|
![]() |
|
Bolo gotowy zaraz powiedzieć, że prowadzi działalność gospodarczą i jest bardzo zadowolony
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Co wy wszyscy macie z tymi zasiłkami , opasie herbu obsrane gacie? ![]() No właśnie. Nie spodziewałam się ze proces pączkowania tak szybko się rozpocznie. Co prawda czołgi na Ukrainę pojadą i ruskie znowu dostana baty na gole tyłki ale żeby tak od razu uaktualnić narracje z kim trzymamy zamiast dyskretnie poczekać i przygotować nieuświadomione masy? Suma summarum od kiedy lewaki oficjalnie nie będą na wspólnej liście z 2050/PSL to chyba nic nie stoi na przeszkodzie następnej roszadzie i komasacji głodnych władzy młodych wilków biznesu ![]() Ale zjednoczonemu Sztabowi bezpartyjnych libków się narracje o złodziejach i zasiłkach rozjeżdżają. Portal nagłośnił akcje Szlęzaka pomocy socjalistycznej patologii, nierobom, kupionemu za 500+ Ciemnemu Ludowi Roszczeniowemu tudzież innych określeń Regresa tej grupy wyborczej,,, a tu taka zmiana ![]() Panie, już głowa boli a Braun Pobożny i Ultras Warzecha jeszcze do Szlęzaka i Marczaka nie dojechali.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
[cytat]Co wy wszyscy macie z tymi zasiłkami , opasie herbu obsrane gacie?
![]() Jak już regres wiedział jakie leki zażywam , to nie mógł mi od razu pita prześwietlić? ![]() A to musisz Regresa dopytać. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Będziemy pytać,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bolo gotowy zaraz powiedzieć, że prowadzi działalność gospodarczą i jest bardzo zadowolony ![]() Skąd takie przypuszczenie , dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Jak tu żyć robalowi gdy cukier taki drogi u spekulantów a pic się chce
![]() https://youtu.be/mftHSnHjhhQ?t=58 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Anglia, Szwecja i Finlandia wycofały się z publicznie sponsorowanych programów zmiany gender dzieci na życzenie. Wyniki były nie do obrony
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@Bolek1313
Masz u mnie za to PLUSA! ![]() Jak chcesz,to potrafisz. ![]() Nie spierdol tego. ![]() Gdy widzę pannę Thunberg,jestem za aborcją... ![]() Najpierw niech skończy podstawówkę,a może zostanie"znaną politolożką"i przeprowadzi sie do Szówska.Będzie "tandem"debili. ![]() CYTAT ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Greta ma autyzm i wcale nie zdrowszych rodziców.
PS. I to jest nauka dla wszystkich ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
A kto oprócz was lubi komunę?
|
|
|
![]() |
|
Nie wiem dla kogo ten wywiad , dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców ale byli funkcjonariusze którym pisiory obniżyli emki to raczej na nich nie głosują. A przynajmniej tak mi się wydaje...
![]() |
|
|
![]() |
|
Jak tam Clint dudu?
Autobusy pod kościoły już szykujecie? |
|
|
![]() |
|
Nie jestem w temacie, dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Byłych funkcjonariuszy resortowych, którym pisiory obniżyli uposażenia pewnie nie trzeba będzie dowozić...
![]() |
|
|
![]() |
|
Hehe, niech ci będzie że nie jesteś w temacie, też bym się za pajaca wstydził...
Co obiecaiscie funkcjonariuszom za poparcie? |
|
|
![]() |
|
Znowu muszę napisać że nie wiem, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. A jesteś pewien że na pewno coś było takiego drastycznego, że już więcej na Dudę nie będziesz głosował?
![]() Moderowano przez: magpie Bez wulgaryzmów!
|
|
|
![]() |
|
Twój dudu ,nie mój, zresztą jak to wstyd dla was
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Kto tu nie pasuje ![]()
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Hehe, niech ci będzie że nie jesteś w temacie, też bym się za pajaca wstydził... Co obiecaiscie funkcjonariuszom za poparcie? Zapytaj podkarpackich dewiantów odnośnie tych funkcjonariuszy, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Będzie jak znalazł... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Proszę bez wulgaryzmów... Takie posty będą usuwane
|
|
|
![]() |
|
Proszę bez wulgaryzmów... Takie posty będą usuwane
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Hehe, niech ci będzie że nie jesteś w temacie, też bym się za pajaca wstydził... Co obiecaiscie funkcjonariuszom za poparcie? Zapytaj podkarpackich dewiantów odnośnie tych funkcjonariuszy, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Będzie jak znalazł... ![]() ![]() Właśnie pytam dewiantów ale palą Frana... Gangrena grzebie przy wyborach i oskarża innych o fałszowanie ![]() Od pachołków że spółek płyną legalne łapówy masz wątpliwość kto będzie miał większe środki na kampanie i więcej żołnierzy w komisjach... Kościół już dostał wytyczne i przelewy? |
|
|
![]() |
|
Stare chińskie powiedzenie mówi że nie ma złych odpowiedzi, a są tylko źle zadane pytania, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() Chciałem ci jednakowoż przypomnieć że te podkarpackie dewianty to są wasi koledzy. A przynajmniej jedna centrala zarządza tym barachłem - wami i nimi! Jakbyś nie wiedział zresztą nicponiu... ![]() |
|