|
![]() |
|
Pisłodziejstwo jeszcze rządzi - szukaj więc u źródła. Dopytaj przy okazji jak im idzie biznes na węglu.
Można dorzucić jeszcze pytanie co z profitami z robienia loda Amerykanom. Podobno stwierdzili że są zbyt młodzi i przystojni by za to płacić. Schłodzili się a płacić za to nie chcą ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Szukam komentarzy Konfy o Ruskim gazie z Niemiec, nic nie mogę znaleźć dla zachowania dla potomnych,,, dla pamięci i nauki. ![]() PS. Słowo drukowane byłoby wiarygodne. Regres zwyczajowo powtórzył narracje o lodach, czyli ruski gaz od Niemców "to dobrze". Brawo Ty ![]() Kto jeszcze ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Partia która od lat ma w tym kraju wszystko obwinia opozycję? -Stary numer! W sam raz dla Ciemnego Ludu
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Jak to dobrze że mamy wolność i co niektórzy mogą szczekać
|
|
|
![]() |
|
Szczeka to twój stary kiedy ktoś rowerem jedzie. Ja się wypowiadam bo mi wolno
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Szczeka to twój stary kiedy ktoś rowerem jedzie. Ja się wypowiadam bo mi wolno ![]() No cóż... Akurat nie miałem na myśli twojej wypowiedzi. Fajnie że stawiasz sie na równi z psem. P.s Od mojego ś.p Ojca to ty 3 szeregi w bok. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Partia która od lat ma w tym kraju wszystko obwinia opozycję? -Stary numer! W sam raz dla Ciemnego Ludu ![]() W sam raz dla pożytecznych. To jest Stary numer Regresie; "PiS PO jedno zło" :-) Tyle dobrego o PiS to nikt tylko Konfa, nie powiedziała złego o PO ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@Neptun1983 przepraszam cię zatem.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Paweł Adamowicz został beatyfikowany po raz drugi a możliwe ze i nawet powrócił. Tempo erozji lojalności wielkich miast pod kuratelą PO nabiera rumieńców ulicy i zapachu zagranicy wraz z przybliżaniem się piniendzy unijnych. Trzaskowski nerwowo jeździ po regionach a z Brukseli słychać pomruki niewykluczania Rezydentury.
Powstała rada kapituły Wolnego Miasta Gdańska pod zaszczytnym wezwaniem nagradzania bohaterów walk o Konstytucje, upamiętniania ubogacających nas światopoglądowo bojowników o równość i demokracje w różnorodności w jedynie poprawnej formule czyli wolności od wszystkiego co PiS. Powołała ona wdowę po Adamowiczu i jego duchową następczynie Dulcynee wraz ze sp. Adamowiczem na swoich członków. Kapituła im Pawła Adamowicza będzie nagradzać rebeliantów ***** *** i innych polskojęzycznych rezydentów już za życia. https://pbs.twimg.com/media/E3Q2IarXwAAM2uf?format=jpg&name=medium PS. Tylko na Regresie można polegać,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dzień wolności podatkowej wypadł w tym roku później niż rok temu
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
To pewnie przez tą opłatę cukrową , Anżej. Nic nie poradzisz , musimy dalej czekać na powrót rudego na białej chabecie...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Patrzaj Anżej , poseł Dziambor czyta twoje posty na naszym forum...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Wszyscy się radujmy, możemy dłużej pracować na podatki. Przecież uwielbiamy nowe niskie podatki
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Nasza radość osiągnie pełnię , kiedy biała chabeta przywiezie do Polski ostatnią nadzieję ludzi miłujących praworządność...
![]() Na jego widok h*** i reszta waszej menażerii , będzie mieć nieustającą erekcję... ![]() |
|
|
![]() |
|
Dziwne że niby Rudy ale łże i kradnie mniej niż Pisłodziejstwo.
