|
![]() |
|
Co jest dla mnie bardzo dziwne , TVP i TVN, w sprawie szczepień mówią niemal jednym głosem. TVP jest odrobinę mniej nachalna. Kilka dni temu widziałem Fakty po faktach z panią redaktor Werner , która mało nie wydrapała oczu Konstantemu Radziwiłłowi z PiS . Były szef resortu zdrowia śmiał powiedzieć , że nie jest zwolennikiem obowiązkowych szczepień...
![]() Co najlepsze chwilę wcześniej puścili wywiad z panią prokurator Wrzosek , którą podobno pisiory mieli nielegalnie inwigilować. Jak trzeba mieć zryty beret , żeby walczyć o praworządność i wolne sądy , a jednocześnie być zwolennikiem segregacji sanitarnej? ![]() Zawsze wiedziałem , że TVP to odchody w czystej postaci. Natomiast TVN to pięknie opakowany , elegancki z wyglądu cukierek, z kawałkiem gówna w środku... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
To straszne
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
W Polsacie oprócz typowych dzbannikarzy , pracują jeszcze inni , w miarę normalni. W TVN i TVP takich nie ma. Tzn Pospieszalski zaczął zapraszać do siebie ludzi , których poglądy na epidemię srakawirusa były inne , niż te podane do wierzenia, i go Kurski wywalił...
![]() Jak ty/wy możecie to oglądać, Anżej? Przecież to jest dno dna. Oglądam sam ,raz na jakiś czas ,TVN ( TVP zresztą też), żeby wiedzieć czym gawiedź żyje. Ale rzadko kiedy udaje mi się wytrzymać do końca.. ![]() Polsat też nie jest wolny od manipulacji , niemniej chyba i tak, jest tam najmniej ideologicznego zacietrzewienia... ![]() |
|
|
![]() |
|
Przecież sam to oglądasz więc sam sobie odpowiedz na pytanie.
Polsat oglądam dość regularnie i niestety stwierdzam że w temacie wirusa nie odbiegają od innych stacji. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Około 2 tygodnie temu pisałem że się ustawi .
![]() Wykrakałem... ![]() Kto? ![]() Prezesu Orlena ![]() Danielu Obajteku został powołany do rady nadzorczej firmy deweloperskiej Globe Trade Center. ![]() Miękkie lądowanie wójta Pcimia. I co Wy na to,drugi sorcie? ![]() Każdy PiS-iur umie się ustawić w"dojnej zmianie". ![]() O odprawie jaką dostał z "Orlena", nie wspomnę. To coś około półrocznego, ostatniego"zasiłku". ![]() Za pół roku-czyli razy sześć.Policzcie sami. ![]() Jak wynika z raportów giełdowych PKN Orlen, w 2020 roku wynagrodzenie Danielka z tytułu pełnienia funkcji prezesa wyniosło 1,286 mln zł, w 2019 roku - 1,206 mln zł, a w 2018 roku było to "tylko"- 867 tys. zł. ![]() W dwa lata wzrost o ok.80 proc. ![]() Inflacja go nie dogoni! ![]() Nie jest to"kosmos",ale na ośmiorniczki, styknie. ![]() Zapomniałem- ma pakiet akcji w spółce giełdowej Globe Trade Centre, stanowiących 8,59 proc. głosów na walnym zgromadzeniu. W październiku dziennikarze ujawnili, że majątek zgromadzony przez Oba-jajka i jego rodziny to 35 ok. mln zł -w samych nieruchomościach. ![]() Jest to blisko 30 hektarów ziemi, dwa hotele, jeden pałac, jeden apartament, sześć domów, dwa mieszkania i osiem domków letniskowych. ![]() Też mi krezus.Cienias wobec Billa Gatesa. ![]() Bida z nendzom. ![]() Następny Matełuszek-kłamczuszek-Obajtuszek??? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Przecież sam to oglądasz więc sam sobie odpowiedz na pytanie. Polsat oglądam dość regularnie i niestety stwierdzam że w temacie wirusa nie odbiegają od innych stacji. Może i oglądasz Polsat regularnie, ale służbowo to chyba preferujesz TVN. Tak mi się zdaje i postawiłbym sporo kasy na tę ewentualność... ![]() Bogdan Rymanowski potrafi w kulturalny sposób skonfrontować dwóch całkowicie różnych w poglądach od siebie ludzi. Jak np kilka dni temu , doktorów Basiukiewicza i Fiałka. W TVN i TVP , to się nie zdarzyło i nie zdarzy... ![]() |
|
|
![]() |
|
Pokaz fajerwerków w wersji hardcore: https://streamable.com/r55v2j
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Dziennikarstwo zaangażowane. Co za kretyn , sam pewnie przyjął trzy dawki i już czeka na czwartą... ![]() Chętnie bym się założył z tym bałwanem z TVN ( jakby inaczej) , który z nas dłużej pociągnie. Ja bez szczepionki na covid , czy ta łajza po dziesięciu albo piętnastu dawkach przypominających... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Gruby z Onetu łyknął fejka. Zdaje się że większość fajnopolackich dzbannikarzy tak samo...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pokaz fajerwerków w wersji hardcore: https://streamable.com/r55v2j W połowie filmiku to chyba przeleciała rakieta do lotu na Księżyc. ![]() Ale pojeby... ![]() Ale to my,tygryski, lubimy najbardziej. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Gruby z Onetu łyknął fejka. Zdaje się że większość fajnopolackich dzbannikarzy tak samo... ![]() ![]() Ale już nasi rządzący przyznali się do błędu. Masz stare instrukcje ale wspaniałe wpisałeś się ze swoją wypowiedzą w nurt wielu pro pisowskich ćwierkających kont. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Anżej , rozumiem twój żal, że dzbannikarze walczący o praworządność okazali się kretynami, którzy łyknęli zwykłego fejka, ale to chyba nie jest moja wina. Od dawna ci pisałem , że w Onecie , Wyborczej , Newsweeku czy WP pracują głównie natarczywi propagandziści , na dodatek niezbyt bystrzy. Przecież ten stan utrzymuje się od dawna i trzeba być naprawdę głuchym i ślepym , żeby tego nie stwierdzić...
