniu brali udział? Komisja europejska i tak to skrupulatnie będzie rozliczała , więc w czym masz problem? Interesuje mnie powód takiego głosowania europosłów PiS. Oni nie wiedzieli, że komisja europejska będzie to jak piszesz, skrupulatnie rozliczała? A może byli temu przeciwni? Interesujące postępowanie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT edytowałeś wybryku psa i świni. Pies to przyjaciel człowieka, świnia to bardzo smaczne zwierze. Zjadamy takie ilości świń dziennie, że powinnismy je szanować. Chciałeś obrazić, czy docenić juska? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Skoro nie wiesz, to obawiam się że żadne tłumaczenia nie pomogą... ![]() Coś sugerujesz, coś piszesz ale nie chcesz podać żadnych konkretów. Nie wiesz co piszesz? Nie wiesz o czym piszesz? Zwyczajnie kłamiesz? Litości Anżej, zrobiłeś się strasznie namolny... ![]() |
|