CYTAT Wyniki dla Polski pokazały, że spośród 15 głównych serwisów informacyjnych najmniejszym zaufaniem cieszyła się TVP. Tylko 36% Polaków ufa nadawcy, a 46% mu nie ufa. Kolejnymi najmniej zaufanymi źródłami były przyjazna PiS "Gazeta Polska" (38% zaufania), a także tabloid "Super Express" (39%). Na drugim końcu skali najbardziej zaufanymi mediami były: radio RMF FM (68%), należąca do niemieckiej grupy Bauer Media. TVN (64%), nadawca należący do amerykańskiej grupy Discovery. Oraz Polsat, stacja telewizyjna należąca do Zygmunta Solorza-Żaka, jednego z najbogatszych ludzi w Polsce. 36% partia darmozjadów. Mniej więcej taka część społeczeństwa nic nie wnosi do PKB i żywi się cudzą krwią. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nasza radość osiągnie pełnię , kiedy biała chabeta przywiezie do Polski ostatnią nadzieję ludzi miłujących praworządność... ![]() Chyba twoją ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dziwne że niby Rudy ale łże i kradnie mniej niż Pisłodziejstwo. 36% partia darmozjadów. Mniej więcej taka część społeczeństwa nic nie wnosi do PKB i żywi się cudzą krwią. To czy nic to poznasz gdy pójdą na bezrobocie albo wyjadą. Ale są sprawy ciekawsze od cytowania hypnodancerów. Znaleźli nieznaną żabkę, strasznie sympatyczny kumaczek a do tego jak go nazwali ![]()
![]() PS. https://www.youtube.com/watch?v=NtNnoWJJd8o - przepiękny tekst i klasa deszczowe nutki, it's gonna be bright. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wszyscy się radujmy, możemy dłużej pracować na podatki. Przecież uwielbiamy nowe niskie podatki ![]() Bardzo lubię ![]() ![]() Taki pojebany jestem. ![]() Dzięki PiSuarowi mam taką możliwość. ![]() Gdyby rządziło PełO...strach piomyśleć. ![]() PS.Qrva mać! ![]() Dwadzieścia nowych"niskich"podatków,to wiecej niż niż jeden,jaki wcześniej był! ![]() Jak policzyłem,to już wolę Gierka! ![]() No właśnie... Po kiego hooya cieszymy się z obniżenia wysokości podatku, skoro... ![]() https://demot(...)/Podatki SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT To czy nic to poznasz gdy pójdą na bezrobocie albo wyjadą. Oczywiście że poradzę. W każdym z rozwiązań które wskazałaś Polska i naród zyskuje kulturowo i materialne. Co do poziomu opodatkowania to jest na tym poziomie by zapewnić niewolnictwo, posłuszeństwo i władzę monopartii socjalistycznej. W konserwatywnym społeczeństwie to mężczyzna utrzymuje rodzinę będąc dla niej ostoją i autorytetem. W socjalistycznym społeczeństwie mężczyzna natomiast traci godność, autorytet głowy rodziny będąc okradanym z większości dochodów. Następnie socjaliści rozdają zasiłki jawiąc się jako darczyńcy rodziny i dzierżąc dzięki temu niecnemu procederowi władzę. PISorzytstwo niszczy model rodziny, odbiera godność ludziom. Taki to lewacki system chowu klatkowego. - *****! Jeden prosty trik i nikomu zasiłki nie będą potrzebne. Automatycznie wyjdzie około 50% dochodów+ dla każdego chętnego. Socjaliści go nienawidzą. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nasza radość osiągnie pełnię , kiedy biała chabeta przywiezie do Polski ostatnią nadzieję ludzi miłujących praworządność... ![]() Chyba twoją ![]() Nie sądzę Anżejku. Przeczucie mi za to podpowiada ,że ty jesteś z tych ,co im nie jest wszystko jedno... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Nasza radość osiągnie pełnię , kiedy biała chabeta przywiezie do Polski ostatnią nadzieję ludzi miłujących praworządność... ![]() Chyba twoją ![]() Nie sądzę Anżejku. Przeczucie mi za to podpowiada ,że ty jesteś z tych ,co im nie jest wszystko jedno... ![]() Już dawno udowodniłeś że jak twoje przeczucie mija się z faktami to gorzej dla faktów. ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Z okazji Dnia Ojca, Szanowny Tadeuszu z Torunia, wszystkiego najlepszego-rent,emerytur,tacowego,a szczególnie dotacji rządowych.
![]() Kasa z nagrody też się przyda. ![]() https://demot(...)ciaganie SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
I to by było na tyle projekcji astralnych na Białym Szymku :-)
![]() Nie rozwijasz się jusek,,,,, nic a nic! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Już dawno udowodniłeś że jak twoje przeczucie mija się z faktami to gorzej dla faktów. ![]() No nie wiem Anżej. Akurat w przypadku waszej menażerii to moje przeczucie było jak najbardziej trafne... ![]() |
|