![]() Żeby była jasność w mediach prorządowych pracują tacy sami oszuści jak po drugiej stronie. Zalany kłamca z TVN , niczym nie różni się od dzbannikarza z TVP... ![]() https://mobile.twitter.com/szeftwitera/status/1478831937620000768 Polski ład to jedna wielka porażka. Nikt normalny nie będzie go bronił. Gdybym był na miejscu Kaczyńskiego , to wywaliłbym Morawieckiego na zbity pysk. Ale czym innym jest glupota polityków , a czym innym jest glupota ludzi , którzy mają ich ( polityków) recenzować ,i tłumaczyć zwykłym zjadaczom chleba co się dzieje.... ![]() Co ja ci jestem winien, żeś sobie z durniów zrobił autorytety? ![]() |
|
|
![]() |
|
Szwecja? YES!
Szwecja uruchamia nową agencję do obrony przed rosnącym zagrożeniem: dezinformacją - zorganizowanymi kampaniami rozpowszechniania fałszywych informacji. Skandynawski kraj, w którym mieszka około 10 milionów ludzi, ustanowił 1 stycznia Szwedzką Agencję Obrony Psychologicznej, aby chronić swoje „demokratyczne społeczeństwo” i „swobodne kształtowanie opinii”, podała instytucja na swojej stronie internetowej. Agencja zapowiedziała, że będzie współpracować ze szwedzkim wojskiem oraz rządem na nowym polu walki, jakim są fakenewsy i dezinformacja. Cyk i pozamiatane. Ultra Postęp i Demokracja wzięła się za Sok z Buraka ![]() ![]() Oczywiście żartowałam, tego zdroju indoktrynacji nie dotkną. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Anżej , rozumiem twój żal, że dzbannikarze walczący o praworządność okazali się kretynami, którzy łyknęli zwykłego fejka, ale to chyba nie jest moja wina. Od dawna ci pisałem , że w Onecie , Wyborczej , Newsweeku czy WP pracują głównie natarczywi propagandziści , na dodatek niezbyt bystrzy. Przecież ten stan utrzymuje się od dawna i trzeba być naprawdę głuchym i ślepym , żeby tego nie stwierdzić... ![]() Żeby była jasność w mediach prorządowych pracują tacy sami oszuści jak po drugiej stronie. Zalany kłamca z TVN , niczym nie różni się od dzbannikarza z TVP... ![]() https://mobile.twitter.com/szeftwitera/status/1478831937620000768 Polski ład to jedna wielka porażka. Nikt normalny nie będzie go bronił. Gdybym był na miejscu Kaczyńskiego , to wywaliłbym Morawieckiego na zbity pysk. Ale czym innym jest glupota polityków , a czym innym jest glupota ludzi , którzy mają ich ( polityków) recenzować ,i tłumaczyć zwykłym zjadaczom chleba co się dzieje.... ![]() Co ja ci jestem winien, żeś sobie z durniów zrobił autorytety? ![]() Dlaczego piszesz o autorytetach skoro ja tylko napisałem, że poddałeś się narracji pisowskiej, w której winni są księgowi a nowy wał jest świetny? Teraz wycofujesz się rakiem bo faktycznie dostrzegłeś że instrukcje są z doopy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Szwecja? YES! Szwecja uruchamia nową agencję do obrony przed rosnącym zagrożeniem: dezinformacją - zorganizowanymi kampaniami rozpowszechniania fałszywych informacji. Skandynawski kraj, w którym mieszka około 10 milionów ludzi, ustanowił 1 stycznia Szwedzką Agencję Obrony Psychologicznej, aby chronić swoje „demokratyczne społeczeństwo” i „swobodne kształtowanie opinii”, podała instytucja na swojej stronie internetowej. Agencja zapowiedziała, że będzie współpracować ze szwedzkim wojskiem oraz rządem na nowym polu walki, jakim są fakenewsy i dezinformacja. Cyk i pozamiatane. Ultra Postęp i Demokracja wzięła się za Sok z Buraka ![]() ![]() Oczywiście żartowałam, tego zdroju indoktrynacji nie dotkną. No i cyk, twoja farma ma trudniej w Szwecji. Za to w Polsce macie konkurencję opłacaną z budżetu RP, w postaci TVP Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Anżej , ten polski ład to jedna wielka porażka. Nie rozumiem czego ty nie rozumiesz. Dzbannikarze powtarzający hurtowo i bezmyślnie zwyczajny fejk , to był na Twitterze hicior. To że centrala POKO każe wam przekierować gawiedź na inne tory to przecież jasne jak słońce...
![]() |
|
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Anżej , ten polski ład to jedna wielka porażka. Nie rozumiem czego ty nie rozumiesz. Dzbannikarze powtarzający hurtowo i bezmyślnie zwyczajny fejk , to był na Twitterze hicior. To że centrala POKO każe wam przekierować gawiedź na inne tory to przecież jasne jak słońce... ![]() Mógłbym powiedzieć po twoim wpisie, że twoi sponsorzy kazali ci przekierować temat i zacząć narzekać na nowy wał. Bo niby dlaczego mi powtarzasz to co wiedzą wszyscy, po za mirkiem? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|