|
![]() |
|
Przy okazji Anżej, po co wzrost gdy piniendzy ni ma i nie będzie.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz stolec, art czy inny neptunie czy który tam jest zalogowany w sztabie narodowych patriotów. Nie jestem ani władny ani chętny tłumaczyć ci zawiłości mojej argumentacji, bo po pierwsze i tak byś nie zrozumiał, a po wtóre nie zechciałbyś zrozumieć. Jakże charakterystyczne dla członków waszej menażerii, ideologiczne zacietrzewienie, uniemożliwia trzeźwy osąd sytuacji...
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Skoro tak twierdzisz stolec, art czy inny neptunie czy który tam jest zalogowany w sztabie narodowych patriotów. Nie jestem ani władny ani chętny tłumaczyć ci zawiłości mojej argumentacji, bo po pierwsze i tak byś nie zrozumiał, a po wtóre nie zechciałbyś zrozumieć. Jakże charakterystyczne dla członków waszej menażerii, ideologiczne zacietrzewienie, uniemożliwia trzeźwy osąd sytuacji... ![]() Madras dalej ci sex z czyims matkami we łbie |
|
|
![]() |
|
Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi!
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi! Dobrze. Zapytam wiec kulturalnie madrasa. Czy dalej myślisz o kopulowaniu z czyimiś matkami, i czy dalej to robisz? Czy brak ostatnimi czasy, twoich kulturalnych wypowiedzi o " ruchaniu twojej starej ", spowodowany jest tym, ze dokonałeś już wystarcząjaco dużo aktów onanizmu oraz samogwałtu i zaspokoiłeś fantazje? |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz stolec, art czy inny neptunie czy który tam jest zalogowany w sztabie narodowych patriotów. Nie jestem ani władny ani chętny tłumaczyć ci zawiłości mojej argumentacji, bo po pierwsze i tak byś nie zrozumiał, a po wtóre nie zechciałbyś zrozumieć. Jakże charakterystyczne dla członków waszej menażerii, ideologiczne zacietrzewienie, uniemożliwia trzeźwy osąd sytuacji...
![]() |
|
|
![]() |
|
Jak to Juras mówi : miłość pokój tolerancja...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
po tylu latach jeden sukces gangrena z Żoliborza moze sobie przypisać, w podziale narodu i sianiu nienawiści przebił swoich idoli z prl
|
|
|
![]() |
|
Pewnie masz rację dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Wyborcy pis to ziejący nienawiścią zamordyści a druga strona sporu politycznego to łagodne baranki, wyrozumiali i otwarci ludzie...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Wielu ludzi nie zdaje sobie sprawy dlaczego tylko chrześcijanie zawsze zwracali się do siebie " idźcie w pokoju ". Żydzi ( a za nimi Anglosasi ) zwykli zwracać się do siebie Live long and prosper.
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Bądźmy obiektywni, pakiet Owsiaka zawiera bardzo wybiórczy asortyment. Przestańcie go reklamować jako utylitaryzm pomieszany z uniwersalizmem, trudno o cos bardziej zdalnego. To samofinasujący się ruch polityczny. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Madras dalej ci sex z cudzymi matkami we łbie Nie nadążacie i się nie dziwie bo na ścieżce synodalnej wyścig Formuły F-1 Tak się spieszą po śmierci BXVI ![]() Franciszek poszerzył dyspensę na seks jednopłciowy. Ale wyłącznie z zabezpieczeniami przeciwko HIV ![]() Same kłopoty z nienormatywem. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Dukaczewski albo Mazguła na prezydenta... ![]() |
|
|
![]() |
|
