Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Skoro nie wiesz, to obawiam się że żadne tłumaczenia nie pomogą... ![]() Coś sugerujesz, coś piszesz ale nie chcesz podać żadnych konkretów. Nie wiesz co piszesz? Nie wiesz o czym piszesz? Zwyczajnie kłamiesz? Litości Anżej, zrobiłeś się strasznie namolny... ![]() To może nie insynuuj tylko pisz konkretnie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Po co? Czy ty zawsze jesteś konkretny?
![]() Kroi się kolejna mega afera. Jarosław Kaczyński miał trzydzieści lat temu spotykać się z funkcjonariuszem KGB... ![]() Normalni ludzie mają polewkę , a szuria będzie się brandzlować... ![]() https://mobile.twitter.com/Tomasz5ek/status/1398911059579346945 |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Dlaczego europosłowie z PiS byli przeciwni jawności wydatków z planu odbudowy? Pomylili przyciski? Nie zrozumieli w jakim głosowaniu brali udział? Komisja europejska i tak to skrupulatnie będzie rozliczała , więc w czym masz problem? Interesuje mnie powód takiego głosowania europosłów PiS. Oni nie wiedzieli, że komisja europejska będzie to jak piszesz, skrupulatnie rozliczała? A może byli temu przeciwni? Interesujące postępowanie. Interesujące jest to , że szukasz dziury w całym. Nikt Ci tutaj nie odpowie na Twoje pytanie. Wiec to z Twojej strony takie " pierdole*ie zeby dojeba*". P.s skrupulatnego liczenia nie wymyślilem ja , wyczytalem to na jakimś portalu. Chyba okopress.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT Po co? Czy ty zawsze jesteś konkretny? ![]() Kroi się kolejna mega afera. Jarosław Kaczyński miał trzydzieści lat temu spotykać się z funkcjonariuszem KGB... ![]() Normalni ludzie mają polewkę , a szuria będzie się brandzlować... ![]() https://mobile.twitter.com/Tomasz5ek/status/1398911059579346945 A kiedy nie byłem? Czyli ty jesteś w grupie szurii, już się brandzlujesz? ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Dlaczego europosłowie z PiS byli przeciwni jawności wydatków z planu odbudowy? Pomylili przyciski? Nie zrozumieli w jakim głosowaniu brali udział? Komisja europejska i tak to skrupulatnie będzie rozliczała , więc w czym masz problem? Interesuje mnie powód takiego głosowania europosłów PiS. Oni nie wiedzieli, że komisja europejska będzie to jak piszesz, skrupulatnie rozliczała? A może byli temu przeciwni? Interesujące postępowanie. Interesujące jest to , że szukasz dziury w całym. Nikt Ci tutaj nie odpowie na Twoje pytanie. Wiec to z Twojej strony takie " pierdole*ie zeby dojeba*". P.s skrupulatnego liczenia nie wymyślilem ja , wyczytalem to na jakimś portalu. Chyba okopress.pl Pierdolenie żeby dojebać? To twoja opina a nie fakt. Masz do tego prawo. Przynajmniej jesteś zdziwiony takim zachowaniem europisowców? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Anżej po prostu wyświadczam wam przysługę. Już dziś ,dzięki mnie , wiesz jaki będzie motyw przewodni następnego tygodnia...
![]() Ciekawe czy Fakty o tym napomkną? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Anżej po prostu wyświadczam wam przysługę. Już dziś ,dzięki mnie , wiesz jaki będzie motyw przewodni następnego tygodnia... ![]() Ciekawe czy Fakty o tym napomkną? ![]() Ale czemu się tak tłumaczysz. Brandzlujesz się tematem i tyle. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz Anżejku...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT edytowałeś wybryku psa i świni. Pies to przyjaciel człowieka, świnia to bardzo smaczne zwierze. Zjadamy takie ilości świń dziennie, że powinnismy je szanować. Chciałeś obrazić, czy docenić juska? Dajmy mu spokój. ![]() Rodziny widocznie szuka.Przy okazji ujada i robi oborę. ![]() Natura i tak go ukarała. Żyje. ![]() Ale fakt, iż sam ![]() ![]() Jest jak świnka morska.Ani to świnka, ani morska. ![]() Ale głupi jak cała obora... Za chwilę pojawi się jego wpis pod inną nazwą nazwą,aby "dowalić" kretyńskim wpisem.Norma. ![]() A tak przed snem... ![]() https://demot(...)ostu-wez ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT edytowałeś wybryku psa i świni. Pies to przyjaciel człowieka, świnia to bardzo smaczne zwierze. Zjadamy takie ilości świń dziennie, że powinnismy je szanować. Chciałeś obrazić, czy docenić juska? Dajmy mu spokój. ![]() Rodziny widocznie szuka.Przy okazji ujada i robi oborę. ![]() Natura i tak go ukarała. Żyje. ![]() Ale fakt, iż sam ![]() ![]() Jest jak świnka morska.Ani to świnka, ani morska. ![]() Ale głupi jak cała obora... Za chwilę pojawi się jego wpis pod inną nazwą nazwą,aby "dowalić" kretyńskim wpisem.Norma. ![]() A tak przed snem... ![]() https://demot(...)ostu-wez ![]() Tak umiem! obsługiwać telefon. Aczkolwiek pisze z urzadzenia nie przenośnego. Pojąłeś dyslektyku rozwojowy? |
|
|
![]() |
|
Ale że Dżoł Bajden ? Dopóki tego nie zobaczę w TVN , nie uwierzę...
