|
![]() |
|
zaprawdę powiadam ci biedny twój zapchany tuskiem umysł bolku ale nic na to nie poradzimy
![]() trejnuj już bo widok triumfującej balbiny może cię zabić...jak to mówi stare powiedzenie "do konia trza z głową" ![]() pocieszające natomiast jest , że rośnie tym co nic nie chcą dawać ![]() może w końcu lud pracujący dostrzega , że trzeba zrzucić z garba nierobów ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Na twoim/ waszym miejscu martwiłbym się o siebie, dziadku opasie regresie bananie bracie banana czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Nie wydaje mi się żebyście wy sami, a tym bardziej wasza centrala, byli zadowoleni z waszych osiągnięć...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ty masz problem z tuskiem , nie ja
![]() musisz martwiś się o jego losy jak i o losy prezesa ![]() |
|
|
![]() |
|
Każdy bezpartyjny wolnościowiec śpiewa tą samą piosenkę, dziadku opasie regresie bananie bracie banana , czy który tam dzisiaj jest zalogowany...
![]() |
|
|
![]() |
|
Wiem, że przekracza to możliwości twojego dewianckiego rozumowania ale cóż...musisz z tym żyć
![]() |
|
|
![]() |
|
Każdy powinien znać swoje ograniczenia , dziadku opasie regresie bananie bracie banana, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców ...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Każdy ma swój najtwardszy elektorat, dziadku opasie regresie bananie bracie banana , czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Pisiory mają zapewniony głos wśród ludzi roszczeniowych, którym się wszystko należy od państwa ( przynajmniej według nich). Wasz żelazny elektorat od wielu lat okupuje zakłady karne na terenie całego kraju. Nie potrafiłbym wskazać co gorsze... ![]() W każdym razie będziecie mieć coraz więcej problemów przed wyborami. Wasza centrala postawiła na licytowanie się z pisiorami w kwestiach społecznych. To spowoduje że ludzie o bardziej liberalnych poglądach uciekną do Konfy, mimo że tam ostatnio jebało onucą. Tak czy siak, nie zazdroszczę wam. Chuj.wo jest walczyć o z góry przegraną sprawę... ![]() I znowu TW Balbina wam dupsko złoi... ![]() Ostatnim razem Wszyscy uciekinierzy zagłosowali na Trzaskającego-Rabieja ( 50% Konfabulacji). Ale to było dawno, teraz oceniam na 75% obłożenie desantowcami gdy test na lojalność kondominium nadejdzie i trzeba będzie wyjść z szafy. A nadejdzie. Donek socjalisto, cos ty narobił Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT madras poruchałeś już dziś czyjąś matke? |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
https://mobile.twitter.com/Tomek525/status/1639320361899524100
Premierowi Kanady odpadły podczas wywiadu doklejane brwi, a ten pedał Makaron musi chować drogi zegarek. Takie wzorce ma uśmiechnięta Polska... ![]() |
|
|
![]() |
|
Chować zegarek do rękawa czy z rękawa wyciągać ściągę z kondolencjami...
![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Każdy bezpartyjny wolnościowiec śpiewa tą samą piosenkę, dziadku opasie regresie bananie bracie banana , czy który tam dzisiaj jest zalogowany... ![]() Ja myślę, że to się zwyczajnie kłuci z twoimi założeniami i gdybyś uznał, że to co pisze starzec jest faktem musiłabyś zmienić całą narrację. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT madras poruchałeś już dziś czyjąś matke? A co, mamusia się nie chwaliła? ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
A ja myślę że tworzycie jedną ekipę i właśnie liżecie się po jajkach , opasie herbu obsrane gacie...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT https://mobile.twitter.com/Tomek525/status/1639320361899524100 Premierowi Kanady odpadły podczas wywiadu doklejane brwi, a ten pedał Makaron musi chować drogi zegarek. Takie wzorce ma uśmiechnięta Polska... ![]() to straszne, dajesz jakoś radę? Czy od rana na kozetce? ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT A ja myślę że tworzycie jedną ekipę i właśnie liżecie się po jajkach , opasie herbu obsrane gacie... ![]() Niestety, nie spełniamy twoich marzeń ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Lepiej na kozetce niż w obsranych gaciach opasie...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT A ja myślę że tworzycie jedną ekipę i właśnie liżecie się po jajkach , opasie herbu obsrane gacie... ![]() Niestety, nie spełniamy twoich marzeń ![]() Twoja prawdomówność pozostawia wiele wątpliwości, opasie herbu obsrane gacie... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Lepiej na kozetce niż w obsranych gaciach opasie... ![]() Przecież wiesz to najlepiej, nie ma o czym gadać ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Chować zegarek do rękawa czy z rękawa wyciągać ściągę z kondolencjami... ![]() Coś tam się znowu doszukał, dziadku opasie regresie bananie bracie banana, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Przecież wiesz to najlepiej, nie ma o czym gadać ![]() Skoro tak twierdzisz opasie herbu obsrane gacie... ![]() |
|
|
![]() |
|
Premier RP,Prezydent i "zwykły" poseł czy Jaro-trzy w jednym, dziś nie miał seksu,czyli przed kamerami nic nie pyerd@lił.
![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|