Ktoś o niezachwianej,,,,,, proweniencji. Komoruski, Jaruzel, Bolek, Kwiasior,,,, Sikorski? PS. Tylko nie piszcie ze nie widzicie ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Skoro tak twierdzisz stolec, art czy inny neptunie czy który tam jest zalogowany w sztabie narodowych patriotów. Nie jestem ani władny ani chętny tłumaczyć ci zawiłości mojej argumentacji, bo po pierwsze i tak byś nie zrozumiał, a po wtóre nie zechciałbyś zrozumieć. Jakże charakterystyczne dla członków waszej menażerii, ideologiczne zacietrzewienie, uniemożliwia trzeźwy osąd sytuacji... ![]() Ty jesteś madras postępowy i wszechwiedzacy i w ogóle fancy trendy i europejski, czego dowodem są twoje odzywki. Taki chuj jak ty, powinien zamknąć pysk za wypisywanie tekstu " ruchałem twoją starą", i nie wypowiadać na poważne tematy, samemu będąc pryszczatym ryłem. Będzie mi tu prawił chłopek ktory " rucha twoje stare" o ideologicznym zacietrzewieniu. Błazen jestes i tyle. W prawdziwym świecie,za takie odzywki dostałbyś liścia na ucho i zastanowilbyś się co mówisz. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Madras dalej ci sex z cudzymi matkami we łbie Nie nadążacie i się nie dziwie bo na ścieżce synodalnej wyścig Formuły F-1 Tak się spieszą po śmierci BXVI ![]() Franciszek poszerzył dyspensę na seks jednopłciowy. Ale wyłącznie z zabezpieczeniami przeciwko HIV ![]() Same kłopoty z nienormatywem. Dobrze , że wspominasz o F1, czekamy na info jaki cash back wraca do wójta od teamu To gdzie te respiratory od waszych dewiantów? |
|
|
![]() |
|
Na zielonej wyspie zwanej drugą Irlandią, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() Albo tam gdzie panuje wolność pokój i tolerancja, czyli w słoiku Jurasa w namiocie Hare Kryszna... ![]() |
|
|
![]() |
|
Sama się dziwie Dziadku dlaczego uparli się na tego Gozno w F1, chłopak nieodpowiedzialny i ryzykant, kosztował nas fortunę i nikt go nie chciał.
Lepiej nam wychodzi WTA#1 ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Sama się dziwie Dziadku dlaczego uparli się na tego Gozno w F1, chłopak nieodpowiedzialny i ryzykant, kosztował nas fortunę i nikt go nie chciał. Lepiej nam wychodzi WTA#1 ![]() ![]() Żeby było śmieszniej i pod wasze dewiacje , nie mamy już naszego w F1 a kasiorka dalej płynie ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Na zielonej wyspie zwanej drugą Irlandią, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... ![]() Albo tam gdzie panuje wolność pokój i tolerancja, czyli w słoiku Jurasa w namiocie Hare Kryszna... ![]() Jak coś wiesz o miejscu pobytu nieszczęśnika, z którego popiołów odczytano DNA, wal śmiało do sztabu, nagroda cie nie ominie ![]() |
|
|
![]() |
|
W żużlu jesteśmy potęgą. Ale chyba jeżdżą na czeskich jawach?
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak coś wiesz o miejscu pobytu nieszczęśnika, z którego popiołów odczytano DNA, wal śmiało do sztabu, nagroda cie nie ominie ![]() Obawiam się że tą zagadkę może rozwikłać tylko redaktor Tomasz Piątek, dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. W swojej twórczości ujawnił już powiązania Antoniego Macierewicza z mafią sołnecewską , i Mateusza Morawieckiego ze Stasi. Doskonale to udokumentował , wielu ludzi miłujących praworządność przeczytało i uwierzyło. W Wolnej Polsce na podstawie tych książek sporządzi się akt oskarżenia i wtedy wszyscy zrozumieją gdzie tkwi prawda. Tym bardziej że sędziowie niezłomni powrócą i zaczną z powrotem realizować zasadę niezawisłości... ![]() ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Tak mówiłeś bolku, ale ta twoja granica = nigdy Nie znam sie ale coś mi się obiło, że te 60% jest jakaś wartością graniczną od której musielby podjąć jakieś działania, na pewno podadzą ci prawdziwe dane ???? tak jak prawdziwie obliczają inflację Kratywne liczenie dla naiwnych... Ale o to wam chodzi A pozostałe twoje teorie to jak bym Pinokia słyszał Jeśli przekroczą te 60% to rząd powinien ograniczyć wydatki, a zapewne nie na siebie tylko na zasiłki dla patusów takich jak stolec, miriam i nenad, czy neptun. Dlatego dla stolca to jest własnie ta granica. Może i głupi ale nie na tyle by nie wiedzieć, że takich jak on pozbawią dochodu. Za pisanie tych głupot z wielu kont kasa się wyczerpie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|