![]() https://www.rmf24.pl/polityka/news-new-york-post-zarzuca-joe-biden-wzial-pieniadze-od-lobbysty-,nId,5265629#crp_state=1 |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ale że Dżoł Bajden ? Dopóki tego nie zobaczę w TVN , nie uwierzę... ![]() https://www.rmf24.pl/polityka/news-new-york-post-zarzuca-joe-biden-wzial-pieniadze-od-lobbysty-,nId,5265629#crp_state=1 Już się brandzlujesz tematem? ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
No jeszcze nie , bo nie wiem co na to TVN...
![]() Ale jak oni to puszczą dalej to może być różnie... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ale że Dżoł Bajden ? Dopóki tego nie zobaczę w TVN , nie uwierzę... ![]() https://www.rmf24.pl/polityka/news-new-york-post-zarzuca-joe-biden-wzial-pieniadze-od-lobbysty-,nId,5265629#crp_state=1 Już się brandzlujesz tematem? ![]() Przyganiał kociol garnkowi |
|
|
![]() |
|
Lucek został doradcą Dudy
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Lucek został doradcą Dudy ![]() Jak to pisałeś wcześniej komuś , Andrzej? " Już sie brandlujesz tematem " Hipokryzja level ekspert |
|
|
![]() |
|
moze jak bedzie doradzal prezydentowi to dostanie jakis wiekszy hajs i zrobi nam jakis fajny koncercik bo dawno juz nic nie bylo takiego a społeczeństwo jest stęsknione za imprezami
|
|
|
![]() |
|
Każdy kto wydaje nieswoje pieniądze ma tendencję do ich nazbyt swobodnego rozdysponowania. Zupełnie nie rozumiem czemu Lucek pod tym względem ma być gorszy od wszystkich włodarzy w tym kraju...
![]() W Szczecinie to sobie za 200 tysięcy ogromnego szaszłyka wybudowali. I po kilku tygodniach wiatr go pokonał... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Lucek został doradcą Dudy ![]() Jak to pisałeś wcześniej komuś , Andrzej? " Już sie brandlujesz tematem " Hipokryzja level ekspert Tak pisałem wcześniej do edka, który pisał o brandzlowaniu, ale ty wybiórczy jesteś? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Każdy kto wydaje nieswoje pieniądze ma tendencję do ich nazbyt swobodnego rozdysponowania. Zupełnie nie rozumiem czemu Lucek pod tym względem ma być gorszy od wszystkich włodarzy w tym kraju... ![]() W Szczecinie to sobie za 200 tysięcy ogromnego szaszłyka wybudowali. I po kilku tygodniach wiatr go pokonał... ![]() Myślę, że nie wszyscy ale tobie to lepiej pasuje do narracji. Przecież nie mógłbyś nic złego napisać o pisiorze. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Lucek został doradcą Dudy ![]() Jak to pisałeś wcześniej komuś , Andrzej? " Już sie brandlujesz tematem " Hipokryzja level ekspert Tak pisałem wcześniej do edka, który pisał o brandzlowaniu, ale ty wybiórczy jesteś? Andrzej , ale się zapętlasz. Moja uwaga w takim razie , to takie same wybiórcze przyp sie jak Twoje do tego co robi rząd. Wybiórcze |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Lucek został doradcą Dudy ![]() Jak to pisałeś wcześniej komuś , Andrzej? " Już sie brandlujesz tematem " Hipokryzja level ekspert Tak pisałem wcześniej do edka, który pisał o brandzlowaniu, ale ty wybiórczy jesteś? Andrzej , ale się zapętlasz. Moja uwaga w takim razie , to takie same wybiórcze przyp sie jak Twoje do tego co robi rząd. Wybiórcze Skoro tak twierdzisz Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Andrzej , po prostu czytam co piszesz i wyciagam wnioski.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Każdy kto wydaje nieswoje pieniądze ma tendencję do ich nazbyt swobodnego rozdysponowania. Zupełnie nie rozumiem czemu Lucek pod tym względem ma być gorszy od wszystkich włodarzy w tym kraju... ![]() W Szczecinie to sobie za 200 tysięcy ogromnego szaszłyka wybudowali. I po kilku tygodniach wiatr go pokonał... ![]() Myślę, że nie wszyscy ale tobie to lepiej pasuje do narracji. Przecież nie mógłbyś nic złego napisać o pisiorze. Mylisz się Anżej. Mam ogólnie złe zdanie o politykach i nie stosuję podziału pisior - niepisior. Ty znowuż odwrotnie , jak pisior to można mu przypisać wszystko , niepisiorowi za to odpuściłbyś wiele... ![]() Właśnie dzięki temu nigdy nie zdobędziesz się na minimum obiektyzmu... ![]() |
|