Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nieładnie jest odpowiadać pytaniem na pytanie. Już jak miałem kilka lat , to tak mi rodzice tłumaczyli. No ale może nie wszyscy mieli tyle szczęścia... ![]() Na PiS, Anżej , to tylko wtedy kiedy jak np. w drugiej turze ubiegłorocznych wyborów prezydenckich stanęli w szranki , kandydat PiS i jego rywal z POKO. Zawsze w takiej sytuacji wybiorę tzw mniejsze zło i poprę pisiora. Co się tyczy innych wyborów/okoliczności ( pomijając te zero-jedynkowe) , pewnie poprę kogoś z Konfy. Zupełnie tak samo , jak w pierwszej turze rzeczonych wyborów poparłem Bosaka. A pięć lat wcześniej Brauna. Czy moja odpowiedź cię satysfakcjonuje , Anżej? ![]() A wracając do mojego pytania ( niby do regresa, ale jak mniemam w waszym sztabie jak u muszkieterów : one for all) , to on/ty czy też wy na kogo wrzucicie szton ? Co wam podszeptuje wasze ulubione źródło informacji Onet/TVN? ![]() Nie odpowiadam pytaniem, poniewaz nie mnie pytałeś. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
One for all, all for one. U muszkieterów , i w sztabie bezpartyjnych wolnościowiców ...
![]() |
|
|
![]() |
|
No nie, ale baty :-)
Dzisiaj w Sądzie Okręgowym w Warszawie zapadł druzgocący dla Michnika wyrok dotyczący publikacji na mój temat – przekazał prezes PKN Orlen Daniel Obajtek. Jak dodał, „media mają pełne prawo do krytyki, ale nie mogą perfidnie i świadomie kłamać”. A tam somsiedzie, wilcze ślepia wszystkiego próbowały na Lemingach. ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Omajtek PISlodziej? Ten co z wymiarem sprawiedliwości już nie raz sobie poradził?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Twoja stara lajkuje tweety Tuska, regresie...
![]() |
|
|
![]() |
|
Z powodu ujawnionych afer pedofilskich w polskim Kościele papież Franciszek powinien zdymisjonować cały Episkopat - uważa 50 proc. badanych ateistów "Faktów" TVN i TVN24.
https://m.fronda.pl/a/o-martin-sj-franciszek-jest-duszpasterzem-katolikow-lgbt,167790.html Widownia TVN chce wymienić Episkopat na gejów w koloratkach. Wtedy nie mogliby zauważyć różnicy miedzy nauczaniem KK a narracją TVN. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Było badanie że ponad połowa Polaków chce dymisji Episkopatu. Ja powiem tak nie dymisja ale tylko uczciwa komisja, śledztwa, prokuratura i więzienia. Wszystko to zanim Pambuk ich weźmie do siebie.
CYTAT Art. 240. [Karalne niezawiadomienie o przestępstwie] CYTAT Art. 258. [Przestępczość zorganizowana. Udział w zorganizowanej grupie przestępczej] Komu żal pedofilów niech się zgłosi.§ 1. Dodatkowo kary więzienia i przepadku majątku dla polityków wyprowadzających pieniądze podatników do tych organizacji. CYTAT Twoja stara lajkuje tweety Tuska, regresie... ![]() Tak? A twoja grypsuje w Gangu Swojaków! ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
@art2deco
"Z powodu ujawnionych afer pedofilskich w polskim Kościele papież Franciszek powinien zdymisjonować cały Episkopat - uważa 50 proc. badanych ateistów "Faktów" TVN i TVN24." Na szczęście dla KK jest art2deco, zawsze murem za pedofilami. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
CYTAT Z powodu ujawnionych afer pedofilskich w polskim Kościele papież Franciszek powinien zdymisjonować cały Episkopat - uważa 50 proc. badanych ateistów "Faktów" TVN i TVN24. Widownia TVN chce wymienić Episkopat na gejów w koloratkach. Wtedy nie mogliby zauważyć różnicy miedzy nauczaniem KK a narracją TVN. W moim słowniku nie istnieje słowo"gej". ![]() Jest tyko pedał,pedryl,pedofil,seksualny sqrvysyn itp. Koloratka, to tylko element ubioru takiego bydlaka. ![]() Rozróżniam pierdolenie w Kurvizji ,od pierdolenia TefałEna,Polsratu,RadiaMaRyja i bredni klechów. ![]() Cóż poradzić,kiedy "elyty"polityczne,szczególnie PiS-uary,walą do kościołów i całują po rekach, możliwe że tych sutannowych,którzy przed chwilą, trzymali ręce w nieswoich majtkach. ![]() W przeciwieństwie do pewnej reklamy przypraw kuchennych,nie jest ważny kraj pochodzenia pedała. Ani jego zawód. