|
![]() |
|
Moje również, opasie...
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
To łap mnie na tych błoniach. Będę biegał to mnie dogonisz ale w biegu za bardzo nie pogadamy.
A tak na marginesie, dlaczego nie chcesz spotkać się w lokalu? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Anżej, wszystko przed nami ![]() Bardziej zajmuje mnie złapanie tego uno-bombera z Podkarpacia od lokalnych gęgaczy i obrońców uciśnionych. Czyli kłamałaś i oczerniałaś Nasze Miasto? Jakbym słuchała wystąpienia Sergeya Lavrova. ![]() Wystarczy, że odpowiesz i rozwiejesz podejrzenia o kłamstwo. Na razie to twoje wypowiedzi są wiarygodne jak oświadczenia Ławrowa. Synonim "fake news" się odezwał ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Dobra, opasie, gdybyś zmienił zdanie to daj znać. Będę czekał...
![]() Gdzie są wszystkie hieny ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców? Ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie? ![]() |
|
|
![]() |
|
Pewnie kolejne kłamstwa:
https://gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/8379563,francja-rosja-sprzet-wojskowy-wojna-ukraina-wladimir-putin.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter A ciekawe co tam Schroeder szeptał do ucha jako konsultant zarządu RAS? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Anżej, wszystko przed nami ![]() Bardziej zajmuje mnie złapanie tego uno-bombera z Podkarpacia od lokalnych gęgaczy i obrońców uciśnionych. Czyli kłamałaś i oczerniałaś Nasze Miasto? Jakbym słuchała wystąpienia Sergeya Lavrova. ![]() Wystarczy, że odpowiesz i rozwiejesz podejrzenia o kłamstwo. Na razie to twoje wypowiedzi są wiarygodne jak oświadczenia Ławrowa. Synonim "fake news" się odezwał ![]() Fake News to twoja rutyna. Napisałaś coś, czego nie potrafisz podeprzeć faktami. Zwykły kłamca z ciebie artzero. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dobra, opasie, gdybyś zmienił zdanie to daj znać. Będę czekał... ![]() Gdzie są wszystkie hieny ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców? Ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie? ![]() Zmienił zdanie w jakim temacie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
A w srakim , oposie...
![]() |
|
|
![]() |
|
Napisałem ci pajacu, że będę na błoniach nie wykręcaj się teraz i nie pajacuj szmaciarzu.
A dlaczego nie odpowiedziałeś, dlaczego nie chcesz spotkać się w lokalu? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Paweł Kukiz: Francja i Niemcy to szmalcownicy. https://www.youtube.com/watch?v=qNl7_yF-DVo Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Odlot PSL-u
Państwo powinno przejąć pustostany na rzecz uchodźców Pomysł posła PSL https://www.google.pl/amp/s/gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/8377617,marek-sawicki-psl-pustostany-wies-uchodzcy-ukraina-wojna.html.amp?espv=1 "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
CYTAT Napisałem ci pajacu, że będę na błoniach nie wykręcaj się teraz i nie pajacuj szmaciarzu. A dlaczego nie odpowiedziałeś, dlaczego nie chcesz spotkać się w lokalu? A pies cię trącał, oposie... ![]() |
|
|
![]() |
|
Wykręcasz się szmaciarzu? O co chodzi?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
PSL i wszystko jasne.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT PSL i wszystko jasne. To jak, odpowiesz na moje pytanie? Dasz radę? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wykręcasz się szmaciarzu? O co chodzi? O jajco, opasie... ![]() |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Odlot PSL-u Państwo powinno przejąć pustostany na rzecz uchodźców Pomysł posła PSL https://www.google.pl/amp/s/gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/8377617,marek-sawicki-psl-pustostany-wies-uchodzcy-ukraina-wojna.html.amp?espv=1 Czerwone karaluchy z PSL. Kolejna bolszewia do wywalenia z tego kraju. To uczucie, kiedy sądzisz, ze POKO już się samo dość zaorało, ale Tusk jedzie do neofaszystów z Jobbiku i przebija sufit żenady. I ta hipokryzja pisuarów, którzy teraz krzyczą "zły Tusk", ale jak robili zjazd proputinowskiej V kolumny w Warszawie siedzieli cicho. Obie partie to nowotwory do wypalenia ogniem w tym kraju. Najpierw bolszewia z PiSu, potem socjaldemobolszewia z PO. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
![]() |
|
OK Hamurabe, Zacznijmy od kolaborantów z POKO
PS. Nie poganiaj mnie Anżej ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Wykręcasz się szmaciarzu? O co chodzi? O jajco, opasie... ![]() Szmaciarzu to już jutro, mam nadzieję, że nie wydygałeś i przyjdziesz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT OK Hamurabe, Zacznijmy od kolaborantów z POKO PS. Nie poganiaj mnie Anżej ![]() Nie poganiam, ale jestem bardzo ciekawy tych oddolnych inicjatyw obronnych. Myślałem, że wiesz co piszesz. Na razie wychodzi, że jesteś tubą propagandową i kłamcą. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Szmaciarzu to już jutro, mam nadzieję, że nie wydygałeś i przyjdziesz. Jaki wojowniczy opasie się zrobiłeś. Teraz to ty chcesz się konfrontować? ![]() Napisz o której... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Pizdas, pojechali i wrócili , nie wiem czy pomogli Ukrainie, ale z twojego odbytu dalej cieknie... ![]() |
|
|
![]() |
|
Ohoho, brak argumentów to stolec zaczyna o cieknących odbytach
![]() |
|
|
![]() |
|
Bynajmniej pizdas. Chodzi mi o to że mało znaczący wyjazd Kaczyńskiego do Kijowa , zwolennicy obecnego rządu upatrują w kategorii przełomu , zaś SilniGazem dostają wścieku dupy na samą myśl. Ziemia dalej kręci się wokół Słońca, Putin strzela rakietami w cywilów, a ty i tobie podobni macie niekontrolowany zrzut nieczystości, bo Jaro się pociągiem przejechał...
![]() Pisałem ci już. Ktoś przejechał prętem po klatce, a małpy dostają pierdol.a ... ![]() |
|