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Było badanie że ponad połowa Polaków chce dymisji Episkopatu. Ja powiem tak nie dymisja ale tylko uczciwa komisja, śledztwa, prokuratura i więzienia. Wszystko to zanim Pambuk ich weźmie do siebie. CYTAT Art. 240. [Karalne niezawiadomienie o przestępstwie] CYTAT Art. 258. [Przestępczość zorganizowana. Udział w zorganizowanej grupie przestępczej] Komu żal pedofilów niech się zgłosi.§ 1. Dodatkowo kary więzienia i przepadku majątku dla polityków wyprowadzających pieniądze podatników do tych organizacji. CYTAT Twoja stara lajkuje tweety Tuska, regresie... ![]() Tak? A twoja grypsuje w Gangu Swojaków! ![]() A twoja ma wykupioną subskrypcję w Gazecie Wyborczej... ![]() To teraz sztab bezpartyjnych wolnościowiców walczy z pedofilią w kościele katolickim? Takie dostaliście zadanie z centrali POKO , czy to wasza inicjatywa? ![]() Nie chciałbym żyć tak jak wy. Onet , TVN , centrala. Centrala , TVN , Onet. Można dostać kręćka... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Z powodu ujawnionych afer pedofilskich w polskim Kościele papież Franciszek powinien zdymisjonować cały Episkopat - uważa 50 proc. badanych ateistów "Faktów" TVN i TVN24. Widownia TVN chce wymienić Episkopat na gejów w koloratkach. Wtedy nie mogliby zauważyć różnicy miedzy nauczaniem KK a narracją TVN. W moim słowniku nie istnieje słowo"gej". ![]() Jest tyko pedał,pedryl,pedofil,seksualny sqrvysyn itp. Koloratka, to tylko element ubioru takiego bydlaka. ![]() Rozróżniam pierdolenie w Kurvizji ,od pierdolenia TefałEna,Polsratu,RadiaMaRyja i bredni klechów. ![]() Cóż poradzić,kiedy "elyty"polityczne,szczególnie PiS-uary,walą do kościołów i całują po rekach, możliwe że tych sutannowych,którzy przed chwilą, trzymali ręce w nieswoich majtkach. ![]() W przeciwieństwie do pewnej reklamy przypraw kuchennych,nie jest ważny kraj pochodzenia pedała. Ani jego zawód. ![]() Jusek , jeżeli zacząłeś pić bo jakiś zwyrol cię molestował w dzieciństwie to naprawdę ci współczuję. Mam jednakowoż przekonanie graniczące z pewnością , że pijesz bo lubisz ... ![]() W każdym razie, nigga, trzymaj pion ( w miarę możliwości) , i nie schylaj się po mydło... ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Z powodu ujawnionych afer pedofilskich w polskim Kościele papież Franciszek powinien zdymisjonować cały Episkopat - uważa 50 proc. badanych ateistów "Faktów" TVN i TVN24. https://m.fronda.pl/a/o-martin-sj-franciszek-jest-duszpasterzem-katolikow-lgbt,167790.html Widownia TVN chce wymienić Episkopat na gejów w koloratkach. Wtedy nie mogliby zauważyć różnicy miedzy nauczaniem KK a narracją TVN. Najgorsze, że dużo bardziej oburza mówienie o obciąganiu przez księży niż samo obciąganie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Anżej,
CYTAT W przeciwieństwie do pewnej reklamy przypraw kuchennych,,,,,,,,,,,,,, ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Mnie śmieszy...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Wszystko jest płynne (a szczególnie ,,,o)
concidio sine qua non Jak to się wszystko pięknie zmienia gdy tracisz władze za "ubogacanie" na siłę. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mnie śmieszy... ![]() ![]() Kary nie obciążają Mateuszka. Mnie to nie śmieszy ale irytuje. No ale w końcu jestem bezbekiem. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Nic na to nie poradzę regresie. Najgorsze jest to że jako obrońcy praworządności ,wy członkowie sztabu bezpartyjnych wolnościowiców , uchodzicie za reprezentantów Polski uśmiechniętej. Tzw. fajnopolaków, a tymczasem bezbectwo bije od was na kilometr...
![]() |
|
|
![]() |
|
Jeśli byli byśmy jednym sztabem (jak to forsujesz) PISorzytnictwo nie miało by miejsca. Większość Polaków wszak pała negatywnymi emocjami w stosunku do neo komunizmu. Opozycja nie mówi jednym głosem i nigdy nie będzie.
|
|
![]() |
|
Jakoś tak osłabłeś Regresie
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jusek , jeżeli zacząłeś pić bo jakiś zwyrol cię molestował w dzieciństwie to naprawdę ci współczuję. Mam jednakowoż przekonanie graniczące z pewnością , że pijesz bo lubisz ... ![]() W każdym razie, nigga, trzymaj pion ( w miarę możliwości) , i nie schylaj się po mydło... ![]() @bolku1313/to najmniej Twój trzeci nick na tym Forum Nie znajdziesz bratniej duszy w Panu@jusku. ![]() Nikt mnie nie molestował. ![]() Ja też tego nie robiłem. ![]() Co do Ciebie ![]() ![]() Słowo"współczucie"kierowane do mnie,wydrukuj sobie na papierze ściernym i wsadź do dupy. ![]() Nie wiem jak to jest,ale nie pisz o swoich doznaniach "sreksualnych", z tym związanych. ![]() PS.Czy piję? Oczywista oczywistość. ![]() Ty masz zjechany mózg na trzeźwo,a mnie nic się dzieje. Pytanie-Jaką traumę masz w temacie alkoholu i seksu. ![]() Najwidoczniej Tobie po spożyciu odpierdalało,a teraz wali na dekiel,bo jesteś trzeźwy. Syndrom alkoholika,odstawionego od"pićka"czy seksu? ![]() Odwal się ode Mnie farfoclu,a Pan @jusek, łaskawie będzie tolerował Twoją obecność na Forum. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jeśli byli byśmy jednym sztabem (jak to forsujesz) PISorzytnictwo nie miało by miejsca. Większość Polaków wszak pała negatywnymi emocjami w stosunku do neo komunizmu. Opozycja nie mówi jednym głosem i nigdy nie będzie. Regresie większość Polaków ma zwyczajnie wszystko w dupie. PiS , POKO , TSUE SRUE i tak dalej... ![]() Regresie łączy was wszystkich umiłowanie praworządności i nienawiść do PiS. To bardzo dobre spoiwo. Twoi koledzy podkarpackie dewianty bardzo się zasłużyli w wojnie o wolne sądy , a ty się tutaj tak głupio tłumaczysz... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT @bolku1313/to najmniej Twój trzeci nick na tym Forum Nie znajdziesz bratniej duszy w Panu@jusku. ![]() Nikt mnie nie molestował. ![]() Ja też tego nie robiłem. ![]() Co do Ciebie ![]() ![]() Słowo"współczucie"kierowane do mnie,wydrukuj sobie na papierze ściernym i wsadź do dupy. ![]() Nie wiem jak to jest,ale nie pisz o swoich doznaniach "sreksualnych", z tym związanych. ![]() PS.Czy piję? Oczywista oczywistość. ![]() Ty masz zjechany mózg na trzeźwo,a mnie nic się dzieje. Pytanie-Jaką traumę masz w temacie alkoholu i seksu. ![]() Najwidoczniej Tobie po spożyciu odpierdalało,a teraz wali na dekiel,bo jesteś trzeźwy. Syndrom alkoholika,odstawionego od"pićka"czy seksu? ![]() Odwal się ode Mnie farfoclu,a Pan @jusek, łaskawie będzie tolerował Twoją obecność na Forum. ![]() Ok nigga , masz to jak w banku. Co prawda w parabanku , ale jednak... ![]() A jak oceniasz sprawę pumy? ![]() |
|
|
![]() |
|
Panuje - obiecał 4000 minimalnej - będzie na bułki.
|
|
![]() |
|
![]() Polski biznes to dla niego "cwaniaki". To szkodliwy człowiek i krypto lewak. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|